Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2015
Ήρθε λοιπόν και η σειρά της Αγίας Νάπας να διοργανώσει το δικό της φεστιβάλ τατουάζ, το "Tattoo Fest Αγία Νάπα".
Η ιδέα της δημιουργίας του φεστιβάλ αυτού προέκυψε από την ανάγκη των διοργανβτών, που και οι ίδιοι είναι λάτρεις της τέχνης αυτής, να προσφέρουν στους ανθρώπους που αγαπούν τα τατουάζ, την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό σαββατοκύριακο και τη δυνατότητα να κάνουν τατουάζ ερχόμενοι σε επαφή με τους καλύτερους καλλιτέχνες του νησιού.
Επιπλέον, η διοργάνωση αυτή αποτελεί κι ένα κίνητρο προς όλους τους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν όλοι μαζί στον ίδιο χώρο σε ένα φιλικό περιβάλλον και σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Επισκέπτες και καλλιτέχνες θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία τατουάζ!
30 από τους καλύτερους καλλιτέχνες του νησιού θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο και θα είναι διαθέσιμοι για να κάνουν τατουάζ σε όλους εμάς. Δες την αναλυτική λίστα με όλους τους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στο site των διοργανωτών.
Ταυτόχρονα στο χώρο θα παίζει ζωντανά μουσική ο DJ Αριστόδημος και Βαλεντίνος. Ζωντανή ροκ μουσική από τους Ανδρέα Κουμή και Γιώργο Γρηγορίου.
Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Ιουλίου, Pavlo Napa Beach Hotel 4*, Nissi 71, Αγία Νάπα. Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν γεύματα από το εστιατόριο του ξενοδοχείου και θα έχουν 20% έκπτωση στο μπουφέ και σνακς από τις 12:00 έως τις 21:00.
Ωράριο: 12.00-22.00.
Εισιτήριο για 1 μέρα: €8
Εισιτήριο για 2 μέρες: €15
*€2 από κάθε εισιτήριο θα διατεθούν στο "Sirius Dog Sanctuary" (Καταφύγιο Σκύλων) βοηθώντας έτσι στην αγορά τροφίμων και φαρμάκων.
Σχετικά
Weekend Agenda: 40 όμορφες εκδηλώσεις για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο επιλογές στην Κύπρο
Θέατρο, μουσική, φεστιβάλ, παιδικές δράσεις, street parties και καλοκαιρινά openings δίνουν ρυθμό σε ένα από τα πιο γεμάτα weekends της σεζόν.
Το 3rd Kourion 3x3 Charity Basketball Tournament & Family Fun Day έρχεται το Σάββατο, 23 Μαΐου
«Παίζουμε για τη Συμπερίληψη»
Η Πάφος γιορτάζει τον Κατακλυσμό 2026: Όλα όσα θα γίνουν-Οι καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε
Τετραήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων από τις 29 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου με θέατρο σκιών, λαϊκό τραγούδι, χορευτικά συγκροτήματα και μια μεγάλη συναυλία με αγαπημένη τραγουδίστρια
Ευρωπαϊκή Ημέρα Natura 2000: Πού θα στηθεί η φετινή γιορτή για την προστασία της φύσης
Σε Ακάμα και Κρήτου Τέρα, με πολλές δραστηριότητες
Το πιο διάσημο food market επιστρέφει (για ένα ακόμα βράδυ) στη Λευκωσία
Μία ακόμα Παρασκευή με καλό φαγητό στον κήπο
Το Circus Atmosphere συνεχίζει να μαγεύει μικρούς και μεγάλους με εντυπωσιακές παραστάσεις
Το πρόγραμμα της εβδομάδας στη Λάρνακα
27ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Κύπρου με 6 πρωτοποριακές παραγωγές από Κύπρο και εξωτερικό
Μέσα από διαφορετικές καλλιτεχνικές προσεγγίσεις, τα έργα διερευνούν το σώμα ως φορέα μνήμης, εμπειρίας και μεταμόρφωσης
WAREHÅUS: Ένα μονοήμερο live performance event που γίνεται θα γίνει το προσωρινό “σπίτι" για καλλιτέχνες
Θα μεταμορφώσει έναν βιομηχανικό χώρο στη Λευκωσία σε ένα χώρο τέχνης
Το Δάλι βγαίνει στο πάρκο για δωρεάν γυμναστική όλο το καλοκαίρι
Το Γραμμικό Πάρκο γίνεται σημείο άθλησης για όλους!
Κατακλυσμός στο Πισσούρι με Καραντώνη και Χατζήμιχαηλ
Ραντεβού στην παραλία Πισσουρίου για έναν Κατακλυσμό γεμάτο μουσική, χορό και όμορφες στιγμές δίπλα στη θάλασσα
The Corridor: Η νέα δουλειά του Φώτη Νικολάου στη Λευκωσία
Λίγο πριν την παρουσίασή της στο Φεστιβάλ Αθηνών