Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Νέο καφενείο στη Λεμεσό [με τη δική σου συμβολή]

Προπληρώνουμε τους καφέδες μας ή απλώς κάνουμε τη δική μας εισφορά.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου 2015

Άλλως πως θα μπορούσε το ζευγάρι από τη Λεμεσό να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα σ' αυτήν τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε; Έτσι, αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθειά μας ώστε να μαζευτούν χρήματα και να ανοίξουν το καφενείο που ονειρεύονται. Πώς; Κάνοντας μια διαδικτυακή καμπάνια τύπου indiegogο.

 Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις

"Γεια! Είμαι η Μαρία. Είμαι 26 χρονών, μένω στη Λεμεσό και αγαπώ την Κύπρο και την παράδοση! Σπούδασα γραφικές τέχνες, αλλά όσο και αν προσπάθησα να βρω δουλεία, είμαι άνεργη εδώ και 4 χρονιά! Γι’ αυτό, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου για κάτι άλλο!

Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος, όπου η κυπριακή παράδοση θα συναντάει τον μοντέρνο τρόπο ζωής. Γι’ αυτό και θα ονομάζετε «άλλωσπως»! Θα προσπαθήσουμε να αναβιώσουμε μαζί σας την κυπριακή μουσική, τα κυπριακά ποτά και την κυπριακή τέχνη, αυτούσια αλλά και εναλλακτικά, σε ένα περιβάλλον με μοντέρνα προσέγγιση".

Το πρόβλημα, προσθέτουν, είναι πως στην παρούσα φάση δε διαθέτουν τα χρήματα που χρειάζονται για να ξεκινήσουν

"Και σας ζητάμε να μας βοηθήσετε! Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εκτός από το να προπληρώσετε τα ποτά σας! (εκτός και αν φυσικά θέλετε να δώσετε απλά λεφτά για να βοηθήσετε!)

Αν παραδείγματος χάριν δώσετε 5 ευρώ, αγοράζετε ένα κουπόνι για 2 καφέδες για να το εξαργυρώσετε όταν θα μαζευτούν τα λεφτά και λειτουργήσει το Άλλωσπως"!

Αν θέλεις να βοηθήσεις, μπορείς να κάνεις ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close