Things to Do , Top Stories

Πάμε μέχρι Κούβα με τη Celestyal Cruises

Νέες επιλογές για κρουαζέρες για τους Κύπριους ταξιδιώτες

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2016



Από αριστερά προς τα αριστερά: Ιωάννα Ανανιάδη, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Μάριος Σιεκερής, Υπεύθυνος Πωλήσεων για την Κυπριακή αγορά, Φρόσω Ζαρουλέα, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, Οδύσσεια Οδυσσέως, Τμήμα Πωλήσεων Κύπρου, Ταλίν Τσαλικίαν, Διευθύντρια ανθρωπίνου δυναμικού, Πυθαγόρας Νάγος, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Σαλώμη Πνευματικού, Διευθύντρια Μάρκετινγκ. 

Κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικού γεύματος, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιανουαρίου στο Ελληνικό Μεζεδοπωλείο στη Λευκωσία, η Celestyal Cruises παρουσίασε τη θετική πορεία της για το 2015 σε όλες τις διεθνείς αγορές που δραστηριοποιείται και ανακοίνωσε το μελλοντικό της σχεδιασμό.

Στο νέο brand name Celestyal Cruises που αποτυπώνει τη συστηματική προσπάθεια της εταιρείας για αναβάθμιση της αυθεντικής εμπειρίας των επιβατών της καθώς και στις πρωτοβουλίες της εταιρείας για προώθηση σε όλες τις διεθνείς αγορές, ανεφέρθη η κα Σαλώμη Πνευματικού-Διευθύντρια Marketing, η οποία ανέλυσε τη νέα στρατηγική τοποθέτηση της εταιρείας. Όπως είπε:  «Η Celestyal Cruises είναι η  πλέον έξυπνη επιλογή για διακοπές, καθώς είμαστε η μόνη εταιρεία κρουαζιέρας που μπορεί να μεταφέρει τους επιβάτες σε τόσους πολλούς προορισμούς στο Αιγαίο σε μόνο τρεις ή τέσσερις ημέρες, ενώ έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν κρουαζιέρα και διαμονή στην ξηρά. Παράλληλα με  την επίσκεψη σε όμορφους προορισμούς,  οι επιβάτες μας απολαμβάνουν εξαιρετική φιλοξενία, αυθεντικό ελληνικό φαγητό, κρασί  και γνήσια ελληνική ψυχαγωγία.»

Εν πλω συναυλίες
Ιδιαίτερα επισήμανε την επένδυση της εταιρείας στη συνολική αναβάθμιση της εμπειρίας όχι μόνο πάνω στο πλοίο αλλά και στις εκδρομές. Αυτό σημαίνει ότι πλέον στον επίσημο προγραμματισμό της εταιρείας έχουν ενταχθεί μοναδικές θεματικές κρουαζιέρες και θεματικές εκδρομές με πυλώνες το κρασί, τη γαστρονομία, τον πολιτισμό και τη διασκέδαση. Χαρακτηριστικά ανέφερε τη συνεργασία με το Θανάση Πολυκανδριώτη, το Λύκειο Ελληνίδων αλλά και  δημοφιλείς τραγουδιστές  που έδωσαν εν πλω συναυλίες όπως  ο Ηλίας Βρεττός, Ελένη Φουρέιρα και Κώστας Μαρτάκης.

Σε 4 λιμάνια στην Κούβα
Ο κος Πυθαγόρας Νάγος, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Celestyal Cruises, ανεφέρθη στην αύξηση κατά 20% στη διακίνηση επιβατών σε σχέση με το 2014, καθώς  η εταιρεία μετέφερε με τα κρουαζιερόπλοιά της συνολικά 129.731 επιβάτες που αντιστοιχούν σε 516.000 διανυκτερεύσεις ξένων επιβατών. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «Υπήρξε μία σημαντική άνοδος σε όλες τις αγορές μας, όπως στη Βόρεια +13% και Νότια Αμερική +17%, ενώ σημαντική ήταν η αύξηση από την αγορά της Ευρώπης +25%».  Ο κος Νάγος, επίσης, αναφέρθηκε στους νέους προορισμούς που σταθερά επενδύει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια και στα μελλοντικά σχέδια για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με χειμερινές κρουαζιέρες. Παράλληλα, ο κος Νάγος αναφέρθηκε στην τρίτη χρονιά δραστηριοποίησης στην Κούβα με την Cuba Cruise, η οποία πλέον επεκτείνεται για τέσσερις εβδομάδες και απολαμβάνει το αυξανόμενο ενδιαφέρον των επιβατών αλλά και την ενθουσιώδη υποδοχή από την αγορά της Αμερικής και του Καναδά. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που επισκέπτεται συνολικά τέσσερα λιμάνια στην Κούβα».

Στη συνέχεια, ο κος Μάριος Σιεκερής, Υπεύθυνος Πωλήσεων για την Κυπριακή Αγορά, μίλησε για την ένταξη της Κύπρου στις σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές της εταιρείας, την ανάπτυξη του δικτύου πώλησης της Celestyal Cruises στην Κύπρο καθώς και για την εναλλακτική πρόταση διακοπών που προσφέρει η εταιρεία στον Κύπριο ταξιδιώτη.

Με νέα πνοή, σταθερά βήματα ανάπτυξης και στοχευμένες πρακτικές, η Celestyal Cruises ακολουθεί θετική πορεία στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον της κρουαζιέρας και  παρά τις δύσκολες οικονομικές και γεωπολιτικές συγκυρίες βλέπει με συγκρατημένη αισιοδοξία την επόμενη χρονιά.

Μάθε για την Celestyal Cruises: H Celestyal Cruises με 30 χρόνια εμπειρίας σήμερα είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα. Επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (συνολικά 30 λιμάνια) προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες. Διαχειρίζεται πέντε κρουαζιερόπλοια εκ των οποίων τα τρία (Celestyal Olympia, Celestyal Crystal, Celestyal Nefeli) εκκινούν από ελληνικά λιμάνια ενώ τα άλλα δύο είναι ναυλωμένα στον μεγάλο τουριστικό όμιλο TUI. Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, η Celestyal Cruises προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Μέσα στο 2015 απέσπασε το βραβείο «Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας» στα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη και τρία βραβεία στα Tourism Awards: ένα χρυσό στην κατηγορία «Κρουαζιέρα - Θεματικές Εκδηλώσεις» και δύο αργυρά στις κατηγορίες «Συνεισφορά στην εθνική οικονομία» και «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων – Νέοι προορισμοί». Παράλληλα, ως επιβεβαίωση των καινοτόμων πρακτικών της, η εταιρεία διακρίθηκε στο θεσμό των HR Community Awards με πέντε Silver Awards. Τέλος, η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας (CLIA Ευρώπης).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com
Γραφείο Τύπου Celestyal Cruises: Φρόσω Ζαρουλέα – 00302104583451
Μάριος Σιεκερής, Υπεύθυνος Πωλήσεων για την Κυπριακή Αγορά, 22588639 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close