Shopping , Fashion & Beauty

M by Mara Milonopoulou: υπέροχα κοσμήματα με υπογραφή

Βρείτε τα κοσμήματα της Μάρας Μυλωνοπούλου και στην Κύπρο!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαρτίου 2016

Τη νέα της συλλογή για το καλοκαίρι του 2016 παρουσιάζει η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων Μάρα Μυλωνοπούλου.

Η συλλογή, που τιτλοφορείται «Εsprit Libre» είναι ένα συνονθύλευμα από χρώματα, αντιφατικά υλικά και επιρροές από διαφορετικές κουλτούρες.

Χρωματιστά ακατέργαστα δέρματα, δερμάτινα λουλούδια, όστρακα, ξύλο, ασυνήθιστοι ημιπολύτιμοι λίθοι, φτερά και μέταλλο, όλα συνυπάρχουν αρμονικά δίνοντας ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα. Η συλλογή αυτή, φωτογραφημένη από τον Βαγγέλη Κύρη και με πρωταγωνίστρια την Έστερ Μαστρογιάννη, η οποία θα λανσαριστεί επίσημα στην Κύπρο στις αρχές Απριλίου του 2016, έχει ήδη κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις όπου έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής.

Η Μάρα Μυλωνοπούλου είναι ένα πνεύμα εκ φύσεως βαθιά ανήσυχο, ένας χαρακτήρας ο οποίος λατρεύει τις αντιθέσεις και κάθε τι απρόβλεπτο. Το μότο της δουλειάς της είναι «Ονειρέψου, Τόλμησε, Ζήσε», τρεις λέξεις που αποτυπώνονται σε κάθε συλλογή της, αφού θέλει πάντα πρώτη να ανακαλύπτει και να προσφέρει νέα, αχρησιμοποίητα υλικά σε πρωτοποριακούς συνδυασμούς. Το αποτέλεσμά της, είναι κοσμήματα που οι πελάτισσές της ονειρεύονται, τολμούν να τα επιλέξουν σαν μέρος της συλλογής τους, αλλά και ζουν και απολαμβάνουν τις εμφανίσεις τους.

Βρείτε την ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή M by Mara Milonopoulou για το 2016, στην ιστοσελίδα maramilonopoulou.com από τις 14 Μαρτίου, και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τις αραβικές χώρες.

Facebook: M by Mara Milonopoulou
Instagram: mbymaramilonopoulou

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close