Nightlife & Music , Τα Καλύτερα της Κύπρου

16+1 καλοκαιρινές συναυλίες και φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσεις

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το Check In έφτιαξε για σένα τη λίστα του καλοκαιριού

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2015

Το φετινό καλοκαίρι, σε επίπεδο live συναυλιών, είναι ίσως το πιο πλούσιο των τελευταίων χρόνων. Και να φανταστείς, έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε που θα προκύψουν στην πορεία. Πέρα όμως από τις συναυλίες του Ιουνίου που ήδη ανακοινώσαμε, όπως της Ευρυδίκης με την Ηρώ, του Αλκίνοου Ιωαννίδη, του Γιάννη Χαρούλη, του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Φοίβου Δεληβοριά, το συναυλιακό καλοκαίρι της Κύπρου είναι πολύ πλούσιο!

 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας
Φιλανθρωπική συναυλία στις 9 Ιουλίου, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Σύνδεσμο Φίλων της θεραπευτικής κοινότητας "Αγία Σκέπη". Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €15 και €20 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, στα ACS Courier και στην ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy



Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται από μια θριαμβευτική χρονιά! Μετά τις sold out συναυλίες της στο Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τις οποίες παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου και απέσπασαν θριαμβευτικά σχόλια από τον τύπο, αλλά και την εξαιρετικά επιτυχημένη φετινή - επίσης sold out - θεατρική της παρουσία στη παράσταση ΠΙΑΦ, ξανασυναντάει τους φίλους της σ’ ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο μ’ ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης. Στην Κύπρο θα βρεθεί στις 17 Ιουλίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς και την επομένη, στις 18 Ιουλίου, στο Παραλίμνι.


 

Σαββίνα Γιαννάτου, Primavera en Salonico
Έρχονται για μια ακόμα ονειρική βραδιά στο Αρχοντικό Αξιοθέας, σε μια συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στο πλαίσιο του 18ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Πανεπιστημίου Κύπρου.
 



Φεστιβάλ ΕΔΟΝ
Η έναρξη θα γίνει στις 7 Ιουλίου με τους Γιάννη Κότσιρα και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στις 8 Ιουλίου επί σκηνής θα ανέβουν οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Χρήστος Θηβαίος,
ενώ η αυλαία θα πέσει στις 9 Ιουλίου με τη σπουδαία Νατάσσα Μποφίλιου. Στο γνωστό χώρο, στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου.

 


Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Stavento
Οι τέσσερις καλλιτέχνες θα βρεθούν μαζί επί σκηνής, για μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στο ΓΣΠ, στις 10 Ιουλίου. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.

 


Φεστιβάλ Ξαρκής
Πέρα από τα διάφορα workshops και τις υπόλοιπες δράσεις, στο line up του καλλιτεχνικού προγράμματος του φεστιβάλ, που φέτος θα λάβει χώρα στη Λόφου μεταξύ των ημερομηνιών 10 και 12 Ιουλίου, συναντούμε φέτος καλλιτέχνες όπως ο βιολιστής Μιχάλης Κουλουμής, οι Monsieur Doumani, ο Μιχάλης Τερλικκάς, οι εξ Ελλάδος Reggetiko Project, οι Swede:art, αλλά και η εξαιρετική Λένα Πλάτωνος.

 


Φέγγαρος 2015
Στο φετινό line up του Φέγγαρου, που θα πραγματοποιηθεί από 31 Ιουλίου μέχρι 2 Αυγούστου στον Κάτω Δρυ, συναντούμε τους Αμερικανούς Banda Magda, τη Μάρθα Μαυροειδή, τους Villagers of Ioannina City, τους Εγγλέζους Le Juki, Flying Ibex και bunty, τη συμμαχία των Ξυλούρη, Περσίδη, Σπυριδάκη, Τσίκου, το δημοφιλές Burger Project, το κυπριακό μπαντ Το Μαράζι της Φωτούλας που επαναδραστηριοποιήθηκε μετά από χρόνια, τα κυπριακά J.Kriste, Master of Disguise και TriCoolOre, αλλά και τους εξ Ελλάδος Τhe Cave Children και Δημήτρη Μπασλάμ.

 


Locomondo
Μετά την περσινή αυγουστιάτικη συναυλία στο Μακένζι στη Λάρνακα, επιστρέφουν και πάλι Αύγουστο και πάλι σε παραλία, αυτή τη φορά για να παίξουν την 1η μέρα του μήνα. Άγνωστο ακόμα πού, σίγουρα όμως το beach party θα είναι εξίσου δυνατό με το περσινό.

 


16ο Paradise Jazz Festival
Το (όνομα και πράγμα) παραδεισένιο μαγαζί στον Πωμό, το Paradise Place, που έχει φιλοξενήσει ορισμένα από τα πιο ατμοσφαιρικά events του νησιού, θα έχει και φέτος jazz festival, στις 7 και 8 Αυγούστου, φιλοξενώντας και πάλι την αφρόκρεμα των Κύπριων jazzmen.

 


Μιχάλης Χατζηγιάννης
Τα φεστιβάλ στα γραφικά χωριά του νησιού αναβαθμίζονται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, με παραγωγές ακριβές και με κοσμοσυρροή που δύσκολα θα έβλεπαν αλλιώς. Τον Δεκαπενταύγουστο η Λόφου υποδέχεται τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!
 


The Afro Banana Republic
Ίδιος χώρος (στο δάσος του Κόρνου), άλλη περίοδος (από Σεπτέμβριο πάει 21 & 22 Αυγούστου), με αρκετά πιο αναβαθμισμένο πρόγραμμα. 12 συνολικά θα είναι τα projects για φέτος, ενώ σε ό,τι αφορά στη μουσική, headliners θα είναι η σπουδαία 9μελής μπάντα 'The Apples', με τις afro-funk χορευτικές μουσικές!

 


Kreator Live
Οι σκληροπυρηνικοί Κύπριοι μεταλάδες τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση, καθότι οι πρωτοπόροι Γερμανοί της thrash metal, Kreator, θα παρουσιάσουν ένα δυναμικό live, στο Pavilion, στις 29 Αυγούστου.

 


Pafos Aphrodite Festival 2015
Ο λυρικός οργανισμός Ramfis Productions Avignon και η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζουν το έργο 'La Cenerentola' του Gioachino Rossini, σε τρεις παραστάσεις που θα διεξαχθούν στις 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου.

 



Active Member
Η είδηση του περασμένου Μαρτίου ότι η θρυλική low bap μπάντα διαλύεται έπειτα από 23 χρόνια συνεχούς παρουσίας, σίγουρα στενοχώρησε πολλούς. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οι Active Member θα παίξουν για τελευταία φορά στο νησί με τη σημερινή τους σύσταση και αυτή η συναυλία σίγουρα θα είναι αξέχαστη.

 


Αφιέρωμα στον Γιάννη Μαρκόπουλο 
Μαζί με τον ίδιο τον συνθέτη οι Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώργος Νταλάρας, είχαν παρουσιάσει μια συναυλία το 2013 αφιερωμένη στο έργο του. Κάτι ανάλογο θα γίνει και τώρα, με τους καλλιτέχνες να ερμηνεύουν κλασικά τραγούδια του σπουδαίου αυτού Έλληνα συνθέτη, σε μια παράσταση που θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο.

 

Νίκος Οικονομόπουλος
Ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της Λάρνακας, το Lush Beach Bar Resto, προσκαλεί τον Νίκο Οικονομόπουλο την Τετάρτη 1 Ιουλίου σε μια καλοκαιρινή βραδιά που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη!

 

Σταμάτης Κραουνάκης
Θα ερχόταν Μάιο στο RED, οι πολλές υποχρεώσεις όμως στο θέατρο τον ανάγκασαν να το αναβάλει για λίγο, έτσι, εκτός απροόπτου, οι εμφανίσεις του στη Λευκωσία θα πραγματοποιηθούν τελικά τον Οκτώβριο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close