Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2015
Ο Σύνδεσμος Αποδήμων Λόφου διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Κοινοτικού Συμβουλίου Λόφου, το καθιερωμένο τετραήμερο Φεστιβάλ του Δεκαπενταυγούστου στη Λόφου. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 12 μέχρι τις 15 Αυγούστου 2015 και θα περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων στο χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού.
Το φετινό φεστιβάλ προσφέρει ένα ιδιαίτερα ποιοτικό πρόγραμμα. Υπάρχουν διαφορετικές μουσικές βραδιές, με διαφορετικά μουσικά ακούσματα, ούτως ώστε να προσελκύσουν τον κάθε επισκέπτη της αγαπημένης κοινότητας. To φεστιβάλ θα κορυφωθεί με μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Συγκεκριμένα, τοπρόγραμμα έχει ως εξής:
Τετάρτη 12 Αυγούστου
Τρεις διαγωνισμοί τόμπολας και παράσταση έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού από το τριμελές μουσικό σχήμα του Δημήτρη Ιακώβου.
Πέμπτη 13 Αυγούστου
Θεατρική παράσταση της κυπριακής κωμωδίας του Κωνσταντίνου Οδυσσέως «Το πάρτι μας εμάρανεν…». Την παράσταση ανεβάζει ο θεατρικός όμιλος «Διόνυσος» και συμμετέχουν γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Μιχάλης Σοφοκλέους, Λουκία Πρωτοπαπά κ.ά. Την βραδιά θα κλείσει το μουσικό σχήμα των Νικόλα Θεοφάνους και Στέλιου Μάππουρα, οι οποίοι θα τραγουδήσουν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια των δεκαετιών του 80 και του 90 αντίστοιχα.
Παρασκευή 14 Αυγούστου
Κύπρο – Κρητική βραδιά, όπου θα τραγουδήσει κυπριακά τραγούδια το μουσικό σχήμα «Αντάμα», κρητικά τραγούδια το μουσικό σχήμα του Γιάννη Φραγκιαλουδάκη, ενώ θα χορέψει τόσο κυπριακούς όσο και κρητικούς χορούς ο «Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού». Το "παρών" του στη βραδιά θα δώσει και ο έντιμος Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κος Νίκος Κουγιάλης.
Σάββατο 15 Αυγούστου
Μεγάλη συναυλία με το δημοφιλή Κύπριο καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη και την πολυμελή ορχήστρα του, οι οποίοι θα χαρίσουν στους παρευρισκόμενους μια όμορφη βραδιά με τραγούδι, χορό και γλέντι! Oι τιμές των εισιτηρίων της μεγάλης συναυλίας ανέρχονται στα 15 (κανονικό εισιτήριο) και 3 (μικρό, μόνο για μαθητές δημοτικού) ευρώ αντίστοιχα. Τα εισιτήρια θα προπωλούνται σε όλους τους φούρνους Sunfresh της επαρχίας Λεμεσού. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9:30 μ.μ., ενώ η είσοδος θα ανοίξει στις 8 μ.μ.
Σχετικά

Το 13ο Διεθνές Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η ΕΕΒΦΑ και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υποδέχονται κορυφαίους επιστήμονες από όλο τον κόσμο

Μάθαμε σε ποιο χωριό θα στηθεί φέτος το Halloumi Christmas Village
Σημείωσε τις ημερομηνίες

Ένα Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί στον Καλοπαναγιώτη
Το όμορφο χωριό της Μαραθάσας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό πίνακα γιορτινής χαράς, όπου κάθε γωνιά κρύβει και μια στιγμή μαγείας

Lidl Wellness Camp 2025: Εκεί όπου η γνώση γίνεται ευεξία και η ευεξία, καθημερινή συνήθεια
Ένα διήμερο ευεξίας και καλής ζωής, στην Αγία Νάπα

Σ' αυτό το χωριό θα στηθεί και φέτος “Το σπίτι των Ξωτικών"
Tο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Πραστειό Κελλακίου ετοιμάζεται να επιστρέψει...

Η Περιστερώνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα
Η Οδός Χριστουγέννων θα ανοίξει στο χωριό

18 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Εκθέσεις, φεστιβάλ, θέατρο, μουσική και γαστρονομία


Πανηγύρι Χαράς, με παιχνίδια, δραστηριότητες, τον Μάρκο Παγδατή και ποδοσφαιριστές
Το 30ο Πανηγύρι της Χαράς, την Κυριακή στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού

Το Προεδρικό Μέγαρο θα μετατραπεί ξανά σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Διήμερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου

Happy Land: Το πιο διασκεδαστικό παιδικό φεστιβάλ, θα έχει καλό σκοπό
Με διαδραστικά παιχνίδια, δημιουργικά εργαστήρια, φουσκωτά, face paintings καθώς επίσης και πολλές εκπλήξεις

Πεζοπορία στο μονοπάτι της φύσης Καληδόνια και επίσκεψη στο Θεματικό Κέντρο ”Λεβάντα” στις Πλάτρες
Δες όλες τις λεπτομέρειες