Things to Do , Εκδηλώσεις

11ο Dogathon Καταφυγίου Σκύλων Λευκωσίας

Μία ημέρα διασκέδασης για τα σκυλιά και την οικογένεια

Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου 2015

Dogathon, ένας μαραθώνιος για τρέξιμο ή βόλτα για τους ανθρώπους και τα σκυλιά. Μια μοναδική και διασκεδαστική εκδήλωση του Καταφύγιου Σκύλων Λευκωσίας που έχει ζωτική σημασία στην προσπάθεια εξεύρεσης χρημάτων για να συνεχίσει να έχει την δυνατότητα να παρέχει φροντίδα και προσωρινή στέγη σε ένα μεγάλο αριθμό ανεπιθύμητων και εγκαταλειμμένων σκυλιών στην Λευκωσία.

Τρέξτε στο μαραθώνιο
Μια διαδρομή 2 χιλιομέτρων δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να τρέξουν ή να περπατήσουν με τα σκυλιά τους και να κερδίσουν βραβεία για την 1η, 2η και 3η θέση για τα σκυλιά από γνωστή εταιρεία προϊόντων για σκυλάκια. Η εγγραφή για συμμετοχή στο μαραθώνιο κοστίζει 8 ευρώ για τους ενήλικες. Παιδιά κάτω των 12 ετών και σκυλιά δωρεάν. Με τη συμμετοχή σας στο μαραθώνιο έχετε αυτόματα εισιτήριο εισόδου για την εκδήλωση.

Αν δεν έχετε σκυλί αλλά θέλετε να λάβετε μέρος στο μαραθώνιο μπορείτε να συμμετάσχετε με ένα από τα σκυλάκια του καταφυγίου. Ο αριθμός από τα σκυλάκια θα είναι περιορισμένος και θα είναι διαθέσιμα με σειρά προτεραιότητας. Διαλέξετε το σκυλί κατά την εγγραφή σας και πάρτε το κοντά σας για συμμετοχή μέχρι τις 14.00. Τιμή για συμμετοχή 8 ευρώ συμπεριλαμβανομένου της εισόδου στην εκδήλωση.

Υιοθετήστε σκυλάκια
Στην εκδήλωση θα υπάρχουν σκυλάκια για υιοθεσία. Ειδική τιμή για πακέτο υιοθεσίας για τη συγκεκριμένη ημέρα στα 90 ευρώ από 110 ευρώ.

Εκδηλώσεις
Μια διασκεδαστική επίδειξη υπακοής και εκπαίδευσης σκύλων που θα προσθέσουν μια ευχάριστη νότα ψυχαγωγίας καθώς τα σκυλιά θα εκτελούν διαταγές με διάφορα κόλπα, χορευτικά κ.α Μπορείτε να πάρετε μέρος σε μια σύντομη σειρά μαθημάτων υπακοής με βραβεία για τα σκυλιά. (κόστος συμμετοχής 2 ευρώ)


Πληροφορίες
Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Ώρα εγγραφής: από τις 11.30
Μαραθώνιος: εκκίνηση στις 14.30
Γενική είσοδος: 2 ευρώ για τους ενήλικες , παιδιά κάτω των 12 ετών και σκυλιά δωρεάν.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close