Things to Do , Top Stories

Πάμε σε club γέλιου!

Μάθε για το μοναδικό... The Joy project!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2016

Το JOY project είναι ένα μοναδικό στην Κύπρο club που σε αφήνει να εκφράσεις ελεύθερα το γέλιο σου και να καλλιεργήσεις την εσωτερική σου χαρά.

Να αγαπάς… Να γελάς!

Η Ελίνα Παπά είναι δασκάλα της Γιόγκα Γέλιου, πιστοποιημένη από τον διεθνή οργανισμό στην Ινδία. Είναι επίσης θεραπεύτρια Rebirthing Breathwork και εκπαιδεύτρια σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης. Το 2009, ίδρυσε την πρώτη σχολή Γιόγκας Γέλιου Κύπρου, το πρώτο Club γέλιου και εκπαιδευτικό κέντρο για ομαδάρχες γέλιου στη Λευκωσία.

Ένα ταξίδι γνώσης

Το προσωπικό της ταξίδι στις ολιστική πρακτικές ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Μετά από χρόνια που υπέφερε από διάφορες σωματικές ασθένειες, ακόμη και φοβίες, είχε αρχίσει να αναζητά εναλλακτικές θεραπείες για να την βοηθήσουν να ξεπεράσει τις δυσκολίες και προκλήσεις της, χωρίς να αποκλείει την παραδοσιακή ιατρική ή Ψυχολογία. Αλλά, έχοντας την πεποίθηση ότι είναι αρκετά περιορισμένες, αναγνώρισε τα σημαντικά θετικά αποτελέσματα που προσφέρει η Γιόγκα Γέλιου κι έτσι αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή της και να μαθητεύσει στις ολιστικές και εναλλακτικές θεραπείες.

Και η αναπνοή έχει τα ωφελήματά της

Εκτός των ασκήσεων θεραπευτικού γέλιου, έχει πάθος να βοηθά τους ανθρώπους να αναπνέουν σωστά. ‘Πράγματι είτε το πιστεύεις είτε όχι, οι περισσότεροι άνθρωποι πραγματικά δεν αναπνέουν σωστά... αναπνέουν μόνο όσο αρκεί για να επιβιώσουν! Ωστόσο, η αναπνοή μας είναι η πηγή ζωής μας!’, λέει χαρακτηριστικά. Το Rebirthing Breathwork είναι μια τεχνική, μια θεραπεία που φέρνει στους ανθρώπους πίσω τη δύναμη τους.

Μάθε για τα μαθήματα

Οι τεχνικές που χρησιμοποιεί στο JOY project είναι καθόλα μη επεμβατικές και δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία. Αυτή τη στιγμή διοργανώνει 2 μαθήματα το μήνα που συμπληρώνουν το ένα το άλλο. Γιόγκα Γέλιου και Breathwork - Ενέργεια και οξυγόνο. Κάθε τάξη είναι 1,5 ώρες και απευθύνονται σε ενήλικες μόνο (16+). Μπορείς να συμμετάσχεις για €12 ανά μάθημα ή €9 για όσους συμμετέχουν και στις 2 τάξεις.

 

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες www.joyproject.com.cy ή στο 99312722.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close