Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2015
Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και ο Όμιλος Οινοφίλων Κύπρου, μέσα στο πλαίσιο του Μήνα Κρασιού, συνδιοργανώνουν την εκδήλωση γευσιγνωσίας "Οίνου Γεύσεις" την Κυριακή 15 Νοεμβρίου από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 .
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πέραν των 25 κυπριακών οινοποιείων θα ταξιδεύσουν τους φίλους του κρασιού και τους επαγγελματίες του κλάδου, σ’ ένα μεθυστικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων στον ποιοτικό κυπριακό αμπελώνα, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δωρεάν, λευκά, ερυθρωπά και ερυθρά κρασιά, ξηρά, ημίξηρα, ημίγλυκα και γλυκά, μοσχάτα και γλυκόπιοτες κουμανδαρίες.
Επίδειξη σωστού σερβιρίσματος
Μεταξύ 19.00 – 20.00 θα γίνει επίδειξη σωστού σερβιρίσματος οίνου από τον Δρα. Ανδρέα Εμμανουήλ, Πρόεδρο του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου και την κα. Alissa Gorchinskaya, Sommelier, Παγκύπρια Πρωταθλήτρια Κύπρου και μέλος του Δ.Σ. του Παγκύπριου Συνδέσμου Οινοχόων.
Ζιβανία και παλουζές
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει επίδειξη απόσταξης ζιβανίας και παρασκευής παλουζέ ο οποίος θα προσφέρεται δωρεάν στους επισκέπτες.
Τιμή στο ζεύγος Ιωαννίδη
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και ο Όμιλος Οινοφίλων Κύπρου θα τιμήσουν το ζεύγος Γιάννη και Γιαννούλας Ιωαννίδη, ιδιοκτήτες του οινοποιείου Αγία Μαύρη στο Κοιλάνι, για τη συνεχή συνεισφορά τους στην ποιοτική αναβάθμιση και προβολή του κυπριακού οίνου.
Δείτε τα οινοποιεία που συμμετέχουν:

-
Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ
15 Νοεμβρίου 2015
Σχετικά
Ένα πασχαλινό παραμύθι ζωντανεύει στη Λεμεσό
Το CYBERNESS επιστρέφει με ένα μαγικό Easter Market εμπνευσμένο από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, γεμάτο δημιουργικότητα, μουσική και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.
25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μάρτη
Συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy, φεστιβάλ, εκθέσεις και ξεχωριστές οικογενειακές εξόδοι γεμίζουν την Κύπρο με ιδέες για ένα τριήμερο γεμάτο εμπειρίες
Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων: Το Ballet Philippines των Φιλιππίνων ταξιδεύει στην Κύπρο
Η παράσταση είναι φτιαγμένη να την αγαπήσουν παιδιά από 4 ετών
Το πιο hot θέαμα της πόλης: Ένα τσίρκο που γεμίζει κάθε βράδυ
Δείτε αναλυτικά τις ημέρες και ώρες των παραστάσεων που γεμίζουν καθημερινά
Το Furry Book Club τον Απρίλιο σε περιμένει στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου!
Με δωρεάν συμμετοχή για παιδιά και εφήβους
Street party με τον Nivo, κοκτέιλ, smash burgers και ανεβαστικά vibes, στην καρδιά της πόλης
Έρχεται ένα δυνατό street party στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας
Στη Λάρνακα θα στηθεί μία όμορφη πασχαλινή αγορά
Μια μέρα γεμάτη χαρά, διασκέδαση και πολλές λιχουδιές
Φτιάχνουμε φλαούνες, κουλούρια και αβκωτές με τη Χρύσω Λέφου και τις φουρνάρισσες της Επταγώνειας
Δημιουργούμε "Πασχαλινά Ζυμώματα" από την παραδοσιακή μας κουζίνα
Τη Δευτέρα του Πάσχα ανεβαίνουμε στο βουνό: Γιορτή στον Πρόδρομο με φαγητό, παιχνίδια και τόμπολα
Φέτος θα κάνουμε Πάσχα στο πιο ψηλό χωριό της Κύπρου
Τέσσερα υπαίθρια Βιβλιοπαζαράκια στο Σολώνειον
Βιβλία για μικρούς και μεγάλους, με έκπτωση μέχρι και 80%
Το εργαστήρι «(un)spelling» με τη Μύριαμ Γκατ στο Ξυδάδικο
Μέσα από μια διαδικασία «εκκένωσης» και επαναπροσέγγισης, οι συμμετέχοντες καλούνται να επαναδιαπραγματευτούν τη σχέση τους με τις λέξεις