Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η Κύπρος από ψηλά σε 12 cool ταράτσες

Συνδυάζουμε έξοδο, φαγητό, ποτό, καλή παρέα με ονειρεμένη θέα

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2016

Αν και είναι δύσκολο να βρεις πολλές ταράτσες με θέα στην Κύπρο εντούτοις το ψάξαμε και εντοπίσαμε 12 όπου μπορείς να περάσεις όμορφα τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες με την παρέα σου ή ακόμη πιο ρομαντικά ενσταντανέ.

Ταράτσες εντός πόλης, παραλιακά με θέα τη θάλασσα, με καλό φαγητό, τσιμπήματα, ποτά και κοκτέιλ, χαμηλή μουσική και χαλαρή διάθεση είναι must για τα βράδια του καλοκαιριού. Ειδικά εκεί που χωρίς υγρασία απολαμβάνεις εκείνο το δροσερό αεράκι του καλοκαιριού.

Αφορμή για την έρευνά μας ήταν το θέμα της City Free Press που εντόπισε 6 ταράτσες σε όλη την Κύπρο και εμείς προσθέσαμε άλλες 6.

Hard Rock Café Ayia Napa
Εδώ και μερικές εβδομάδες το Hard Rock Café Ayia Napa είναι γεγονός. Από τις πολυαναμενόμενες νέες αφίξεις της σεζόν με τα λαχταριστά μπέργκερ και την ροκ κουλτούρα που κουβαλά τη φήμη ενός διεθνούς franchise. Το πρώτο εστιατόριο Hard Rock στην Κύπρο λειτουργεί στο κέντρο της Αγίας Νάπας και στεγάζεται σε ένα τριώροφο κτήριο. Ο τρίτος όροφος αποτελεί την πιο ευχάριστη έκπληξη αφού πρόκειται για ένα υπέροχο roof με θέα τη θάλασσα και την πόλη της Αγίας Νάπας. Ονομάζεται Sky Bar και είναι μία καλή επιλογή τόσο τα απογεύματα όσο και τα βράδια του καλοκαιριού.
Διαβάστε επίσης: Δοκιμάσαμε το Hard Rock Cafe Ayia Napa
(23819888 ) Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 13, Αγία Νάπα. Δ-Κ 09.00-01.00.

Roof Burger Bar
Μία καινούργια γαστρονομική εμπειρία έρχεται από τα ανατολικά της Κύπρου και πιο συγκεκριμένα την Αγία Νάπα. Ένα ιδιαίτερο εστιατόριο δημιουργήθηκε στη μεγάλη ταράτσα του ξενοδοχείου Grecian Sands με εξειδίκευση στα αμαρτωλά… μπέργκερ.
Πρόκειται για το Roof Burger Bar του τετράστερου ξενοδοχείου Grecian Sands το οποίο συνδυάζει την υπέροχή του θέα στη θάλασσα με απολαυστικά μπέργκερ για όλα τα γούστα. Αν και το όνομά του υποδηλώνει πιάτα με μπέργκερ εντούτοις ο σεφ προνόησε και για αυτούς που δεν αγαπούν και τόσο το κρέας. Έτσι από το μενού του Roof Burger Bar θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις πιάτα με ψάρι ή πικάντικες σαλάτες. Μαζί με τα μπέργκερ και το φαγητό σου όμως μπορείς να δροσιστείς με ένα από κοκτέιλ του bar και να το απολαύσεις σε μία από τις πιο όμορφες ταράτσες της Κύπρου με θέα το ηλιοβασίλεμα.
(99751490) Κρύου Νερού 44, Ταράτσα Grecian Sands Hotel, Αγία Νάπα. Δ-Παρ 18.00-23.30 & Σ-Κ 17.00-23.00.

Fiji Polynesian
Στην καρδιά της Αγίας Νάπας ένα πολυνησιακό εστιατόριο ήρθε να ταράξει τα νερά της περιοχής και να σηκώσει μια θύελλα αγάπης και προτίμησης. Εξωτικό ντεκόρ που σε ταξιδεύει σε ασιατικές κουλτούρες με φρέσκο πρόσωπο αφού ανακαινίστηκε πρόσφατα. Το φαγητό είναι φτιαγμένο της ώρας, με πολύ καλά υλικά. Δοκίμασε την πάπια του, τα dumplings του, τα noodles, το σολομό και το sweet and sour κοτόπουλό του. Όλα αυτά στην εξωτική του ταράτσα με μια αίσθηση Ειρηνικού Ωκεανού.
(23725925) Αρχ. Μακαρίου 21, Αγία Νάπα. Δ-Κ 17.30-23.30.

10.10 Sky Lounge Roof Garden
Με θέα την παλιά Λευκωσία, το 1010 Sky Lounge Roof Garden επιλέγει για οροφή τον έναστρο ουρανό και σε προσκαλεί στην μοναδική του ταράτσα για καλοκαιρινά πρωτευουσιάνικα βράδια. Στην κορυφή του Art House, το 1010 Sky Lounge Roof Garden, έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο χώρο, με χαλαρή διάθεση και προσεγμένη διακόσμηση, που παραπέμπει σε εξωτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς. Ο χώρος χρησιμοποιείται για πολλαπλές δραστηριότητες, όπως θερινό σινεμά, live performances, ζωντανή μουσική, αλλά και εκδηλώσεις ειδικού ενδιαφέροντος όπως οι βραδιές αστρονομίας. Προσεχώς μάλιστα, ο χώρος θα φιλοξενήσει βραδιά αστροπαρατήρησης, όπου παράλληλα θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις από ειδικούς επιστήμονες και αντίστοιχα work shop. Ο χώρος, προσφέρεται επίσης για ιδιωτικά πάρτι, με μουσική και φαγητό.
(22666460 / 99666460) Γράμμου 19 & Αριάδνης 24, παλιά Λευκωσία.

Sky Lounge Roof Bar
Άλλη μία πανέμορφη ταράτσα με θέα τη θάλασσα σε περιμένει στα Περβόλια της Λάρνακας στην περιοχή Φάρος. Πρόκειται για την ταράτσα τους ξενοδοχείου E Hotel Spa & Resort την οποία μετέτρεψε σε ένα καλοκαιρινό μπαρ με το όνομα Sky Lounge roof bar. Εκεί, μπορείς να απολαύσεις νόστιμα tapas, καλοκαιρινά ποτά και κοκτέιλ παρέα με αρωματικούς ναργιλέδες.
(24747000) Λεωφ. Φάρου 1, Περβόλια, Λάρνακα.

Lokàl Hotel
Εκεί, στη γραφική περιοχή του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα θα συναντήσεις το ξενοδοχείο Lokal. Πρόκειται για ένα μπουτίκ ξενοδοχείο 17 δωματίων στην ταράτσα του οποίου θα βρεις μία ιδιαίτερη γυάλινη ταράτσα όπου μαζί με τη θέα μπορείς να κολυμπήσεις και να απολαύσεις το ποτό σου από το πρωί μέχρι το βράδυ.
(24023102) Αγίου Λαζάρου 98, Λάρνακα.

Κεντρική φωτογραφία: Αγορά Μεζεδοπωλείο, Πάφος

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close