Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2015
Η DISPLAY ART PLC διοργανώνει για πέμπτη συνεχή φορά, από τις 4 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου , το αυθεντικό και καταξιωμένο πλέον Φεστιβάλ Μπύρας SEPTEMBERFEST NICOSIA BEER FUN FESTIVAL. Είναι γεγονός ότι το Septemberfest έχει καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός και αποτελεί το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Μπύρας της Κύπρου.
Το Septemberfest Nicosia Beer Fun Festival είναι το πρώτο μεγάλο Φεστιβάλ που διοργανώθηκε στην Κύπρο, άρχισε το 2011 και είναι αυτό που έμαθε ο κόσμος και το εμπιστεύεται. Η φιλοσοφία, το στήσιμο του και ο χώρος που πλέον διεξάγεται, δηλαδή το Πάρκο Ακαδημίας, θεωρούνται τα τρία βασικά στοιχεία της επιτυχάς του και μπορεί κάποιος να δηλώσει ότι είναι παρόμοιο με άλλα γνωστά Φεστιβάλ Μπύρας που διοργανώνονται στην Ευρώπη.
Το φεστιβάλ θα φέρει και φέτος κοντά μας αγαπημένους καλλιτέχνες όπως ο Παντελής Θαλασσινός, Θέμης Αδαμαντίδης σε ένα υπέροχο αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, Πάνος Κατσιμίχας με τα Κίτρινα Ποδήλατα, Φίλιππος Πλιάτσικας και Γιάννης Μηλιώκας, Δημήτρης Μπάσης και Ραλλία Χρηστίδου με την ορχήστρα του Μητροπάνου, ΣΤΑΒΕΝΤΟ, OnTour, Διαχρονική Μουσική Σκηνή, Rebelion Band, Παπιγιόν Band, Σώτος Κωνσταντίνου, Αννίτα Κωνσταντίνου, Φίλιππος Κτενάς, Μιχάλης Λεβέντης, Asmation Live και πολλοί άλλοι οι οποίοι θα προσφέρουν αξέχαστες βραδιές με το καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, ροκ και ποπ βραδιές και πολλά άλλα καλύπτοντας όλες τις ηλικίες και ενδιαφέροντα.
Το SEPTEMBERFEST NICOSIA BEER FUN FESTIVAL είναι αφιερωμένο και αυτή τη χρονιά στους ταλαιπωρημένους οικονομικά συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στη νεολαία . Επίσημοι υποστηρικτές του Φεστιβάλ είναι τα Συμβούλια Νεολαίας Δήμου Αγλαντζιάς, Δήμου Στροβόλου, Δήμου Λατσιών, Δήμου Λακατάμιας Δήμου Γερίου και Δήμου Ιδαλίου.
Το μήνυμα του φετινού Φεστιβάλ προς τη Νεολαία είναι
Όχι στα ναρκωτικά!
Όχι στον αλκοολισμό!
Όχι στην νεανική παραβατικότητα!
Όχι στη βία στα γήπεδα!
Ναι στην ζωή!
Το Φεστιβάλ θα είναι ανοικτό από τις 4 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου από τις 19.00-24.00. Η είσοδος θα είναι €6,00 με ένα ποτό δωρεάν. Είσοδος ελεύθερη για παιδιά ηλικίας μέχρι 14 χρονών.Για περισσότερες πληροφορίες: 22485420 & στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook.
Σχετικά

“Ride and Watch”: Ποδηλασία και θερινό σινεμά στην καρδιά της Λευκωσίας
Στον Άγιο Δομέτιο θα ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία για όλη την οικογένεια

Ακόμη δύο έξτρα stand up comedy παραστάσεις για τον Ζαχαρία Ζαννέτου
Με 2 sold out και εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο

Δωρεάν παλουζές, ζωντανή μουσική και άλλες εκπλήξεις στο Πέρα Πεδί
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παράδοση και τις γεύσεις της Κύπρου, για όλη την οικογένεια

Ο Κάμπος και η Τσακίστρα συναντιούνται για σουβλάκι και παλουζέ στην πρωτεύουσα
Παραδοσιακή σύναξη του Πολιτιστικού Σωματείου Κάμπου – Τσακκιστράς

10ο Handmade in Cyprus Market: Διήμερο με 40 τοπικούς καλλιτέχνες χειροποίητων προϊόντων
Γλυκά, αρτοσκευάσματα, εργαστήρια τέχνης-χειροτεχνίας, φαγητό και ποτά

Έρχεται και φέτος το πιο μαγικό «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», στη Δερύνεια!
Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2025 – 2026» έρχεται να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους

Livadia Night Run 2025: Ένας μοναδικός νυχτερινός αγώνας δρόμου
Με πολύχρωμα φώτα, δυνατή μουσική και αθλητική ενέργεια

Την Κυριακή θα απολαύσουμε ζεστό παλουζέ, στο Φοινί
Φθινόπωρο χωρίς φοινιώτικο παλουζέ δεν γίνεται!

Pillows of the Sky: Χορός σε δημόσιους χώρους, σε Λευκωσία και Λεμεσό
Το νέο χορογραφικό έργο της Ελεάνας Χαραλάμπους, μετατρέπει τον ουρανό σε σκηνή και τα σύννεφα σε πρωταγωνιστές μιας βιωματικής εμπειρίας

Παιδικό Πανηγυράκι του ΠΑΣΥΚΑΦ με παιχνίδια, τραγούδια, χορό, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις
Ετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη χαρά, προσφορά και αγάπη

Νέο μενού για το πρώτο φθινοπωρινό ραντεβού με το Fork Food Market
Μάθε όλα όσα χρειάζεται για το φαγητό, ποτό αλλά και τη διασκέδαση

αντΕΙχήσεις: Απόκρυφες ιστορίες της εντός των τειχών Λευκωσίας
Περίπατοι, συζητήσεις και εργαστήρια που εστιάζουν στην ανάδειξη της αρχιτεκτονικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς των ενετικών τειχών της Λευκωσίας μέσα μία σειρά δράσεων!