Shopping , Fashion & Beauty

Καλλυντικά στο χέρι [φυσικά και κυπριακά]

Handmade καλλυντικά από Κύπριες δημιουργούς!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαρτίου 2015

Back to basics! Έχουμε ακούσει αρκετές φορές πως, στο σώμα και στο πρόσωπο πρέπει να βάζεις αυτό που μπορείς να φας κιόλας! Καλλυντικά φτιαγμένα από φυσικά συστατικά, χωρίς πετρέλαιο, σιλικόνη και λοιπά χημικά σου προτείνουμε για την άνοιξη και ξέρουμε και πού θα τα βρεις! Ιδού!

Hermann Gourmet Cosmetics
Η Φιλιώ Χέρμαν και τα “χρυσά” χέρια της δημιούργησαν καλλυντικά φτιαγμένα από υλικά που πιθανόν να έχεις και εσύ στο ράφι της κουζίνας σου! Χειροποίητα, καμωμένα με αγάπη και απόλυτα… κυπριακά, αφού όλα έχουν ως βάση υλικά που εύκολα θα συναντήσεις και στην κυπριακή φύση. Μελισσοκέρι, βότανα, ροδοπέταλα, έλαια και άλλα ακατέργαστα συστατικά περιέχονται στα Herman Gourmet, και πίστεψε με, είναι Gourmet! Κι αυτό επειδή όλα τα υλικά είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Μπορείς να τα αποκτήσεις σε επιλεγμένα σημεία στην Κύπρο αλλά και στο www.etsy.com/shop/beehermann


Gaia Olea
Χειροποίητα καλλυντικά, σαπούνια, κρέμες σώματος και άλλα είδη προσωπικής φροντίδας, θα βρεις και στο Gaia Olea, το οποίο αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για εσένα που προτιμάς απολύτως φυσικά προϊόντα περιποίησης. Κάθε συστατικό είναι organin, fairtrade και στις περισσότερες των περιπτώσεων προέρχεται από ντόπιους παραγωγούς. Κύρια υλικά που χρησιμοποιεί το Gaia Olea είναι το λάδι ελιάς, το κερί της μέλισσας, άλλα έλαια και βότανα, ενώ γίνονται και custom made παραγγελίες.
Πληροφορίες: 96434098
Παραγγελίες: https://www.etsy.com/shop/GaiaOlea


Spirit and Soap
Από τα χέρια της Ανδρονίκης Τελώνη, που πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο Check In Cyprus έχει δημιουργηθεί το “Spirits and Soap”. Εδώ θα βρεις σαπούνια, body butters, lip balms, μάσκες προσώπου και σώματος, άλατα μπάνιου, λάδια σώματος και προσώπου ενώ αναλόγως εποχής και ατόμου δημιουργούνται συνεχώς νέα προϊόντα.
Πληροφορίες: 96588152 

Floricienta Luvenalis
Σαν από παραμύθι! Αυτό θα εισπράξεις μπαίνοντας στο κατάστημα Floriciencia, όπου θα βρεις φυσικά καλλυντικά τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα σε πολύ προσιτές τιμές! Θεραπευτικά έλαια, μάσκες ομορφιάς, κρέμες προσώπου αλλά και αρώματα... to die for!
Πληροφορίες: 96318723, Ονασαγόρου 87-89, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close