Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2015
Το γνωστό "Πάρκο Παλιάτσο" στην Αγία Νάπα, έπειτα από συνεννόηση και συμφωνίες με τους Δήμους Λευκωσίας και Στροβόλου μεταφέρει τα παιχνίδια της επιχειρήσης σε τεμάχιο γης, έναντι της πρώην υπεραγοράς Ορφανίδη.
Μάλιστα, το χριστουγεννιάτικο πάρκο θα απλωθεί σε έκταση 15 χιλιάδων τ.μ., ενώ στο χώρο ήδη πραγματοποιούνται έργα προκειμένου η διακίνηση και η πρόσβαση των επισκεπτών να είναι πιο εύκολη.
Παράλληλα, όλα τα παιχνίδια του λούνα παρκ από την Αγία Νάπα θα μεταφερθούν και θα στηθούν στη Λευκωσία, προκειμένου να λειτουργήσει για ενάμιση –περίπου- μήνα η Παραμυθούπολη.
Εξάλλου, πέραν των παιχνιδιών για παιδιά και ενήλικες που θα λειτουργήσουν στο πάρκο, φέτος θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συναυλίες γνωστών τραγουδιστών, κυρίως από την Ελλάδα. Θα πρέπει εξάλλου, να σημειωθεί ότι η φετινή Παραμυθούπολη θα είναι η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ, τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό παιχνιδιών, αφού το «Πάρκο Παλιάτσο» θα μεταφέρει στην πρωτεύουσα όλα παιχνίδια που διαθέτει. Πέρσι τα μισά παιχνίδια μεταφέρθηκαν στη Λεμεσό, για δημιουργία χριστουγεννιάτικου πάρκου και τα υπόλοιπα στη Λευκωσία για το στήσιμο της Παραμυθούπολης.
Γύρω στις 20 Νοεμβρίου, υπολογίζεται ότι ο χώρος της Παραμυθούπολης Χριστουγέννων θα ανοίξει για το κοινό. Την ίδια περίοδο ο Δήμος Λευκωσίας, προγραμματίζει να δημιουργήσει τη λεωφόρο Χριστουγέννων, κλείνοντας ένα κομμάτι της Μακαρίου και μετατρέποντάς το σε χώρο για καφέ, γλυκά και δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.
{ΠΗΓΗ]
Σχετικά
Μουσική και αστροπαρατήρηση κάτω από το φεγγάρι του Οξύρρυγχου
Το Αρχαίο Ωδείο Πάφου υποδέχεται την αυγουστιάτικη πανσέληνο με μπουζούκια, αφηγήσεις και ξενάγηση στον έναστρο ουρανό.
Δωρεάν εργαστήρια κεραμικής στους Αγίους Βαβατσινιάς
Η Terra Arte CY και ο κεραμίστας Ανδρέας Φασουλίδης προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει βιωματικά την τέχνη του πηλού μέσα από το πρόγραμμα «Technergos».
Ετοιμαζόμαστε για νυχτερινή πεζοπορία στο βουνό με τους Cyprus from Air
Ακολουθώντας αστρικό φως, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ομορφιά του δάσους από μια διαφορετική οπτική
Weekend Agenda: 25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, χοροεσπερίδες, θερινό σινεμά και ένα ολόλευκο πάρτι μέσα στη φύση
Γιώρκος και Σαής τραγουδούν κάτω από τα αστέρια στο Sandy Beach
Μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά δίπλα στη θάλασσα, γεμάτη ένταση, συναίσθημα και αγαπημένες επιτυχίες
«Beyond the Game»: Μια διαδραστική βραδιά πέρα από τα στερεότυπα στην Πλατεία Ελευθερίας
Έκθεση, βιωματικά εργαστήρια, αθλητικές δραστηριότητες και ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη είσοδο
H ανακοίνωση (και η αφίσα) για τη Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό
64 χρόνια ιστορίας γιορτάζει φέτος η Γιορτή του Κρασιού, με εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης, αλλά και αναβαθμισμένο πρόγραμμα γεμάτο δημοφιλείς παραστάσεις και δεκάδες καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα
Πεζοπορία στο Κάβο Γκρέκο, από το ηλιοβασίλεμα μέχρι την πανσέληνο
Μια βραδινή διαδρομή έξι χιλιομέτρων με εντυπωσιακές εικόνες, φωτογραφικές στάσεις και κέρασμα με κρασί
Δες την πρώτη ανατολή με… pilates και μουσική
Ένα διαφορετικό ξημέρωμα στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Οι «Μέρες Ξηρολιθιάς» έρχονται στο Γούρρι
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην πανάρχαια τέχνη της πέτρας, με δράσεις που αναδεικνύουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου
[Screenings] on the Side: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού "ταξιδεύει" στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Η τελευταία Κυριακή του μήνα στη Λευκωσία, είναι διαφορετική
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τη διήμερη Γιορτή Κυπριακής Παράδοσης στη Λάνια
Όλα όσα σε περιμένουν στο χωριό