Things to Do , Εκδηλώσεις

Μόδα στους δρόμους της Λευκωσίας... για καλό σκοπό

Φιλανθρωπικό fashion show για την ενίσχυση του οργανισμού “Hope For Children”

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου 2015

Παρά την περίοδο οικονομικής αβεβαιότητας που διανύει η Κύπρος, οι υποστηρικτές του “Hope For Children” UNCRC Policy Center έχουν αποφασίσει να διοργανώσουν και φέτος για δεύτερη χρονιά το “Nicosia Street Fashion Show”, σε μία προσπάθεια συνεχούς στήριξης του έργου του Οργανισμού που είναι η παροχή βοήθειας στα παιδιά, και με απώτερο σκοπό τη χρηματική ενίσχυση των προγραμμάτων του οργανισμού. 


Το δεύτερο “Nicosia Street Fashion Show” θα διεξαχθεί την Tετάρτη 1 Απριλίου 2015, στις 12:00 στο Θεατράκι του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου (οδός Σωκράτους, πάροδος Λήδρας και Φανερωμένης).

Κύρια διοργανώτρια της εκδήλωσης είναι η κα. Κωνσταντίνα Ευριπίδου,“Fashion Workshop by Constantina Evripidou” και παρουσιάστρια θα είναι η ηθοποιός Έλια Ιωαννίδου. Στην επίδειξη θα λάβουν μέρος μοντέλα από το “Catwalk Model School and Agency”, όπως επίσης και η Star Κύπρος 2013 Ελίσα Γεωργίου και Miss Κύπρος 2014 Ραφαέλα Χαραλάμπους, οι οποίες με την παρουσία τους θα στηρίξουν τον οργανισμό.



Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα καταστήματα Sofia Alexander, TOTSI by Tota Patsalidou, EPILOGES, HIGH ENERGIE, TERRANOVA και PIAZA ITALIA. Την επιμέλεια των χτενισμάτων ανέλαβαν οι PARIS HAIR & BODY LAB και του μακιγιάζ το TERESA MANTI Make-up Artistry.


Εισιτήρια προπωλούνται στη τιμή των 10 ευρώ στις ακόλουθες τοποθεσίες: “Fashion Workshop by Constantina Evripidou”, Xalara Café στην πλατεία Φανερωμένης, Το στέκι της Λωξάντρας, TOTSI by Tota Patsalidou, EPILOGES, HIGH ENERGIE, TERRANOVA, PIAZA ITALIA, PARIS HAIR & BODY LAB καθώς επίσης και στην είσοδο την ημέρα της εκδήλωσης.



 Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον οργανισμό  “Hope For Children” UNCRC Policy Center.

Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον οργανισμό “Hope For Children” UNCRC Policy Center στο 96317873.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close