Things to Do , Εκδηλώσεις

Πάμε στην έκθεση Mind, Body & Spirit 2015 [το Μάρτιο]

Ενώστε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας σε ένα ακόμη καταπληκτικό φεστιβάλ!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2015

Καλωσορίζουμε την άνοιξη βρίσκοντας τρόπους να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας, να μειώσουμε το άγχος και να δημιουργήσουμε μια πιο ευτυχισμένη και υγιεινή ζωή για εμάς και την οικογένειά μας. Πάμε στην έκθεση "Mind, Body & Spirit" που διοργανώνεται το σαββατοκύριακο 14 & 15 Μαρτίου στο St. Raphael Resort στη Λεμεσό.

Επειδή θέλουμε και να είμαστε και να δείχνουμε υγιείς και να ζούμε καλά, πάμε στην έκθεση Mind, Body & Spirit. Πρόκειται για μια συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία στο μεγαλύτερο φεστιβάλ υγείας, ευεξίας και εναλλακτικών θεραπειών στην Κύπρο, στο οποίο συμμετέχουν πάνω από 100 εκθέτες οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στο να μας προσφέρουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους και να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.

Τι μας περιμένει στην έκθεση;
Παρακολουθήστε τις δωρεάν εμπνευσμένες διαλέξεις και εργαστήρια. Μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον κάνοντας μια ψυχική ανάγνωση, περιποιηθείτε το εαυτό σας, συμμετάσχετε σε ένα δωρεάν διαλογισμό ή μάθημα γιόγκα και δοκιμάστε διάφορα νόστιμα και υγιεινά τρόφιμα! Περιποιηθείτε τον εαυτό σας! Δείτε, δοκιμάστε και αγοράστε μερικά μοναδικά προϊόντα και δώρα, όπως κοσμήματα, καλλυντικά, ρούχα, κρύσταλλα, θεραπείες σώματος, τρόφιμα και πολλά άλλα!

Επισκεφθείτε την αίθουσα ‘Phoenix’ και δοκιμάστε τα διάφορα εργαστήρια γιόγκα και διαλογισμού από τους ειδικούς στο είδος. Επίσης επισκεφθείτε και τις επιπλέον 4 αίθουσες και απολαύστε μια πλούσια επιλογή από εργαστήρια και σεμινάρια όπως αυτοάμυνα, διάφορα είδη γυμναστικής ,αυτό-βελτίωση, κρύσταλλα & Feng Shui για το 2015 και πολλά άλλα.

Περάστε όλη την μέρα μαζί μας παρακολουθώντας τις πολυάριθμες παρουσιάσεις και εργαστήρια. Αφιερώστε λίγο χρόνο και επενδύστε στο εαυτό σας! Περάστε μια ευχάριστη μέρα στο φεστιβάλ και μάθετε ποια είναι τα τελευταία προϊόντα στον χώρο της υγείας και της ευεξίας! Δείτε τι έχει να σας προσφέρει το φεστιβάλ!

Το St Raphael Resort θα προσφέρει ένα ελαφρύ μεσημεριανό μπουφέ, οπότε γιατί να μην μείνετε και όλη την μέρα!

Περισσότερες πληροφορίες, στο event που δημιουργήθηκε στο Facebook.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close