Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2015
Γεννήθηκες γυναίκα… για πάντα γυναίκα! Γεννιέσαι… αγαπάς και αγαπιέσαι, ανακαλύπτεις τον κόσμο με μια άλλη ματιά, πέφτεις και δακρύζεις, σηκώνεσαι και είσαι για μια ακόμα φορά νικήτρια, αισθάνεσαι, πονάς, χαμογελάς, μεγαλώνεις. Ξέρεις να προσφέρεις, να δίνεις, να συμπαρίστασαι, ξέρεις, γιατί είσαι γυναίκα!
40 υποψήφιες, 8 κατηγορίες
Εντεκα χρόνια ζούμε ανάμεσα στις πιο δυναμικές, δημιουργικές και υπέροχες γυναίκες της Κύπρου! Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, η Madame Figaro διοργανώνει το θεσμό «Γυναίκες της Χρονιάς», τον οποίο παρουσιάζει η Shiseido. Οι βραβεύσεις αυτές είναι ένας θεσμός που τιμά της γυναίκες της Κύπρου και αναγνωρίζει την αξία, τον κόπο, την προσπάθεια, τις θυσίες που κάνουν προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους. Ο σκοπός του θεσμού είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών, που διέπρεψαν η κάθε μία στον τομέα της, την περίοδο Σεπτέμβριος 2014 - Σεπτέμβριος 2015.
Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία και σας προτείνει τις Γυναίκες της Χρονιάς 2015 που παρουσιάζει η Shiseido. 40 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2015 σε 8 κατηγορίες! Ερμηνεύτριες, Ηθοποιοί, Δημιουργοί/Εικαστικοί, Επιστήμονες/Ακαδημαϊκοί, Αθλήτριες, Fashion Designers,
Επαγγελματίες/Επιχειρηματίες, και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο. Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά και τώρα ήρθε η δική μας σειρά να τις αναγνωρίσουμε μέσα από το θεσμό αυτό.
Στη Madame Figaro στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί παρουσιάζονται οι 40 υποψήφιες με ένα ενδεικτικό βιογραφικό για την κάθε μια ξεχωριστά, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητές τους κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2014 - Σεπτέμβριος 2015.
Πως να ψηφίσεις
Η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει και θα ισχύει μέχρι τις 15/01/2016 ενώ οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτήν με 4 τρόπους, μέσω τηλεφώνου, αποστέλλοντας sms, μέσω του ψηφοδελτίου που θα βρίσκεται στα τεύχη Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου της Madame Figaro. Μπορείτε να ψηφίσετε ηλεκτρονικά και ΕΔΩ.
Οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των γυναικών της χρονιάς είναι το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού Madame Figaro.
H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2015 που παρουσιάζει η Shiseido θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2016 σε μια λαμπερή εκδήλωση.
Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως και κάθε χρόνο, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία που θα βραβευθεί ως Γυναίκα της χρονιάς στην κατηγορία Κοινωνική Προσφορά.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: SHISEIDO
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: DOVE
ΧΟΡΗΓΟΙ: BEAUTYLINE, BOSCH OIKIAKEΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, KERASTASE, ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ SECRETS
ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: HILTON CYPRUS
Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΨΗΦΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ: Με την εγκυρότητα του EUROPEAN UNIVERSITY CYPRUS
Σχετικά
Halloween στη Λεμεσό με κολοκύθες, κυνήγι θησαυρού και μαγικά
Η Limassol AGORA ετοιμάζει ένα απογευματινό πάρτι για παιδιά, γεμάτο παιχνίδια, μεταμφιέσεις και εκπλήξεις, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.
«Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς» στη Λάρνακα
Στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα στήριξης, αλληλεγγύης, αποδοχής και κατανόησης της καθημερινότητάς τους
Mάθαμε πότε θα γίνει η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λεμεσό
H Λεμεσός ετοιμάζεται από τώρα για τις γιορτές
Το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, επιστρέφει (για καλό σκοπό)
Ανακαλύψτε χιλιάδες βιβλία και απολαύστε ένα καφεδάκι στο «Υφαντουργείο The Workplace»!
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Weekend Agenda: 50 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη
Φεστιβάλ στα χωριά, μεγάλες συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy και οικογενειακές βόλτες γεμίζουν την ατζέντα μας για το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.