Things to Do , Top Stories

Εβδομάδα Ανταλλαγής Βιβλίων στα Public

Έλα τώρα στο Public, φέρε το παλιό σου βιβλίο, πάρε ένα νέο με μόνο ένα ευρώ και βοήθησε τα παιδιά!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Απριλίου 2016

Με σύνθημα «Το διάβασες; Αντάλλαξέ το!» τα Public ξεκινούν τη μοναδική Φιλανθρωπική Εβδομάδα Ανταλλαγής Βιβλίων Public, μια πρωτοβουλία που διοργανώνεται από τις 18 Απριλίου μέχρι τις 24 Απριλίου στα The Mall of Cyprus, My Mall Limassol και Kings Avenue Mall από τις 11.00-19.00.

Στην Φιλανθρωπική Εβδομάδα Ανταλλαγής Βιβλίων Public όλοι μπορούν να ανταλλάξουν τα βιβλία που διάβασαν. Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν ένα παλιό τους βιβλίο στα Public, να πάρουν ένα άλλο καινούργιο ή μεταχειρισμένο με 1 μόνο ευρώ και να βοηθήσουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η αξιέπαινη, ριζοσπαστική πρωτοβουλία του Public που προωθεί το βιβλίο στην Κύπρο έχει δύο στόχους: να αναδείξει το βιβλίο και να ενθαρρύνει την ανάγνωση, αλλά και να ενισχύσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Τα έσοδα θα προσφερθούν για τις ανάγκες του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά ενώ τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση παιδικών και δημόσιων βιβλιοθηκών.
Τα Public προσφέρουν για την εβδομάδα ανταλλαγής 6.000 καινούργια βιβλία ενώ οι συνεισφορές των πολιτών θα εμπλουτίζουν διαρκώς το απόθεμα.

Η Φιλανθρωπική Εβδομάδα Ανταλλαγής Βιβλίων Public είναι μια ευκαιρία για όλους, για να αποκτήσουν βιβλία για τον εαυτό τους ή για δώρο. Παράλληλα μπορούν να αξιοποιήσουν τα βιβλία που δεν χρειάζονται πια χαρίζοντας τα σε άλλους που τα έχουν ανάγκη. Γιατί τα βιβλία τα έχουμε όλοι ανάγκη.

Ο Γενικός Διευθυντής των Public Κύπρου, κ. Δημήτρης Φιλόπουλος δήλωσε: «Ένα βιβλίο σας αξίζει πολλά χαμόγελα! Αφού το διαβάσατε ελάτε να το ανταλλάξετε και να στηρίξετε τα παιδιά που έχουν ανάγκη! Βιβλιοφιλία και φιλανθρωπία είναι δύο έννοιες απόλυτα συνδεδεμένες και το Public τις συνδυάζει με μια όμορφη εκστρατεία. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο να έρθει να φέρει τα παλιά του βιβλία και να κάνει δύο καλές πράξεις: μία στον εαυτό του με βιβλία αλλά και μια για τους άλλους, να δώσει κάποια χρήματα για τα παιδιά που τα χρειάζονται. Σας περιμένουμε όλους».

Ο επισκέπτης του Public μπορεί να αξιοποιήσει τη μεγάλη ποικιλία βιβλίων για όλους, τη σωστή εξυπηρέτηση και τις πλούσιες προσφορές για να εμπλουτίσει τη βιβλιοθήκη του, να προσφέρει ένα όμορφο δώρο και να αποκτήσει το βιβλίο που θα τον συντροφεύει.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close