Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2015
Το συνέδριο Tech|Connect 2015 της Microsoft έρχεται για να καλύψει όλα τα πιθανά κενά που μπορεί να έχετε σε σχέση με την τεχνολογία του σήμερα και να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας είτε ως επιχειρηματίας που μεταβαίνει στον κόσμο του cloud computing είτε ως προγραμματιστής που ψάχνει να επωφεληθεί από τη νέα τάση ανάπτυξης μέσω πολλαπλών πλατφόρμων.
Tο τριήμερο συνέδριο Tech|Connect 2015 έχει καθαρά τεχνικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί από 17 μέχρι 19 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Computrain (Μέλος της πρωτοβουλίας "Συνεργάτες στη Μάθηση" της Microsoft) με κύριο χορηγό την Microsoft Κύπρου.
Λαμβάνουν μέρος διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές ενώ εκτός από τις διάφορες τεχνικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες που διατίθενται στους συμμετέχοντες, είναι επίσης διαθέσιμα και διάφορα πακέτα εκθετών και χορηγιών για τους συνεργάτες της Microsoft.
Για διαδικτυακή εγγραφή επισκεφθείτε το www.techconnect.com.cy ή επικοινωνήστε με την εταιρία Computrain στο τηλέφωνο 22 441492 ή στο e-mail: info@computrainlearning.com.
-
Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία
17 Μαρτίου - 19 Μαρτίου 2015
Σχετικά
Το (λευκωσιάτικο) Τοπούι παρουσιάζει το πρώτο του Χριστουγεννιάτικο Χωριό!
Μια ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους — και μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργούς, καλλιτέχνες και επαγγελματίες να συμμετάσχουν!
Φιλανθρωπικό FASHION SHOW Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού
Μια λαμπερή βραδιά μόδας και προσφοράς
Το Καϋμάκκιν γιορτάζει τα 10χρονά του με ένα 10ήμερο εκδηλώσεων
Σημείωσε τις ημερομηνίες και περίμενε τις λεπτομέρειες!
14 όμορφες ιδέες για μια αξέχαστη εβδομάδα στην Κύπρο
Από συναυλίες και γευστικές εμπειρίες μέχρι φεστιβάλ και περιπάτους στη φύση ό,τι κι αν αγαπάς, η Κύπρος έχει κάτι ξεχωριστό για σένα αυτή την εβδομάδα
The Jolly Road: Το πιο φωτεινό Christmas Market της Λευκωσίας έρχεται!
Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών με μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά στην πρωτεύουσα
Τις Κυριακές στο Φοινί φτιάχνουν Φοινιώτικο παλουζέ
Για τελευταία Κυριακή, πάμε στο χωριό για ζεστό παλουζέ
Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω...
Η Λεμεσός λέει όχι στην οδήγηση υπό αλκοόλ
H καρδιά του Taekwon-do, χτυπά αυτόν τον Νοέμβριο στην Κύπρο
Η Λεμεσός φιλοξενεί την εκδήλωση για τα 60 χρόνια του αθλήματος στην Ευρώπη
Αυτό το εργαστήρι δημιουργικής γραφής με την Ελένη Ξένου εμπνέεται από τα ίχνη και τις γραμμές
Σε έναν καινούριο υπέροχο χώρο στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάχνα, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Όλα όσα ετοιμάζει το χωριό της Λεμεσού
Το Κοιλάνι μεταμορφώνεται φέτος σε ένα «Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό»
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις