Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Μια έκπληξη σε περιμένει στο parking του The Mall of Cyprus

Υπάρχουν δύο ειδών αυτοκίνητα. Το MINI CLUBMAN και αυτά που θα ήθελαν να είναι MINI CLUBMAN. Αυτό ανακαλύπτει όποιος επισκεφθεί αυτές τις μέρες τον χώρο στάθμευσης του The Mall of Cyprus

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2016

Με έναν έξυπνο και πρωτοποριακό τρόπο, που ταιριάζει απόλυτα στον ανατρεπτικό χαρακτήρα του ΜΙΝΙ και χρησιμοποιώντας τα γνωστά σε όλους “bubbles ομιλίας”, η εταιρεία Χαρ. Πηλακούτας Λτδ κάνει τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του The Mall of Cyprus να ομολογήσουν τον κρυφό πόθο τους: Ότι θα ήθελαν να είναι κι αυτά MINI CLUBMAN.

Και πώς θα μπορούσαν να μην θέλουν κάτι τέτοιο; Αφού η νέα γενιά του αυτοκινήτου της ΜΙΝΙ τα έχει όλα: και μεγαλύτερο και πιο άνετο χώρο για επιβάτες (5 συνολικά), άπλετο χώρο για αποσκευές, και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της ασφάλειας που κινείται πάντα στα ψηλά γνώριμα γερμανικά επίπεδα. Οσον αφορά την συνδεσιμότητα, το MINI CLUBMAN μετατρέπεται σε ένα ζωντανό οργανισμό μιας και έχει τον τρόπο να παραμένει συνεχώς σε επαφή με τον έξω κόσμο με το προαιρετικά διαθέσιμο MINI Connected. Στα συν και οι 6 πόρτες για περισσότερη ευκολία στο φορτο-εκφόρτωμα αποσκευών ή άλλου φορτίου.

Όλα αυτά, μαζί με μια σειρά επιπρόσθετων χαρακτηριστικών, κάνουν το νέο MINI CLUBMAN το ιδανικό αυτοκίνητο για την οικογένεια ή την παρέα που έχει μεγάλες προσδοκίες για άνετα ταξίδια εντός και εκτός πόλης. Και φυσικά, διατηρώντας πάντα την αίσθηση “go-kart” στην οδήγηση, χαρακτηριστικό που έχει κάθε ΜΙΝΙ.

Το νέο MINI CLUBMAN βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της εταιρείας Χαράλαμπος Πηλακούτας Λτδ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close