Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Flea me... to the moon!

Πρόκειται για το 'Flea market of Nicosia', που άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το πρώτο σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη, 1-2 του μήνα αντίστοιχα, και θα λειτουργεί κάθε σαββατοκύριακο.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιανουαρίου 2013

Πρόκειται για το 'Flea market of Nicosia', που άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το πρώτο σαββατοκύ- ριακο του Δεκέμβρη, 1-2 του μήνα αντίστοιχα, και θα λειτουργεί κάθε σαββατοκύριακο. Βλέπεις η οικο- νομική κρίση έχει αλλάξει τις συνή- θειες όλων μας. Το 'Flea market of Nicosia' φιλοδοξεί να καταστεί ο χώρος όπου ο καθένας θα μπορεί να βρει ή να διαθέσει χρήσιμα
και αναγκαία προϊόντα σε προσι- τές και πολύ δελεαστικές τιμές. Βρίσκεται στην περιοχή ΣΟΠΑΖ, στην οδό Γιάννη Κορομία 2, στο Καϊμακλί, απέναντι ακριβώς από τη Βιομηχανική Ζώνη Λευκωσίας. Πρόκειται για ένα στεγασμένο λει- τουργικό χώρο, και συγκεκριμένα για ένα παλιό εργοστάσιο το οποίο αναδιαμορφώθηκε ειδικά γι' αυτό το σκοπό, συνολικής έκτασης 900 τετραγωνικών μέτρων, όπου κάθε σαββατοκύριακο θα φιλοξενούνται γύρω στους 60 εκθέτες. Εκθέτης μπορεί να γίνει ο καθένας, εμπο- ρευόμενος ή μη, που επιθυμεί να διαθέσει καταναλωτικά αγαθά, είτε δικής του εισαγωγής είτε δικής του κατασκευής. Ως εκ τούτου εμπο- ρευόμενοι που έχουν παλιό στοκ στην αποθήκη του καταστήματός τους ή άλλοι πολίτες που έχουν στην κατοχή τους αντικείμενα, συσκευές και άλλα προϊόντα σε άρι- στη κατάσταση, τα οποία όμως δεν χρειάζονται πια, θα μπορούν να τα διαθέσουν μέσω του 'Flea market of Nicosia'. Όσοι πάλι έχουν το ταλέντο και τη δυνατότητα να φτιά- χνουν χειροποίητα κοσμήματα, δια- κοσμητικά είδη, τσάντες, πλεκτά, κούκλες, κεριά και άλλες μοναδικές δημιουργίες θα μπορούν τώρα, με πολύ χαμηλό κόστος, να έχουν το δικό τους χώρο στο 'Flea market of Nicosia'. Ο εκθέτης θα μπορεί να ενοικιάσει το δικό του περίπτερο για μια μόνο ημέρα ή για ένα σαβ- βατοκύριακο ή για όσα σαββατοκύριακα επιθυμεί. Επίσης, στο πρώτο flea market της Λευκωσίας θα μπορεί να βρει κανείς ρούχα, παπούτσια και άλλα αξεσουάρ σε πολύ καλή κατάσταση, παλιούς δίσκους ή CDs, τηλεοράσεις, κομπιούτερ, κινητά τηλέφωνα και άλλες μικρο- συσκευές. Διαθέτει καφετερία και άνετο χώρο στάθμευσης και θα λειτουργεί από τις 09.00 έως τις 20.00, χωρίς διάλειμμα. Ελάτε όλοι λοιπόν, καταναλωτές, δημιουργοί και εμπορευόμενοι, σε μια πρωτό- γνωρη περιπέτεια αναζήτησης και διάθεσης χρήσιμων αγαθών και σε τιμές που συνάδουν με τη δύσκολη εποχή μας.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22432478 και 99678569, όπως επίσης και στην ιστοσελίδα www.fleamarketofnicosia.com ή στο email fleamarket@sazeides.com.cy.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close