Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μασκέ και μυρωδάτος καφές με την παρέα στη Λεμεσό!

Η πόλη γιορτάζει και μας καλεί να την επισκεφθούμε

Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2016

Ενόψει καρναβαλιού λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεμεσό, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε την πόλη στα καλύτερα της! Και τι καλύτερο θα μπορούσες να σκεφτείς παρά να πιεις το καφεδάκι σου με θέα το απέραντο γαλάζιο, και συντροφιά το θαλασσινό αεράκι ή καφεδάκι με θέα πολυσύχναστες οδούς, που αυτήν ειδικά την περίοδο θα πλημμυρίζουν με κόσμο!

Γι’ αυτό λοιπόν, το Check In συγκέντρωσε κάποια από εκείνα τα μαγαζιά της Λεμεσού, που προσφέρονται για καλό καφέ με θέα! Μη σπεύσεις όμως να πεις πως δεν τα αναφέρουμε όλα…. Θυμήσου απλώς ότι είναι πάρα πολλά!

 

Στη Λεωφ. Μακαρίου

Pralina
Ναι, το γνωστό κι αγαπημένο πρωτευουσιάνικο ζαχαροπλαστείο Pralina, απόκτησε πριν από λίγο καιρό ένα ακόμα αδερφάκι στη συμπρωτεύουσα! Θα το βρεις σε κεντρικό σημείο στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Μακαρίου και θα σε μαγνητίσει με το εντυπωσιακό εξωτερικό του. Στο Pralina θα πας για να αγοράσεις ή να φας σπιτικό-νοστιμότατο γλυκό αλλά και για καφεδάκι! Εδώ θα βρεις και τον περόφημο καφέ Kopi Luwak! Τέτοια υπεροχή!
(25355338) Λεωφόρος Μακαρίου 224 Γ΄, Λεμεσός.

 

Milk Bar
Είναι ένας χώρος με retro αισθητική και πλούσιο μενού, με επιλεγμένα πιάτα, γλυκά και καφέδες, ακόμα και κοκτέιλ, στον οποίο αν δεν πήγες ακόμα, πρέπει οπωσδήποτε να πας. Θα σε ενθουσιάσει!
(25354100) Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’ 226. Δ-Κ 07.30-01.30 (κουζίνα 23.30).

 

Γλυκοπωλείο
Είναι μικρό στο μάτι και πολύ αλλά μεγάλο στην απόλαυση. Εδώ όπως αποκαλύπτει και το όνομά του, θα απολαύσεις παραδοσιακά γλυκά (γαλακτομπούρεκο, κανταϊφι, καττιμέρι, αναρή με μέλι, γλυκά του κουταλιού), καθώς και διαφόρων ειδών καφέδες. Αυτός ωστόσο που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστος είναι ο κυπριακός καφές με κανέλα.
(25250011) Νικοδήμου Μυλωνά 1 (πάροδος Μακαρίου).

 

Φreud Espresso Bar
Το Φreud Espresso Bar είναι μία καλή επιλογή all-day καφέ. Είναι το μεγάλο και φωτεινό μαγαζί που βρίσκεται σχεδόν απέναντι από το Milk bar κι εδώ εκτός από την περατζάδα της πολυσύχναστης λεωφόρου, θα απολαύσεις και καλό καφέ όπως και διάφορα τσιμπήματα!
(25773773) Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 203.

 

Chocolate Soup
Στη Λεωφ. Μακαρίου δεσπόζει ακόμη ένα πολύ όμορφο καφέ. Το Chocolate Soup θα σε εντυπωσιάσει με τα γλυκά του –κυρίως αυτά που έχουν ως βάση τη σοκολάτα-, την κουζίνα του, τα κοκτέιλ του αλλά και τους καφέδες του.
(25344141) Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 197.

 

DINO Bistro Café
Δεν βρίσκεται ακριβώς πάνω στη Λεωφ. Μακαρίου, αλλά πολύ κοντά σ’ αυτήν και συγκεκριμένα απέναντι σχεδόν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. Αν δεν το επισκέφθηκες μέχρι τώρα, πρέπει να το κάνεις άμεσα. Αν και δεν χρειάζεται συστάσεις, το μαγαζί σε περιμένει να το επισκεφτείς επτά μέρες την εβδομάδα από νωρίς το πρωί με καφεδάκι και πρωινό. Σερβίρει επίσης θεσπέσια γλυκά και μοναδικά κυρίως πιάτα!
(25762030) Γλάδστωνος 137.

 

Στο Μεσαιωνικό Κάστρο

Stretto
Το υπέροχο Stretto ανήκει στην οικογένεια της εταιρείας Carob Mill Restaurants, οπότε η ποιότητα που θα σου προσφέρει είναι εγγυημένη! Θα τα βρεις στο Μεσαιωνικό Κάστρο, προτείνουντάς σου πέρα από φαγητό και αλκοολούχα ποτά και μια μεγάλη ποικιλία καφέδων. Ιδανικό στέκι για ένα βράδυ χαλαρό.
(25820465) Βασιλίσσης, Χαρουπόμυλος Λανίτη.

 

Café la mode
Η γνωστή αλυσίδα «προσγειώθηκε» πρόσφατα στο Μεσαιωνικό Κάστρο της πόλης, προσφέροντας ποιοτική κουζίνα και γευστικά ροφήματα σ’ ένα ζεστό με χαλαρωτικό και προσεγμένο περιβάλλον.
(25355355) Πλατεία Κάστρου, οδός Βασιλίσης Βερεγγάριας 9.

 

Ousia Lounge Café Bar
Η καλή του τοποθεσία του -δίπλα στην πανέμορφη και πλέον ανανεωμένη πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Λεμεσού-, το κάνει must προορισμό για καφεδάκι και όχι μόνο, ενώ ο ζεστός του χώρος και η καλή του εξυπηρέτηση είναι κι αυτοί λόγοι επίσκεψης!
(25109040, 25109041) Ειρήνης 24, Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου.

 

Juego All Day Cafe Bar
Θα το βρεις μέσα σε μια παλιά και όμορφη ανοιχτή στοά, πολύ κοντά στο Κάστρο, και θα εντυπωσιαστείς από τις αμέτρητες και πολύχρωμες ομπρέλες οι οποίες κρέμονται ανοιχτές πολύ όμορφα από ψηλά, δεμένες η μια δίπλα στην άλλη. Εκεί θα πας για χαλαρές στιγμές με την παρέα, με φαγητό ή ροφήματα και επιτραπέζια παιχνίδια!
(99481642) Αγίου Ανδρέου 4 (Στοά Φυλακτού).

 

Στην παραλιακή

Puesta Oyster bar & grill
Υπέροχη τοποθεσία, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, μοναδική ατμόσφαιρα, και εξαιρετικό μενού! Επίλεξε καφέ, ποτό ή φαγητό και απόλαυσέ το σε ένα μοναδικό περιβάλλον, με τα θαλασσινό αεράκι να σου χαϊδεύει τα μαλλιά.

 

PlusSea Lifestyle Bar
Μοναδικός χώρος πάνω στη θάλασσα, με μοναδική ατμόσφαιρα, εξαιρετική κουζίνα και εξυπηρέτηση. Θα εντυπωσιαστείς από τα ροφήματά του, σκέψου μόνο ότι σερβίρουν Espresso Martini. Ένας απίθανος συνδυασμός καφεΐνης και αλκοόλ!  
(25634995/ www.plussea.com) Λεωφ. Αμαθούντος 5.

 

Yellow lounge cafe Delice
θα το αναγνωρίσεις από το κίτρινο χρώμα του, μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του πάρκου στο Μόλο. Συνδύασε βόλτα με καφέ ή φαγητό, δίπλα ακριβώς στη θάλασσα. Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου!  
(25342642) Πάρκο Μόλου.

 

Γλυκολέμονο
Δεν θα το βρεις κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, αλλά πολύ κοντά σ’ αυτόν, και συγκεκριμένα απέναντι από το Δημόσιο Κήπο. Είναι χαριτωμένο, ζεστό, και πολύ ντελικάτο καφέ, που σερβίρει από πίτες και ψωμιά, μέχρι πεϊνιρλί, σαλάτες, σάντουιτς, μπιφτέκια κ.ά., όλα παραδοσιακά φτιαγμένα.
(25761801) Ολυμπίων 25, απέναντι από τον Δημόσιο Κήπο.

 

Στην παλιά πόλη

Π Cafe
Διαχρονικά αγαπημένο στέκι της παλιάς πόλης, που σε περιμένει κάθε στιγμή της ημέρας για φαγητό και ποτό!  Highlight του μαγαζιού, η ειδυλλιακή αυλή όπου κανείς μπορεί να χωθεί και να χαλαρώσει, αλλά και οι χορταστικότατες σαλάτες που προσφέρει.
(25341944) Κιτίου Κυπριανού 27.

 

Μάλλον γλυκύς
Μοδάτες καταστάσεις σε ένα μαγαζί με άκρως παραδοσιακό ντεκόρ, φιλοσοφία και αισθητική. Εδώ θα βρεις από καφέδες μέχρι κυπριακό κρασί, ζιβανία, ούζο, αλλά και ρακή και τσίπουρο, που έρχονται πάντα με τον απαραίτητο συνοδευτικό μεζέ.
(25355325) Χατζηλοϊζή Μιχαηλίδη 20, Δ-Κ 09.00-24.00.

 

Ηλεκτρικά Είδη
Με ύφος ρετρό και μικρές πινελιές από το σήμερα, τα Ηλεκτρικά Είδη προτείνουν το μεταμοντέρνο, μακριά από υπερβολές και περιττά φτιασιδώματα. Θα πας για τα «εμπειρικά τους σάντουιτς» υπερπαραγωγή, για τα γλυκά της ημέρας, για τη «λεμονάδα α λα φίζα», και για άκρως παραδοσιακό καφεδάκι!  
(25763503) Χατζηλοϊζή Μιχαηλίδη 3-25.

 

Στη Μαρίνα Λεμεσού


Café Calma
Μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση εξόδου, αποτελεί το καφέ της Μαρίνας Λεμεσού. Η όμορφη ατμόσφαιρά του και η μεγάλη ποικιλία σε ροφήματα, σνακ και γλυκά θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.
(25051200) Μαρίνα Λεμεσού.

 

Caffé Nero
Ο αρωματικός, μοναδικός καφές του, ξετρελαίνει τους θαμώνες της Μαρίνας Λεμεσού. Σε έναν ιδιαίτερα χαλαρωτικό και ατμοσφαιρικό χώρο, μπορείς να απολαύσεις όλα όσα προσφέρει.
(25051200) Μαρίνα Λεμεσού.


Hobo Mediterraneo
Το all-day καφεστιατόριο της πολυσύχναστης Μαρίνας Λεμεσού προσφέρει εκλεκτή ποικιλία από γευστικές και πρωτότυπες επιλογές μεσογειακής κουζίνας και υπέροχα ροφήματα! Όσο υπέροχο είναι και ο περιβάλλοντας χώρος της!
(25051555) Μαρίνα Λεμεσού. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close