Shopping , Fashion & Beauty

Καλωσορίζουμε το Pep-Start Eye στη ζωή μας!

Και αποχαιρετούμε τα κουρασμένα μάτια...

Δημοσιεύτηκε στις 06 Απριλίου 2016

Θέλεις να είσαι έτοιμη για όλα; Να ξενυχτάς και το πρωί να δείχνεις φρέσκια και λαμπερή; 

Θέλεις από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 9.00 το βράδυ το βλέμμα σου να δείχνει φωτεινό, αναζωογονημένο, ενυδατωμένο με μια γρήγορη κίνηση;

Απόκτησε τη νέα κρέμα ματιών Clinique Pep-Start, μια απαλή κρέμα που φωτίζει, ξυπνά και αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια άμεσα και μακροπρόθεσμα. Με ένα καινοτόμο σφαιρικό απλικατέρ που κάνει μασάζ και μειώνει το πρήξιμο από τα κουρασμένα μάτια, ενώ μαλακώνει το ‘δρόμο’ για το μακιγιάζ σας.

Το βλέμμα σου ανοίγει σε μόνο 3 δευτερόλεπτα.

Pep- ετοιμαστείτε!
Ένα μείγμα από 7 pep-τίδια βοηθούν να διατηρηθεί το κολλαγόνο που απειλείται από το στρές, την κούραση και την έλλειψη ύπνου – τα σημάδια μιας έντονης ζωής.

Μείνετε Pep!
Ένας συνδυασμός καταπραϋντικών και αναζωογονητικών συστατικών βοηθούν την περιοχή των ματιών να παραμείνει ήρεμη και ισορροπημένη για να αντιμετωπίσει τα πάντα.

Pep-εφαρμογή
Ανοίξτε το νέο Pep-Start Eye και πιέστε το σφαιρικό απλικατέρ για μια ποσότητα ίση με ένα μπιζέλι στην άκρη. Πλησιάστε στη περιοχή και περάστε την ποσότητα με κυκλική κίνηση κάτω από τα μάτια και στα βλέφαρα. Απλώστε με ταμποναριστές κινήσεις την υπολειπόμενη ποσότητα εάν χρειάζεται με τα ακροδάχτυλα. Το βλέμμα δείχνει αμέσως φωτεινό και ξεκούραστο σαν μετά από ένα καλό ύπνο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close