Shopping , Fashion & Beauty

Αγαπημένα beach accessories του καλοκαιριού

Χειροποίητες τσάντες θαλάσσης και προτότυπες πετσέτες παραλίας για να ξεχωρίσεις φέτος

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου 2016

Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα και τα πιο hot accessories έχουν τη τιμητική τους. Υπέροχες τσάντες σχεδιασμένες στο χέρι αλλά και πετσέτες παραλίας σε διάφορες εκδοχές, χρώματα και σχέδια!

Χειροποίητες τσάντες Philippides Paper Works

Τις πιο μοντέρνες χειροποίητες τσάντες θαλάσσης έχω επιλέξει για εσένα. Βάλε το μαγιό σου, κράτα μια τσάντα θαλάσσης σχεδιασμένη και φτιαγμένη από το Philippides Paper Works και απόλαυσε το υπέροχο καλοκαίρι…

 

Όλες οι τσάντες θαλάσσης είναι χειροποίητες και η κάθε μια είναι μοναδική. Μπορείς να επιλέξεις σχέδιο όπως το μάτι, τον κάβουρα, το χταπόδι και άλλα… Τις τσάντες μπορείς να τις βρεις στο κατάστημα Philippides Paper Works στη Λευκωσία (22 879222). Οι τιμή των χειροποίητων τσαντών είναι €39,95.

 

Life is a beach

Οι πετσέτες της θάλασσας Life is a beach της Χριστίνα Θεοδώρου θα ολοκληρώνουν το look της παραλίας.

Θα της βρεις σε διάφορα σχήματα, όπως για παράδειγμα ορθογώνιες, στρογγυλές, πολύγωνες, σε σχήμα σανίδας θαλάσσης κτλ. και είναι διπλής όψης. Στην μία πλευρά είναι το velour βαμβάκι και στην άλλη θα βρεις απεριόριστα σχέδια από υφάσματα ανάλογα της προτίμησης του καθενός.

Για παράδειγμα για τους ρομαντικούς υπάρχει η δαντέλα, τα λουλούδια, τα παστέλ χρώματα. Πέραν από αυτό, χρησιμοποιούνται κορδέλες, κρόσσια, πον-πον, τρέσες, κορδόνια, λάστιχα, βελονάκι και δημιουργίες από σμίλες.

Στα περισσότερα σχέδια θα βρεις τσέπη για τα προσωπικά σου πράγματα και θήκη για μαξιλαράκι το οποίο προσφέρουμε μαζί με την πετσέτα. Σε όλες τις πετσέτες υπάρχει κεντημένο το λογότυπο "Life is a Beach" σε ανάλογο χρώμα με αυτό της πετσέτας και το ίδιο υπάρχει στην τσάντα θαλάσσης στην οποία δίνετε μαζί με την πετσέτα.

Που θα τις βρεις
Οι πετσέτες υπάρχουν διαθέσιμες στο online shop www.lifesabeachtowels.com και οι αποστολές σε όλη την Κύπρο γίνονται δωρεάν. Παραγγελία μπορεί να γίνει επίσης μέσω της σελίδας στο Facebook (Life is a Beach). Τις πετσέτες μπορεί κάποιος να τις προμηθευτεί και στα καταστήματα Stalo Markides Boutique στην Βασιλίσσης Φρειδερίκης και στην GLAM Boutique στην 28ης Οκτωβρίου στην Λευκωσία.

Κόστος
Οι τιμές στην παιδική συλλογή κυμαίνονται μεταξύ 45-65 ευρώ και για ενήλικες μεταξύ 90-120 ευρώ ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Όλες οι πετσέτες συνοδεύονται από φουσκωτό μαξιλαράκι και τσάντα θαλασσής .

Ειδικές παραγγελίες
Η Χριστίνα δέχεται επίσης και ειδικές παραγγελίες για ειδικές εκδηλώσεις όπως γάμους, βαφτίσια και γενέθλια. Μπορεί επίσης να κεντηθεί πάνω στην πετσέτα το όνομα σου ή κάτι προσωπικό που θέλεις. Για παράδειγμα για τον γάμο ενός ζευγαριού μπορεί να φτιαχτεί πετσέτα σε σχήμα καρδίας με τα ονόματα ή τα αρχικά τους ή για βάφτιση με το ανάλογο θέμα και όνομα του παιδιού.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close