Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2015
Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου σήμερα και παρά το κρύο, οι θεατρικές σκηνές μάς καλούν για έξοδο και θέαμα! Πάμε λοιπόν να δούμε πού θα βγούμε απόψε:
Στις 16.00-18.00 το Θέατρο ΣΚΑΛΑ πραγματοποιεί ένα Θεατρικό Εργαστήρι που απευθύνεται σε παιδιά από 10-13 χρονών, τα οποία συνεχίζουν για δεύτερη και τρίτη χρονιά. Τη Διεύθυνση του Εργαστηρίου έχει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου ΣΚΑΛΑ Ανδρέας Μελέκης - Διδασκαλία από την ηθοποιό του Θεάτρου ΣΚΑΛΑ Μόνικα Μελέκη (Θέατρο ΣΚΑΛΑ, Λάρνακα).

Στις 20.30 η Νέα Σκηνή του κρατικού μας θιάσου (ΘΟΚ) ανεβάζει τη θεατρική παράσταση «Ο Σκύλος που καπνίζει» του Χαράλαμπου Γιάννου σε σκηνοθεσία Σώτου Σταυράκη (Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ στα Λατσιά).

Την ίδια ώρα (20.30) το Θέατρο ΕΝΑ παρουσιάζει τη Θεατρική Παράσταση «Τρεις Τραγικά Αστείες Ιστορίες». Τρεις άνθρωποι... τρεις εξομολογήσεις... της τότε και της σύγχρονης εποχής σε σκηνοθεσία Φώτου Φωτιάδη (στο Foyer του Θεάτρου ΕΝΑ, Λεωφ. Αθηνάς 4, Λευκωσία).

Ταυτόχρονα (20.30) ένας άλλος θίασος το Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ μάς καλεί στη Θεατρική παράσταση «Τα 39 σκαλοπάτια» του Τζον Μπιούκαν, σε μετάφραση-σκηνοθεσία Μάριου Μεττή (Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, Διαγόρου 29, Λευκωσία).

Ενώ το Ledra Music Soloists μάς προτείνει να παρακολουθήσουμε την παράσταση “Indian Summer” της Αγγλίδας συγγραφέως Lucy Maurise σε σκηνοθεσία Χρίστου Ζάνου και σε καλλιτεχνική διεύθυνση της ηθοποιού Μάρας Κωνσταντίνου (Υπόγειο του Σατιρικού Θεάτρου, Αγλαντζιά, 20.30).
Σχετικά
Awareness 2025: Unselfing η ομάδα του After:noon / Project επιστρέφει
Η φετινή έκθεση σηματοδοτεί την επέτειο 5 χρόνων Awareness
«A very Merry Charity Party»: Το Moondog's διοργανώνει για 9η χρονιά το φιλανθρωπικό του παζαράκι
Εδώ θα βρεις χειροποίητες δημιουργίες, δώρα, γλυκίσματα, ρούχα, αξεσουάρ και πολλές ακόμη εκπλήξεις
Φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα στην όμορφη Βάβλα
Μία όμορφη μέρα, γεμάτη γιορτινή διάθεση και παράδοση!
Όλγα Μάρκαρη και Χλόη Μπέλλου με δύο μοναδικές παραστάσεις σύγχρονου χορού
Οι παραστάσεις θα παρουσιαστούν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Στη Λευκωσία, θα στηθεί ένα μεγάλο Antiques & Vintage Market
Είτε είστε συλλέκτης είτε απλώς αγαπάτε τη μαγεία του παρελθόντος, αυτή είναι μια μέρα που δεν πρέπει να χάσετε
H Πλατεία Φανερωμένης θα γεμίσει κάκτους και παχύφυτα
Μια έκθεση αφιερωμένη στη φύση, τη δημιουργικότητα και την οικολογική συνείδηση
Νοέμβριος στην Κύπρο: 10 εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσεις
Από την πρεμιέρα του “Bugonia” μέχρι τα μανιτάρια στα Σπήλια και τις πρώτες χριστουγεννιάτικες λάμψεις — ο μήνας γεμίζει σινεμά, θέατρο, γεύσεις και βουνίσιες αποδράσεις.
Αγία Νάπα, Άχνα, Αυγόρου, Σωτήρα και Λιοπέτρι ανάβουν τα φώτα των γιορτών
Aνακοίνωσε ημερομηνίες για τις Χριστουγεννιάτικες Φωταγωγήσεις 2025 σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματά του ο Δήμος Αγίας Νάπας.
Ευρωπαϊκός Πολιτιστικός Χειμώνας Λάρνακας 2025-2026: Μια σεζόν γεμάτη τέχνη, μουσική και συγκίνηση
Από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο, το Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας “Γ. Λυκούργος” μεταμορφώνεται σε σκηνή πολιτισμού και έμπνευσης, φιλοξενώντας διακεκριμένους καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό
Η μέρα του Beaujolais Nouveau έφτασε
Την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου γιορτάζεται παραδοσιακά στη Γαλλία η άφιξη του Beaujolais Nouveau, ενός παιχνιδιάρικου κρασιού που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο
Το (λευκωσιάτικο) Τοπούι παρουσιάζει το πρώτο του Χριστουγεννιάτικο Χωριό!
Μια ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους — και μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργούς, καλλιτέχνες και επαγγελματίες να συμμετάσχουν!
Φιλανθρωπικό FASHION SHOW Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού
Μια λαμπερή βραδιά μόδας και προσφοράς