Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου 2015
Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως δεν σου αρέσει η σοκολάτα και όλα όσα παρασκευάζονται με αυτή την λατρεμένη… αμαρτία. Η αγαπημένη λοιπόν σε όλους μας σοκολάτα απέκτησε τα τελευταία δύο χρόνια το δικό της φεστιβάλ το οποίο διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία.
Μάθε λοιπόν πως φέτος θα… τριτώσει το πράγμα με άλλο ένα σοκολατένιο φεστιβάλ που μας επιφυλλάσσει πολλές εκπλήξεις και βέβαια άφθονη σοκολάτα. Το 3ο Nicosia Chocolate Festival έρχεται το επόμενο σαββατοκύριακο και θα είμαστε εκεί.
Το πρόγραμμα
Σε όλη την διάρκεια του φεστιβάλ θα έχεις τη δυναντότητα να συναντήσεις αγαπημένες σοκολάτες, είδη και προϊόντα με σοκολάτα που θα βρίσκονται εκεί για να σου παρουσιάσουν την γκάμα τους. Ορισμένοι από τους περσινούς συμμετέχοντες ήταν οι: ΙON chocolate, Lindt, Kalopesas, Platres Chocolate Workshop, Joulietta Chocolatier και πολλοί άλλοι που θα συναντήσουμε και φέτος.
Η έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου με το chocolate couple να μας καλοσωρίζει (11.30-12.15). Έπειτα από τις 15.45 μέχρι τις 16.30 θα δούμε ένα πρωτότυπο σόου από το chocolate couple το οποίο θα επαναληφθεί στις 18.00. Από τις 16.00 μέχρι τις 18.00 θα έχεις την ευκαρία να δεις 3D Demonstation. Πως φτιάχνεται δηλαδή και στολίζεται ένα 3D γλυκό. Θα έχεις την ευκαιρία μάλιστα να φτιάξεις και το δικό σου! Τα παιδιά από τις 14.00 μέχρι τις 17.00 θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τις δικές τους σοκολατοδημιουργίες.
Την Κυριακή θα δούμε και πάλι το αγαπημένο μας chocolate couple να κάνει το σόου του. Παράλληλα, θα έχεις την δυνατότητα να δεις πως φτιάχνεται μια σοκολατένια μπότα με με πραλινάκια από τον Πρόδρομο Παπαδόπουλο (11.00-11.30) ενώ από τις 16.00 μέχρι τις 18.00 μπορείς να μάθεις εύκολους και απλούς τρόπους στησίματος σοκολατένιων γλυκών από τους ειδικούς που θα υπάρχουν εκεί. Τα παιδιά θα μπορούν και την Κυριακή να φτιάξουν τις δικές τους σοκολατοδημιουργίες και να το διασκεδάσουν από τις 14.00 μέχρι τις 17.00.
Πάρε μία γεύση από πέρσι
-
Πύλη Αμμοχώστου
19 Δεκεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου 2015
Σχετικά

Ένα συλλογικό τραπέζωμα στις Καμάρες στην Λάρνακα
Η Λάρνακα 2030, σε συνεργασία με τους Urban Gorillas, σας προσκαλεί σε ένα εορταστικό συλλογικό τραπέζωμα

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2025
Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προτάσεις για μουσικές, θεατρικές και λαογραφικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Γιορτής του Κρασιού

Ο γύρος της Ξυλοτύμβου επιστρέφει τον Οκτώβρη
Κάνε την εγγραφή σου για να ζήσεις από κοντά μία μοναδική εμπειρία

Το καλοκαίρι είναι εδώ — και το Cyberness επιστρέφει με ένα νέο κύμα ενέργειας!
Έλα μαζί μας για ένα απόγευμα γεμάτο έμπνευση, δροσερά κοκτέιλ, δημιουργικά εργαστήρια, καλή μουσική και καλοκαιρινή μαγεία

Κεντούμε και ζυμώνουμε στην Αθηένου
Βιωματικά εργαστήρια με θέμα τον παραδοσιακό πολιτισμό και την άυλη πολιτιστική κληρονομιά

17 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Καθημερινές γεμάτες με θερινό κινηματογράφο, φεστιβάλ και αγαπημένους τραγουδιστές

REWIND 2: Ο Λούης Πατσαλίδης και η παρεά του επιστρέφουν για ένα νοσταλγικό party του καλοκαιριού
Με τραγούδια που μας μεγάλωσαν, ήχους που μας ταξιδεύουν, και ρυθμούς που θα μας ξεσηκώσουν

Φέτος γιορτάζουμε το Γλυτζιστό αλλιώς... με έναν αγαπημένο καλλιτέχνη
Έρχεται για πρώτη φορά μία μουσική βραδιά γλυτζιστού με κρασί και χορό

38 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Μουσική, χορός, φαγητό, δραστηριότητες και φεστιβάλ

Καλοκαίρι στη Λεμεσό: Ένας ολόκληρος μήνας με 15 δωρεάν εκδηλώσεις «Δίπλα στο κύμα»
Η Λεμεσός θα φιλοξενήσει κι αυτό το καλοκαίρι μια σειρά θερινών εκδηλώσεων με επίκεντρο το θεατράκι του Μόλου

Πολιτισμός σε κάθε Γειτονιά του Στροβόλου
Έναρξη του νέου θεσμού με τη συναυλία «Έρωτας Ταξιδευτής» την Τετάρτη 2 Ιουλίου στο Πάρκο Τάκη Ζεμπύλα

Summer on Ice: Το event που θα σε πάει για διασκέδαση στο χωριό!
Street food, live μουσική, παγωμένες μπίρες και.... άκρως καλοκαιρινή διάθεση!