Things to Do , Εκδηλώσεις

Λουβανομαχίες... [ένας αλλιώτικος αγώνας στη Λευκωσία]

Περί λουβάνας ο λόγος και η.... "μάχη"

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2015

Μια αλλιώτικη εκδήλωση, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένας άτυπος και χιουμοριστικός διαγωνισμός μαγειρικής σούπας Λουβάνα.... αυτό είναι οι "Λουβανομαχίες", η εκδήλωση που διοργανώνεται στην Πλατεία Φανερωμένης το Σάββατο 21 Μαρτίου!

 

Στο χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκονται συνεργεία από ομάδες εθελοντών που θα ετοιμάσουν το κάθε ένα τη δική του «εκδοχή» σούπας Λουβάνας και θα την προσφέρουν δωρεάν στο κοινό.

Όσοι δοκιμάσουν τις διάφορες «εκδοχές» θα καλούνται να ψηφίσουν (πάντα εθελοντικά) την σούπα ή τις σούπες που τους άρεσαν. Η ψηφοφορία θα γίνεται όμως με λεφτά ανάλογα με το πόσο τους άρεσε η σούπα και με όσα νομίζει ο καθ’ ένας. Το συνεργείο που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό θα ανακηρυχτεί «Νικητής».



Στο χώρο θα υπάρχει ζωντανή μουσική. Επίσης θα γίνει διαγωνισμός ταχύτητας στη κατανάλωση σούπας «το γρήγορο κουτάλι» με δώρα για τους νικητές, ενώ για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει ζωγραφική προσώπου (face painting).



Η όλη εκδήλωση στηρίζεται οικονομικά σε χορηγούς και στις εισφορές του κοινού και όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν το Ίδρυμα ‘’Παλμός Ζωής’’. Ο σκοπός του Ιδρύματος είναι η προσφορά οικονομικής βοήθειας σε άπορα παιδιά και νεαρά άτομα με συγγενείς (εκ γενετής) καρδιοπάθειες, κυρίως για θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Ο ‘’Παλμός Ζωής’’ δεν είναι σύνδεσμος και δεν αντιπροσωπεύει καμία πληθυσμιακή ομάδα ή σύνολο. Το Ίδρυμα βασίζεται στην οικονομική συνεισφορά και την αφιλοκερδή εθελοντική εργασία μελών και φίλων.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close