Eating News , Εστιατόρια

Κάτι νέο παίζει στο Wagamama και λέγεται "shizuka"

Κάτι κομψό, αριστοκρατικό με άποψη για πιο όμορφες στιγμές

Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2015

Το Wagamama στη Θεμιστοκλή Δέρβη καλωσορίζει τώρα τους επισκέπτες του στον ολοκαίνουριο «shizuka» όροφο, έναν κομψό και αριστοκρατικά διαμορφωμένο νέο χώρο.

Όπως υποδηλώνει και η ιαπωνική λέξη «shizuka» (δηλ. ήσυχα), ο νέος χώρος στο Wagamama Λευκωσίας, επιτρέπει στους επισκέπτες του να απολαμβάνουν ήσυχα το γεύμα τους, σε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον.

Ο όροφος έχει ανακαινιστεί κατάλληλα, έτσι ώστε να αναδεικνύονται όλες οι λεπτομέρειες του μοναδικού αρχοντικού το οποίο το φιλοξενεί. Η διαμόρφωση του χώρου, με την ξεχωριστή τοποθέτηση και διαχωρισμό των τραπεζιών, σε συνδυασμό με τις άνετες καρέκλες, παρέχουν σε κάθε πελάτη την ευκαιρία να επιλέξει το ιδιαίτερο γεύμα που επιθυμεί, ιδιωτικό, επαγγελματικό ή και με παρέα. Διατίθενται ένα αποκλειστικά privé δωμάτιο για ομαδικά dinner parties, καθώς και κομψά τοποθετημένα μικρά τραπέζια για πιο ιδιωτικές εξόδους. Ο ειδικά διαμορφωμένος ‘shizuka’ όροφος του Wagamama στη Λευκωσία είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για επαγγελματικά μεσημεριανά γεύματα, ήσυχα βραδινά δείπνα, καθώς και για ειδικές περιστασιακές εξόδους.

Η αρχιτεκτονική του ίδιου του χώρου είναι κλασσικά ασιατική με τον επιβλητικό σκούρο καφέ ξύλινο τοίχο και τα δύο πανέμορφα τζάκια να κλέβουν τις εντυπώσεις. Κομψή πολυτέλεια αποτελεί το διαχρονικό παρκέ πάτωμα, το οποίο διαμορφώθηκε με ιδιαίτερη προσοχή για να επανέλθει στην αρχική αριστοκρατική του μορφή. Την τέλεια πινελιά στην καλή αισθητική προσθέτει το ζεστό πορφυρό-μωβ χρώμα που επικρατεί, καθώς και τα μεγάλα παράθυρα που περιβάλλουν το χώρο. Όλα είναι συνδυασμένα έτσι ώστε να δημιουργούν μια ιδανική ατμόσφαιρα όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα αξέχαστο και ήσυχο γεύμα.

Το Wagamama ‘shizuka’ είναι το τέλειο μέρος για να γευτούν οι πελάτες του εστιατορίου τα αγαπημένα τους παν-ασιατικά πιάτα, μαζί με τον σύντροφο, τους φίλους αλλά και τους συνεργάτες τους. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close