29 November 2015
Things to Do , Εκδηλώσεις

Το Μεσαιωνικό Κάστρο της Λεμεσού μπαίνει σε εορταστικό κλίμα

Η Carob Mill Restaurants Ltdετοιμάζεται και φέτος για μία φαντασμαγορική χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση!

Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2015

Αν πέρσι τα Χριστούγεννα βρέθηκες στο Κάστρο της Λεμεσού, ανάμεσα στους πέραν των 3000 παρευρισκομένων, λίγο πριν ανάψουν τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Carob Mill Restaurants, τότε σίγουρα έχεις πολύ όμορφες εικόνες και αναμνήσεις στο μυαλό σου... από την εκδήλωση. 

Το ίδιο όμορφα θα περάσεις και φέτος σε μια ακόμα φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στον Χαρουπόμυλο Λανίτη την Κυριακή 29 Νοεμβρίου (14:00-19:00).

Στηρίζοντας τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, η Carob Mill Restaurants Ltd, φιλοξενεί την Χριστουγεννιάτικη αγορά του συνδέσμου ενώ μέσα από την πώληση Χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων προσφέρει και η ίδια τα καθαρά έσοδα της διοργάνωσης προς τον Αντικαρκινικό. 

Tο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει χορευτικές παραστάσεις από τον Πολιτιστικό Χορευτικό Όμιλο Διόνυσο και την σχολή χορού Swing Latino, εργαστήριο Art & Crafts από το Studio 8 School of Art & Design, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Junior Pastry Chefs για τους μικρούς φίλους, Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, τραγούδια από την χορωδία του πολιτιστικού ομίλου προσωπικού ΑΗΚ Λεμεσού-Μονής-Βασιλικού και την χορωδία Εμμέλεια, παράσταση από την μπάντα Batukinio, λαμπαδηφορία από το Σώμα Κυπρίων Οδηγών ενώ το άναμμα του δέντρου θα τιμήσει με την παρουσία του ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ολυμπιονίκης Αντώνης Αρέστη.

Αυτή τη χρονιά μάλιστα η Carob Mill Restaurants αποφάσισε να καινοτομήσει για ακόμη μια φορά αφού ο Άγιος Βασίλης θα «παίρνει» δώρα αντί να μοιράζει συλλέγοντας με αυτό τον τρόπο δώρα για τις ανάγκες άπορων οικογενειών της πόλης.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα προσφέρονται δωρεάν ζεστά ροφήματα ενώ τα παιδιά θα μπορούν να δουν τον εντυπωσιακό ξυλοπόδαρο, το Χριστουγεννιάτικο δεντράκι που περπατά ανάμεσα σας, το ξωτικό του Άγιου Βασίλη, την βασίλισσα των Χριστουγέννων και άλλα πολλά.

Ώρα: 14:00-19:00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close