Δημοσιεύτηκε στις 14 Απριλίου 2016
Σε μια τελευταία προσπάθεια να σταματήσει μια διαβολική πλοκή, οι αναμνήσεις, τα μυστικά και οι δεξιότητες ενός νεκρού πράκτορα της CIA εμφυτεύονται σε έναν απρόβλεπτο και επικίνδυνο θανατοποινίτη κρατούμενο, με την ελπίδα ότι θα ολοκληρωθεί η αποστολή της υπηρεσίας. Η ταινία δράσης ‘Criminal’ είναι σκηνοθετημένη από τον Ισραηλινό Αriel Vromen (‘The Iceman’) και το στόρι (που είναι κάτι μεταξύ 'The Bourne Identity' και... 'The Man with Two Brains'’) θέλει τον ανεξέλεγκτο εγκληματία Kevin Costner, να γίνεται πειραματόζωο της CIA, όταν μεταφέρουν στον εγκέφαλό του, τον αντίστοιχο του νεκρού πράκτορά τους, Ryan Reynolds. Στο καστ συμμετέχουν παράλληλα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως η ‘Wonder Woman’ Gal Gadot, ο Tommy Lee Jones και ο Gary Oldman. H ταινία, αν και έχει αρκετές ανατροπές, δυστυχώς έχει επίσης και αρκετές σεναριακές αδυναμίες και σε πολλές περιπτώσεις καταντά απλά... αστεία.
FILM ID: Μετά το πολλά υποσχόμενο ‘The Iceman’, o Ariel Vromen μάς χαρίζει ακόμα μια ταινία δράσης.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ: Για το all star cast της ταινίας.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
28 Απριλίου - 30 Απριλίου 2016
Σχετικά
Πρώτη εικόνα: Ο Μάικλ Φασμπέντερ στο «Kennedy» του Τόμας Βίντερμπεργκ
Ο Ιρλανδο-Γερμανός ηθοποιός αναλαμβάνει τον ρόλο του πατριάρχη του οίκου των Κένεντι, Τζόζεφ, σε μία σειρά που προορίζεται για το Netflix.
A Beautiful Day in Hollywood: Τομ Χανκς και Μάριελ Χέλερ ξανά μαζί για αθλητική ταινία
Ο πρωταγωνιστής και η σκηνοθέτρια του γλυκύτατου «A Beautiful Day in the Neighborhood» (2019) επανενώνονται για μια ταινία με θέμα το μπέιζμπολ, στην οποία ενδέχεται να συμπρωταγωνιστούν οι Bad Bunny και Κόλμαν Ντομίνγκο.
Τα Όσκαρ φεύγουν από το Hollywood το 2029
Τα Οσκαρ εγκαταλείπουν το Dolby Theatre και μετακομίζουν από το 2029 στο Peacock Theater του downtown Los Angeles, σε μια αλλαγή που συνδέεται με τη νέα ψηφιακή και οργανωτική εποχή της τελετής.
Επιστροφή Ανγκ Λι με το «Gold Mountain»
Επτά χρόνια μετά το υπολειπόμενο «Gemini Man» με τον Γουίλ Σμιθ, την λιγότερο καλή στιγμή μιας έξοχης καριέρας, ελπίζουμε ξανά σε μια επιστροφή στη φόρμα
Ο Αιμίλιος Αβραάμ ετοιμάζεται να "βγει" στις αίθουσες με τη «Σμαράγδα» του
Η δραματική κομεντί ταινία μεγάλου μήκους του Αιμίλιου Αβραάμ έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου
Στα σκαριά νέα ταινία απο το σύμπαν του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» από τον Στίβεν Κόλμπερτ
Η Γουόρνερ Μπρος ανακοίνωσε ότι ο Στίβεν Κόλμπερτ και ο γιος του εργάζονται πάνω σε μια ολοκαίνουργια ταινία του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Νέες ταινίες στις αίθουσες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα
Από πολυβραβευμένα δράματα μέχρι σκοτεινό τρόμο και δυνατά sequels, οι πρεμιέρες που αξίζουν την προσοχή σου
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι
Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
Masterclasses φέρνουν διεθνή τεχνογνωσία στο Cyprus Film Days 2026
Mια σειρά από εξειδικευμένα εργαστήρια και masterclasses με τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων δημιουργών και επαγγελματιών του χώρου.
Η «Στέλλα» του Μιχάλη Κακογιάννη σε 4 ταυτόχρονες προβολές
Η εκδήλωση «ΣΤΕΛΛΑ - Τέσσερις Πόλεις, Μία Οθόνη» πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2026.
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε ρόλο σκηνοθέτη στη νέα μίνι σειρά του Κουέντιν Ταραντίνο
Πρόκειται για ένα σίριαλ που θα αποτίει φόρο τιμής στη «χρυσή εποχή» του κινηματογράφου και θα γυριστεί εξ' ολοκλήρου σε ασπρόμαυρο φιλμ
Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Τσακ Νόρις
Η ανακοίνωση της οικογένειας του διάσημου ηθοποιού