Things to Do , Εκδηλώσεις

8+1 μπιτσόμπαρα για χαλάρωση [σε Πρωταρά-Αγία Νάπα]

Τι πιο όμορφο να την αράζεις χαλαρά από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε παραλιακά μέρη, και να μη χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα;

Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2015

Αν οι διακοπές σου σε οδηγήσουν σε Πρωταρά-Αγία Νάπα μεριά, μην ανησυχείς, δεν θα χρειαστεί να μείνεις κλεισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ή του σπιτιού σου για να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να ριλαξάρεις. Όχι. Αρκεί να ξυπνήσεις νωρίς το πρωί, να πάρεις την πετσέτα και τη χαλαρή σου διάθεση και να κατευθυνθείς σε ένα από τα εννιά μπιτσόμπαρα που σου προτείνουμε παρακάτω για να πιεις, να φας, να ακούσεις και να κολυμπήσεις χαλαρά και παραλιακά! Εκεί θα μάθεις ακριβώς την έννοια του "chill out", καταμεσής μάλιστα του πιο καλοκαιρινού μήνα και σ' έναν προορισμό άκρως δημοφιλή... Αλλιώς, πετάξου μέχρι την Πάφο... για άραγμα παραλιακό!
 
 
 
Alati by the Sea
Μοντέρνο, στιλάτο και με ωραίες παρουσίες. Ντυμένο στο απόλυτο λευκό του καλοκαιριού και με διακόσμηση που παραπέμπει σε ελληνικό νησί σε περιμένει στην περιοχή Περνέρα στον Πρωταρά για ανεπανάληπτα δροσιστικές στιγμές. Είτε βρεθείς εκεί κάτω από τον καυτό ήλιο ή τον ξάστερο καλοκαιρινό ουρανό, το Alati θα σε ανταμείψει με τις γαστρονομικές του πινελιές και τα εντυπωσιακά του κοκτέιλ, σε μια εξαιρετικά ρομαντική ατμόσφαιρα. Κάτι περισσότερο από μια all time classic εμπειρία.
(99833740) Περνέρα 37, Πρωταράς. Δ-Κ 10.00-02.00.
 
 
 

 
Beachouse Dome
Κι όμως δεν είσαι στη Μύκονο αλλά στην Αγία Νάπα! Η διακόσμηση, αν και σικάτη και πολυτελής, παραμένει minimal, όμορφη και ζεστή. Οι ξύλινες ξαπλώστρες και το λευκό του χρώμα, η lounge μουσική και τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ του θυμίζουν κάτι από το Νησί των Ανέμων. Βρίσκεται στο ξενοδοχείο Dome στη Μακρόνησο, στην τουριστική Αγίας Νάπας. Θα έλεγα να το προτιμήσεις μια καθημερινή, αφού τα σαββατοκύριακα γίνεται το αδιαχώρητο από τους πρωτευουσιάνους που το επιλέγουν για να παρτάρουν.
(23721006) Μακρόνησου 19, Αγία Νάπα. Δ-Κ 10.00-19.00.
 
 
 

Cliff Bar
Εσύ που γνωρίζεις καλά την παραλία του Κόννου θα διερωτάσαι γιατί συμπεριλαμβάνω το Cliff Bar στα μπιτσόμπαρα του νησιού. Έχει αδιαμφισβήτητα την πιο μαγευτική θέα στην περιοχή και μια από τις ωραιότερες στο νησί. Βρίσκεται σε μια παραδεισένια περιοχή κοντά στο Κάβο Γκρέκο, εντός του ξενοδοχείου Grecian Park, όπου δεν χορταίνεις να βλέπεις τον καταπράσινο λοφίσκο να καταλήγει στα τιρκουάζ νερά της παραλίας του Κόννου. Πάρε θέση την ώρα που ο ήλιος βυθίζεται στη θάλασσα κι απόλαυσε ολόφρεσκους χυμούς ή strawberry champagne, ενώ το βραδάκι επίλεξε ανάμεσα σε γκουρμέ πιάτα και καλοφτιαγμένα cocktails, όπως αρμόζει σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο. Επίλεξε ένα βράδυ με πανσέληνο, χαλάρωσε στο ρυθμό της lounge μουσικής του παρέα με ένα Bellini, και αφέσου να απολαύσεις την αυγουστιάτικη πανσέληνο. Σκέτη μαγεία.
(23844000) Grecian Park Hotel, Κόννος, Πρωταράς. Δ-Κ 13.00-01.00.
 
 
 
 
Di Capilla seaside stories
Εύκολα προσβάσιμο, μια και βρίσκεται στην παραλιακή του Πρωταρά, είναι ιδανικό για οικογενειακές καταστάσεις αφού διαθέτει παιδότοπο. Στο Di Capilla θα γευτείς απλά αλλά νόστιμα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, δροσιστικά κοκτέιλ, με το Apple Margarita να είναι το signature cocktail του barman, και παράλληλα θα απολαύσεις το γαλάζιο της θάλασσας μέχρι εκεί όπου φτάνει το μάτι σου. Τι πιο όμορφο από το να την αράζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ παραλιακά, και να μη χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα!
(23831295) Παραλιακός πεζόδρομος Πρωταρά. Δ-Κ 08.00-01.00.
 
 

 
Koi
From sunset to sunrise in style! Το Koi σε υποδέχεται στο ξενοδοχείο Capo Bay στην καρδιά της παραλιακής του Πρωταρά. Η ασιατική του διακόσμηση δένει περίτεχνα με το μεσογειακό τοπίο του νησιού, δημιουργώντας τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό. Προτίμησε το Koi μία καθημερινή, αφού τα σαββατοκύριακα μαζεύονται urban στυλάτες παρέες για το καθιερωμένο get-together. Στο Koi θα φας τα πιο φρέσκα και εύγευστα sushi του νησιού και θα γευτείς μερικά από τα πιο ψαγμένα κοκτέιλ της περιοχής. Ατμοσφαιρικό όσο πρέπει και σικάτο όσο αναλογεί σε ένα μπαρ by the sea, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για all day chilling.
(23831101) Capo Bay Hotel, Ιάσονος 2, Πρωταράς. Δ-Κ 09.00-24.00.
 
 
 

Levels Beach Bar
Το νέο hot spot της Αγίας Νάπας! Θα το βρεις στην παραλία της Μακρονήσου, μπροστά από το Asterias Beach Hotel, σε ένα όμορφα διακοσμημένο μπαρ με καταπληκτική θέα προς τη θάλασσα. Στο δροσερό του ντεκ θα γευτείς υπέροχα πιάτα με το sesame salmon salad να είναι top of the pops, ενώ θα ξετρελαθείς με τα πέρα από κάθε προσδοκία πρωτοποριακά του κοκτέιλ! Για να πάρεις μια γεύση, σου προτείνω ανεπιφύλακτα το JazzIN από βότκα, βασιλικό, jasmine και τροπικά φρούτα. Στο Levels θα απογειωθείς με τα ευφάνταστά του κοκτέιλ, ενώ θα απολαμβάνεις το δροσερό αεράκι και τον ήλιο να σιγοσβήνει
στο βάθος του ορίζοντα, παρέα με την καλύτερη chill-out και lounge μουσική.
(23201016) Λεωφόρος Νησί 115, Μακρόνησος, Αγία Νάπα. Δ-Κ 09.00-24.30.
 
 
 
 
Nissaki Beach Bar
Χρυσή αμμουδιά, κατάλευκες ξαπλώστρες, κεριά και chill ρυθμοί χαρακτηρίζουν το Nissaki Beach Bar που βρίσκεται στην πασίγνωστη λεωφόρο Νησί της Αγίας Νάπας. Εκεί θα πας για να απολαύσεις διεθνή κουζίνα και τεράστια κοκτέιλ σερβιρισμένα με τον πιο πρωτοποριακό τρόπο. Στα ατού του οι εύγευστες Μαργαρίτες και τo piña colada σερβιρισμένο μέσα σε pineapple. Βράδυ! Αυτή είναι η στιγμή της ημέρας που πρέπει να το επισκεφτείς, αφού τα δεκάδες κεριά που ανάβουν δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα ρομαντισμού, ηρεμίας και χαλάρωσης.
(23725533) Βαθιά Γωνιά, Λεωφόρος Νησί, Αγία Νάπα. Δ-Κ 09.00-02.00.
 
 
 
 
Sirena Bay Restaurant & Bar
Η πιο παρεΐστικη των επιλογών του Πρωταρά, αφού τα μεγάλα στρογγυλά του τραπέζια προδιαθέτουν για μεγάλες παρέες ή, ακόμα καλύτερα, για να τα μοιραστείς με άλλους θαμώνες! Boho, cool, προχώ και πολύχρωμο είναι το στέκι κυρίως νεαρών, αν και κατά καιρούς μαζεύει όλες τις ηλικίες. Βρίσκεται σε ένα λοφίσκο πάνω από τη θάλασσα της περιοχής Περνέρα. Το μενού του απλό και λιτό, ό,τι χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές διακοπές. Στο Sirena πας επίσης για μπιρίτσα, ουζάκια και χαβαλέ. Επίλεξε μια από τις ξαπλώστρες που βρίσκονται στα αριστερά του μπαρ, στην άκρη του λοφίσκου, ξάπλωσε και άφησε το βλέμμα
σου να χαθεί στο απέραντο γαλάζιο και τις σκέψεις σου στο απόλυτα τίποτα. Ασυναγώνιστη εμπειρία χαλάρωσης! Δοκιμασμένη συνταγή! Πετυχημένη!
(97776922) Βρυσουδίων 115, Περνέρα, Πρωταράς. Δ-Κ 09.00-23.00.
 
 
 
 
Thalassa The beach club
Το must beach bar του καλοκαιριού, εξ ου προφανώς και η αντίστοιχη ονομασία. Στο Thalassa επιλέγεις να chill-άρεις μέσα στη βδομάδα αφού τα σαββατοκύριακα τα ξέφρενα parties στους ρυθμούς διάσημων DJs δίνουν και παίρνουν. Οι θαμώνεςÉ δροσερός νεαρόκοσμος με αστείρευτη ενέργεια και λαμπερά χαμόγελα. Το μενού του... ολόφρεσκες σαλάτες, σνακ, ψάρια και κρεατικά, τα οποία εννοείται ότι συνοδεύουν μια ατέλειωτη λίστα με υπέροχα κοκτέιλ και κάθε είδους αλκοολούχου ποτού. Βρες μια μέρα μέσα στη βδομάδα, θυσίασε το ξενύχτι της προηγούμενης, και πήγαινε στο Thalassa νωρίς το πρωί. Διάλεξε μια από τις ξαπλώστρες στο γρασίδι απέναντι από τα καταγάλανα νερά της Αμμοχώστου και άσε το χρόνο να σταματήσει εκεί!
(96484020) Βρυσουδίων 79, Πρωταράς. Δ-Κ 09.00-22.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close