7-8 November 2015
Things to Do , Εκδηλώσεις

Το Νοέμβριο ενώνουμε σώμα, μυαλό και πνεύμα!

Σε ένα ακόμα εκπληκτικό Mind, Body Spirit Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 8 Νοεμβρίου στη Λευκωσία

Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2015

Καλωσορίζουμε το χειμώνα βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής μας, μειώνοντας το στρες και δημιουργώντας μια πιο ευτυχισμένη και υγιή ζωή για εμάς και την οικογένεια μας. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για το Νοέμβριο;

Αν λοιπόν αισθάνεσαι άγχος και έχεις μια συνεχή αγωνία για τη ζωή και το μέλλον σου. Αν θέλεις να εξερευνήσεις τη σωματική και ψυχική σου. Αν ψάχνεις για υγιεινά τρόφιμα και αν θέλεις  πιο καθαρό μυαλό. Κι αν τέλος θέλεις να φαίνεσαι πιο υγιής, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο MBS φεστιβάλ της Λευκωσίας!

Απόλαυσε μια υπέροχη μέρα στο μεγαλύτερο φεστιβάλ υγείας και ευεξίας στην Κύπρο!
Επισκέψου  πάνω από 100 εκθέτες αφιερωμένους στο να σου προσφέρουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους ώστε να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Παρακολούθησε δωρεάν διαλέξεις και εργαστήρια, μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον, περιποιήσου τον εαυτό σου, δοκίμασε ένα διαλογισμό η απλά  υπέροχα υγιεινά τρόφιμα!

Δες, δοκίμασε και αγόρασε μοναδικά προϊόντα και δώρα, όπως κοσμήματα, καλλυντικά, ρούχα, κρύσταλλα, θεραπείες σώματος, τρόφιμα και πολλά άλλα. Δοκίμασε τα καταπληκτικά προϊόντα της EDMARK ή μάθε πώς το DIAMOND APPROACH μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή!

Μη χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις υπέροχους επισκέπτες. Μάθε περισσότερα για το Core Yoga με τη Νίκη Πετρουλάκη και δοκίμασε τη μαγεία του ACRO YOGA με τον Κωνσταντίνο Καραφουλίδη. Δοκίμασε το εκπληκτικό TWIST & SHOUT yoga εμπνευσμένο από το YogaWorks με την Άννα Ζόρζου. Όλοι εξαιρετικοί επαγγελματίες στον τομέα τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περάστε όλη την μέρα μαζί μας συμμετέχοντας στις πολυάριθμες παρουσιάσεις και εργαστήρια. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και επενδύστε σε σας! Περάστε μια ευχάριστη μέρα και μάθετε ποια είναι τα τελευταία προϊόντα στον χώρο της ευεξίας και της καλής υγείας. Δείτε τι έχει να σας προσφέρει το φεστιβάλ MBS!

Θα προσφέρονται τέλος διάφορες επιλογές για γεύματα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.mbscyprus.com ή καλέστε στο 96382333.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου, 10:30-21.00 & Κυριακή 8 Νοεμβρίου, 10:30-20:30. Είσοδος €8 την μέρα –συμπεριλαμβάνει όλες τις διαλέξεις, μαθήματα και εργαστήρια.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close