Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Από το καλοκαίρι σας κρατήστε μόνο τις όμορφες στιγμές... με Dermaline Calamax!

Η λύση στα ενοχλητικά... τσιμπήματα

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουλίου 2015

Το καλοκαίρι είναι για τους περισσότερους η ομορφότερη εποχή του χρόνου…αλλά και η εποχή που μας ταλαιπωρούν περισσότερο τα έντομα, ειδικά τα κουνούπια!

Ακόμα και αν πάρουμε προληπτικά μέτρα, το τσίμπημα τις περισσότερες φορές δεν αποφεύγεται. Για όλα αυτά τα τσιμπήματα από τα ενοχλητικά κουνούπια, τις μέλισσες ή άλλα έντομα η λύση είναι το Dermaline Calamax.

To Dermaline Calamax καταπραΰνει και ενυδατώνει το ερεθισμένο δέρμα, ενώ παράλληλα έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Η σύνθεσή του με Καλαμίνη, αλλαντοΐνη, Aloe Vera και Πανθενόλη προσφέρει ανακούφιση από τον κνησμό, προστασία του δέρματος και βαθιά ενυδάτωση. Απλώνοντας τη λοσιόν στο ερεθισμένο δέρμα αμέσως νιώθετε καλύτερα.

Στη σειρά Dermaline θα βρείτε επίσης και το After Sun Yoghurt και το το Dermaline Panthol. Το Dermaline After Sun Yoghurt προσφέρει στο δέρμα μας τη σωστή φροντίδα μετά την έκθεση στον ήλιο χρησιμοποιώντας έναν ειδικό συνδυασμό συστατικών με καταπραϋντική και ενυδατική ιδιότητα.

Ενώ το Dermaline Panthol περιποιείται και ενυδατώνει την ξηρή, ευαίσθητη, ερεθισμένη και αφυδατωμένη επιδερμίδα προσώπου και σώματος,  ενώ παράλληλα τρέφει το δέρμα. Μπορεί να γίνει ένας πολύτιμος σύμμαχός σας, ειδικά το καλοκαίρι, ενυδατώνοντάς και καταπραΰνοντας την ερεθισμένη από ηλιακά εγκαύματα επιδερμίδα

Θα τα βρείτε όλα αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close