Things to Do , Εκδηλώσεις

Η Σταχτοπούτα κάνει πρεμιέρα απόψε στο 17ο Pafos Aphrodite Festival

Για ένα φανταστικό θέαμα

Δημοσιεύτηκε στις 04 Σεπτεμβρίου 2015

Το Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου έχει μεταμορφωθεί σε έναν παραμυθένιο χώρο και είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει το 17ο Pafos Aphrodite Festival και την κωμική όπερα του Gioachino Rossini, “La Cenerentola”- «Η Σταχτοπούτα», η πρεμιέρα της οποίας θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 8:00 το βράδυ.

Την έναρξη του Φεστιβάλ, το οποίο φέτος αποτελεί μια συμπαραγωγή με το γαλλικό λυρικό οργανισμό Ramfis Productions Avignon με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, παρουσία υπουργών, βουλευτών και άλλων κρατικών και πολιτικών αξιωματούχων.

Ήδη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τελική πρόβα την οποίαν παρακολούθησαν εκτός από εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης,  μαθητές μουσικών σχολών και μικρά παιδιά, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους συντελεστές που έχουν διακριθεί με διεθνείς περγαμηνές στο χώρο της λυρικής τέχνης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά παρουσιάζεται στη σκηνή του Pafos Aphrodite Festival έργο του μεγάλου μουσουργού Gioachino Rossini, γεγονός που αποτελεί μια από τις καινοτομίες του φετινού φεστιβάλ.

Οι παραστάσεις της όπερας «Η Σταχτοπούτα» θα συνεχιστούν και το Σαββατοκυρίακο 5 και 6  Σεπτεμβρίου, ενώ θα γίνεται ταυτόχρονη οπτική μετάφραση στην ελληνική και αγγλική γλώσσα μέσω υποτίτλων.

Για προκρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία της εταιρείας Pafos Aphrodite Festival στο τηλέφωνο 26822218 και στην ιστοσελίδα www.pafc.com.cy.

Θεσμικοί χορηγοί του «Pafos Aphrodite Festival 2015» είναι τα Υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού καθώς και Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού μέσω του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.

Μέγας Χορηγός του φετινού Φεστιβάλ είναι η εταιρεία Banc de Binary και υποστηρικτές η Shacolas Group και η Τράπεζα Κύπρου.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και η τηλεόραση SIGMA, υποστηρικτής επικοινωνίας το My Destination Cyprus και χορηγός φιλοξενίας η ΚΑΝΙΚΑ HOTELS AND RESORTS.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close