Things to Do , Εκδηλώσεις

Οι 10+1 καλύτερες προτάσεις για το weekend

Φεστιβάλ, εκδρομές, πεζοπορία, χορός και πολλά ακόμα!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2015

Είιναι πολλές οι επιλογές για έξοδο που έχουμε για το σαββατοκύριακο που μας έρχεται... γι' αυτό κι εμείς διαλέξαμε τις καλύτερες και σου τις παρουσιάζουμε πιο κάτω, για να περάσεις όμορφα στην πόλη!


Coop Kids Festival
Μια πολύ όμορφη Κυριακή θα περάσουν και φέτος τα παιδιά μας στα Coop Kids Festival, τα φεστιβάλ που γίνονται σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ραδιομαραθωνίου 2015.

Έτσι την προσεχή Κυριακή 8 Νοεμβρίου, από τις 10.00 μέχρι τις 18.00, πάμε:

Επαρχία Λευκωσίας: Αυλή Πανεπιστημίου Κύπρου (οδός Καλλιπόλεως)
Επαρχίας Λεμεσού: ΓΣΟ
Επαρχίας Λάρνακας: Πλατεία Ευρώπης
Επαρχία Πάφου: Πάρκο Πλατείας Δημαρχείου
Επαρχία Αμμοχώστου: Πλατεία Δημαρχείου Παραλιμνίου

Θα είναι πραγματικά μοναδικά!
Είσοδος 5 ευρώ για τα παιδιά και Δωρεάν για γονείς/συνοδούς. Δώρο μια συλλεκτική κονκάρδα.
Περισσότερες πληροφορίες, ΕΔΩ.

 

Mind, Body & Spirit Festival
Καλωσορίζουμε το χειμώνα βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής μας, μειώνοντας το στρες και δημιουργώντας μια πιο ευτυχισμένη και υγιή ζωή για εμάς και την οικογένεια μας. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για το Νοέμβριο; Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο διοργανώνεται το MBS φεστιβάλ της Λευκωσίας, το προσεχές σαββατοκύριακο 7 & 8 του μήνα!

Απόλαυσε μια υπέροχη μέρα στο μεγαλύτερο φεστιβάλ υγείας και ευεξίας στην Κύπρο!

Επισκέψου πάνω από 100 εκθέτες αφιερωμένους στο να σου προσφέρουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους ώστε να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Παρακολούθησε δωρεάν διαλέξεις και εργαστήρια, μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον, περιποιήσου τον εαυτό σου, δοκίμασε ένα διαλογισμό η απλά υπέροχα υγιεινά τρόφιμα!

Δες, δοκίμασε και αγόρασε μοναδικά προϊόντα και δώρα, όπως κοσμήματα, καλλυντικά, ρούχα, κρύσταλλα, θεραπείες σώματος, τρόφιμα και πολλά άλλα. Δοκίμασε τα καταπληκτικά προϊόντα της EDMARK ή μάθε πώς το DIAMOND APPROACH μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή!

Περισσότερες πληροφορίες, ΕΔΩ.

 

Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λεμεσού

Μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους, υπόσχεται η Green Dot Κύπρου, η οποία παρουσιάζει το Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λεμεσού!

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο Μώλο στη Λεμεσό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα όλοι, με πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, μουσική, εκπλήξεις, ενημέρωση και δημιουργία!

Και σημείωσε... με Δωρεάν είσοδο για όλους!

Περισσότερες πληροφορίες, ΕΔΩ.

 

Φεστιβάλ Ζιβανίας
Όσοι από εσάς έτυχε να βρεθείτε τον περσινό Νοέμβριο σε ένα από τα δύο φεστιβάλ Ζιβανίας που πραγματοποιήθηκαν σε Άλωνα και Πελέντρι, είμαστε σίγουροι ότι έχετε πολύ όμορφα πράγματα να θυμάστε!

Το ίδιο όμορφα θα περάσουμε και φέτος στα δύο προαναφερθέντα χωριά όπου θα πιούμε και πάλι ζιβανία και θα απολαύσουμε παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας!

Αυτήν την Κυριακή 8 του μήνα λοιπόν πάμε στην Άλωνα, τσουγκρίζουμε τα ποτήρια και πίνουμε ζιβανία στην υγειά μας!

Περισσότερες πληροφορίες, ΕΔΩ.

 

Οινοποιεία με "Ανοικτές Πόρτες" για την  προσεχή Κυριακή
Μια από τις πιο σημαντικές οινικές στιγμές, που θα λάβουν χώρα αυτόν το μήνα στο πλαίσιο του "Μήνα του Κρασιού" που διοργανώνει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, μόλις έφτασε. Για τρεις Κυριακές του Νοεμβρίου τα οινοποιεία της Κύπρου ανοίγουν τις πόρτες τους, στο πλαίσιο του Μήνα του Κρασιού, και μας περιμένουν.

Για την προσεχή Κυριακή τα οινοποιεία της χώρας μας στην επαρχία Πάφου, θα έχουν ανοιχτές τις πόρτες τους και θα μας περιμένουν, οι περισσότεροι με οργανωμένες γευστικές δοκιμές και ξεναγήσεις και μερικοί με ακόμα πιο ιδιαίτερες προτάσεις.

Δες πιο κάτω τα οινοποιεία που θα είναι ανοικτά (σημείωσε ότι θα είναι ανοικτά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, 09:00-18:00):

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου / Επαρχία Πάφου
Οινοποιείο Κάλαμος (Αμαργέτη, Διαδρομή 2, Βουνί Παναγιάς, τηλ. 99519268)
Οινοποιείο Κ&Κ Βασιλικόν (Κάθικας, Διαδρομή 1, Λαόνα Ακάμας, τηλ. 99466960)
Οινοποιείο Λακριά (Σαλαμιού, Διαδρομή 3, Κοιλάδα Διαρίζου, τηλ. 99346990)
Οινοποιείο ΝΕΛΙΟΝ (Πραιτώρι, Διαδρομή 3, Κοιλάδα Διαρίζου, τηλ. 99536550)
Οινοποιείο Σιούφας (Κοιλίνεια, Διαδρομή 2, Βουνί Παναγιάς, τηλ. 99447424)

Περισσότερες πληροφορίες, ΕΔΩ.


Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω
Το ίδρυμα “Δρ Γιώτα Δημητρίου – The Dancing Queen Foundation” διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά, την ετήσια φιλανθρωπική πορεία με τίτλο “Προτιμώ Να Περπατήσω Παρά Να Πιω Και Να Οδηγήσω - I’d Rather Walk Than Drink And Drive”, με σκοπό την ενημέρωση για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού για αυτό το θέμα ώστε να μειωθούν τα άδικα και τραγικά δυστυχήματα αυτού του τύπου.

Η πορεία θα γίνει την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 08.30 στον παραλιακό πεζόδρομο της Λεμεσού, και θα καλύπτει μια απόσταση περίπου 10 χλμ. Η αφετηρία της πορείας θα είναι έναντι του Dolce club και ο τερματισμός στο Μόλο.

Περισσότερες πληροφορίες, ΕΔΩ.

 

11ο Dogathon Καταφυγίου Σκύλων Λευκωσίας
Μια διαδρομή 2 χιλιομέτρων δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να τρέξουν ή να περπατήσουν με τα σκυλιά τους και να κερδίσουν βραβεία για την 1η, 2η και 3η θέση για τα σκυλιά από γνωστή εταιρεία προϊόντων για σκυλάκια. Η εγγραφή για συμμετοχή στο μαραθώνιο κοστίζει 8 ευρώ για τους ενήλικες. Παιδιά κάτω των 12 ετών και σκυλιά δωρεάν. Με τη συμμετοχή σας στο μαραθώνιο έχετε αυτόματα εισιτήριο εισόδου για την εκδήλωση.

Αν δεν έχετε σκυλί αλλά θέλετε να λάβετε μέρος στο μαραθώνιο μπορείτε να συμμετάσχετε με ένα από τα σκυλάκια του καταφυγίου. Ο αριθμός από τα σκυλάκια θα είναι περιορισμένος και θα είναι διαθέσιμα με σειρά προτεραιότητας. Διαλέξετε το σκυλί κατά την εγγραφή σας και πάρτε το κοντά σας για συμμετοχή μέχρι τις 14.00. Τιμή για συμμετοχή 8 ευρώ συμπεριλαμβανομένου της εισόδου στην εκδήλωση.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Ώρα εγγραφής: από τις 11.30. Μαραθώνιος: εκκίνηση στις 14.30. Γενική είσοδος: 2 ευρώ για τους ενήλικες , παιδιά κάτω των 12 ετών και σκυλιά δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες, ΕΔΩ.

 

Εκδρομή στους Δρόμους του Κρασιού;

Στο πλαίσιο του Μήνα Κρασιού, ακολουθούμε μία ή περισσότερες από τις 7 εναλλακτικές διαδρομές, γνωρίζουμε τα οινοποιεία του νησιού μας και γευόμαστε υπέροχα κρασιά! Οι εκδρομές θα πραγματοποιηθούν με τη συνοδεία ξεναγού.

Δες ΕΔΩ τις διαδρομές του σαββατοκύριακου 7 & 8 Νοεμβρίου.

 

11η γιορτή βιβλίου στο Βιβλιοπωλείο Μούφλον

Πιστό στο καθιερωμένο, φθινοπωρινό ραντεβού του, το Βιβλιοπωλείο Μούφλον με χαρά ανακοινώνει την 11ή του ετήσια έκθεση.

Η μεγάλη γιορτή του βιβλίου θα ανοίξει τις πόρτες της στον  στο υπόγειο της Μουσικής Ακαδημίας Άρτε από το Σάββατο 7 μέχρι και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου. Εκεί οι μικροί και μεγάλοι βιβλιοφάγοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν ανάμεσα σε χιλιάδες –νέους και παλαιότερους- τίτλους βιβλίων, σπάνια βιβλία εκτός κυκλοφορίας, βιβλία χρησιμοποιημένα αλλά σε άψογη κατάσταση, πρώτες εκδόσεις και υπογεγραμμένα (Κύπρος, Φυσική Ιστορία, Αρχαιολογία, Ιστορία, Λογοτεχνία, Γλώσσα, Φωτογραφία, Κινηματογράφος, Τέχνη, Αρχιτεκτονική, Σχεδιασμός, Χειροτεχνία, Μουσική, Δράμα, Χάρτες, Νομίσματα, Γραμματόσημα, Εθνογραφία, Ταξίδι, Παιδική Λογοτεχνία, Φαγητό/Ποτό).

Περισσότερες πληροφορίες, ΕΔΩ.

 

Πεζοπορούμε με τους Cyprus Strollers

Οι Cyprus Strollers έφτιαξαν πρόγραμμα και για τον Νοέμβριο και μας καλούν να τους ακολουθήσουμε!

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου οι Cyprus Strollers επισκέπτονται το Τρόοδος, για μια συναρπαστική πεζοπορία μήκους 9 ½ χλμ, διάρκειας 3 ½ ωρών περίπου, σε υψόμετρο 1750 μ. Η διαδρομή φέρει το όνομα Αταλάντη και βρίσκεται μέσα σε πλούσιο δάσος από πεύκα, αόρατους και κέδρα.
Ώρα αναχώρησης από Λευκωσία: 09.45.

Δες ΕΔΩ τις υπόλοιπες διαδρομές του μήνα.

 

Noon, το νέο έργο του Αλέξη Βασιλείου
Το έργο του ταλαντούχου χορογράφου Αλέξη Βασιλείου θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Ριάλτο στις 6 και 7 Νοεμβρίου

Στο Noon -το νέο έργο του Αλέξη Βασιλείου- τρεις άνδρες επιχειρούν να συντονιστούν με τον παλμό των σωμάτων τους επιτρέποντας στα ρυθμικά μοτίβα που προκύπτουν να επηρεάσουν τον τρόπο που θα συναντηθούν και θα βιώσουν το μεταξύ τους άγγιγμα.

Μέσα από διαρκείς παύσεις και συνέχειες, προτείνουν στο κοινό να επαναπροσδιορίσει την προσωπική ερμηνεία που αφορά στις έννοιες της αποδοχής, της ελευθερίας και ανάγκης για ζωή. To Noon εντάσσεται σε μια σειρά έργων πάνω στην οικειότητα και την σωματοποίηση της απόλαυσης.

Περισσότερες πληροφορίες, ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close