Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τι νέο "μαγειρεύουν" τα εστιατόρια του νησιού μας;

Μάθε όλα όσα σχεδιάζονται και αφορούν την επιστιστική βιομηχανία του νησιού μας! Από νέες αφίξεις και επαναλειτουργίες, μέχρι ανακαινίσεις και νέα μενού!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2015

  • Η γαστρονομική κάρτα του αγαπημένου σου wine bar της πρωτεύουσας, Barrique, έχει ανανεωθεί με εξαιρετικής ποιότητας, δικής του εισαγωγής, πάστες, αλλά και με θελκτικά πιάτα με βάση το σολομό και το κοτόπουλο.
     
  • Το fish restaurant Παραγάδι εγκαινιάζει την καταπράσινή του, καλοκαιρινή βεράντα, με big plus την προσθήκη ενός Oyster bar. Ένα μπαράκι ιδανικό για τους λάτρεις των στρειδιών, των γυαλιστερών, των ψαροτσιμπημάτων και όχι μόνο, συνοδευμένων από μοναδικά προδόρπια και μια avant-garde κάρτα καμπανιτών.
     
  • Η νέα, καλοκαιρινή εδεσματολογική λίστα του βραβευμένου σεφ Χρήστου Φιλίππου στο εστιατόριο Βastione, τα έχει όλα. Δροσερές γεύσεις, ανάλαφρα πιάτα, δημιουργική πνοή σε κάθε μπουκιά, μα πρωτίστως value for money τιμές.
     
  • Το Burger Lab, έναντι του ξενοδοχείου Apollonia στη Λεμεσό, ετοιμάζεται σε λίγες μέρες να δεχτεί τους πρώτους του πελάτες. Ένας fast-casual παράδεισος για όλους τους burger maniacs, προικισμένος με άνετους χώρους στάθμευσης, παιχνιδότοπο για οικογενειακές συναθροίσεις και χώρο picnic για άτομα που συνοδεύουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Μια δυναμική άφιξη που φέρει την υπογραφή των βραβευμένων συντελεστών του εστιατορίου Limoncello στη Λευκωσία.
     
  • Το Vivaldi, το πλέον πολυβραβευμένο Hotel Restaurant του ξενοδοχείου Four Seasons στη Λεμεσό, έχει μόλις πρόσφατα λανσάρει την ολοκαίνουργιά του κάρτα εδεσμάτων. Ό,τι και να σου πω θα είναι πολύ λίγο, γι’ αυτό το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι μια γευστική δοκιμή.
     
  • Αν κι εσύ διερωτάσαι για τη συνεχή κοσμοσυρροή στο αγαπημένο σου Marmitta στη Λευκωσία, τότε σε ενημερώνω ότι οι νέες προσθήκες στο μενού, όπως τα μοσχαρίσια μάγουλα σε κουμανταρία, το ψητό καλαμάρι με ταμπούλι και το a la minute φτιαγμένο μιλφέιγ με κρέμα λεμονιού, έχουν ενθουσιάσει όλους τους πιστούς του θαμώνες.
     
  • Η νέα υπηρεσία του Swiss Cottage στη Λευκωσία σε θέλει να απολαμβάνεις στο δικό σου χώρο εξαιρετικής ποιότητας Black Angus βοδινά burger, συνοδευμένα από τηγανητές πατάτες και σαλάτα, με την τιμολόγησή τους να ξεκινά από τα €6.90 μόνο.
     
  • Η οδός Στασικράτους άρχισε να παίρνει και πάλι την ανιούσα, με το ‘L’Artigiano – Espresso & Wine Bar’ να βάζει και αυτό το λιθαράκι του στην όλη αναβάθμιση. Το πλημμυρισμένο με τη ρουστίκ αρχοντιά του κόκκινου χειροποίητου πυρότουβλου μαγαζάκι (δίπλα στο Tony & Guy) θα στείλει στον έβδομο ουρανό τους λάτρεις των Speciality Coffees, αλλά και όλους τους οινολάτρεις με τα βραβευμένα του, value for money κρασιά. Για τους πεινασμένους τα πράγματα είναι άκρως θετικά εφόσον εκεί θα προσφέρονται αυστηρώς σπιτικά/artisan φαγητά, αμφίψωμα, αλλά και snacks VS platters για ιδιαίτερα απαιτητικούς.
     
  • Ο επενδυτικός, στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας, οίστρος στο ξενοδοχείο Amathus στη Λεμεσό, δεν λέει να κοπάσει. Μετά την εξωραϊστική, κόστους 1.5 εκατομμυρίων ευρώ στο fish restaurant Limanaki, πήρε σειρά και αποπερατώθηκε η αναδιαμόρφωση του Grill Room. Στην πιο εμβληματική, άρτι αφιχθείσα βεράντα που προστέθηκε -με θέα φυσικά τη θάλασσα- θα έχεις πλέον την ευκαιρία να απολαμβάνεις μοναδικά, δικής τους εισαγωγής βοδινά φιλέτα, διά χειρός του παγκόσμια βραβευμένου σεφ Βαλεντινού Μιχαήλ. Οι οινοσυμποσιαστές, από την άλλη, θα βρουν τον παράδεισό τους, εφόσον η βραβευμένη ως best sommelier, Alissa Gortsinskaja θα βρίσκεται συνεχώς παραδίπλα σου, ασκώντας με επαγγελματισμό τα καθήκοντά της.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close