Δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2015
Γεύσεις από 20 διαφορετικές χώρες του κόσμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να απολαύσουν όσοι επισκεφθούν τον Πρωταρά το ερχόμενο Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 και συγκεκριμένα την εκδήλωση της Νεολαίας Δήμου Παραλιμνίου «Γεύσεις του Κόσμου». Γεύσεις από παραδοσιακά εδέσματα και ροφήματα, αλλά και «γεύσεις» από παραδοσιακή μουσική, τραγούδι και χορό!
Ο Πρωταράς, όντας στη νοτιοανατολική γωνιά της Ευρώπης και στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει ένα πανηγύρι κουλτούρας και πολιτισμού με 20 διαφορετικές χώρες από όλο τον κόσμο, από Ευρώπη, Ασία, Αφρική μέχρι και Λατινική Αμερική!
Βραζιλία, Αργεντινή, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ρωσία, Κούβα, Ουκρανία, Βενεζουέλα, Λίβανος, Νότιος Αφρική, Ελλάδα, Βρετανία, Γαλλία, Σλοβακία, Πολωνία, Ουγγαρία και φυσικά η Κύπρος είναι οι χώρες που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση «Γεύσεις του Κόσμου», οι οποίες θα εκπροσωπούνται είτε από τις Πρεσβείες τους στην Κύπρο είτε από οργανωμένα σύνολα αλλοδαπών ή επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο. Η κάθε χώρα θα επιδείξει ένα κομμάτι από την κουλτούρα και τον πολιτισμό της, προσφέροντας έτσι στους ξένους και ντόπιους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν «γεύσεις» από όλο τον κόσμο!
Η Νεολαία Δήμου Παραλιμνίου προσκαλεί όλο τον κόσμο σε αυτή τη μοναδική πανδαισία γεύσεων, η οποία θα λάβει χώρα στην πλατεία εκδηλώσεων του Πρωταρά, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 19:00-22:00, για να γνωρίσει πολιτισμούς παίρνοντας μια «γεύση κουλτούρας» από αυτούς.
Σχετικά

Την Κυριακή στον Καλοπαναγιώτη θα στηθεί μία γιορτή, αλλιώτικη
Κοινοτική Τράπεζα Σπόρων: Μια αλλιώτικη… τράπεζα από τους αγρότες για τους αγρότες

“Γιορτής της Γειτονιάς”: Μια όμορφη γιορτή με χορό από μία όμορφη γειτονιά
Με εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό, για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

To ίδρυμα ENAVSMA διοργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά - Wine and Dine στο ολοκαίνουριο Amyth of Nicosia
Guest εμφάνιση ο Antonis Dominos

Η Πάφος γιορτάζει την Ημέρα της Ευρώπης
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί στην Πάφο το Σάββατο 10 Μαΐου 2025

30+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Με πολλή μουσική, θέατρο και εκδηλώσεις

8+1 ενδιαφέρουσες παραγωγές τον Μάιο στη σκηνή του Ριάλτο
Θεατρικές παραστάσεις από Ελλάδα και Κύπρο, μουσική, προβολές και ο υπέροχος Θανάσης Αλευράς

Η Πάφος (την Κυριακή) θα γεμίσει αθλητές
Αναβαθμισμένος και με αυξημένη συμμετοχή ο Αγώνας Τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο την Κυριακή 4 Μαΐου 2025


Όλα όσα θα γίνουν την Πρωτομαγιά στην Κύπρο
10 υπέροχες προτάσεις για να κάνεις την αργία σου

«Στιγμές»: Μία παράσταση σύγχρονου χορού εμπνευσμένη από την ποίηση του Κώστα Μόντη
Έξι χορευτές ερμηνεύουν επί σκηνής με ζωντανή μουσική από τέσσερις μουσικούς

Πεζοπορία στον Αγρό με αφορμή το Φεστιβάλ Τριαντάφυλλου
Δες αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες

Ένα μαγιάτικο πανηγύρι αγάπης θα στηθεί για καλό σκοπό στην Λευκωσία
Με φαγητό, ποτό, εργαστήρια, παζαράκι και πολλά άλλα