Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2022
Το Nicosia Mall δίνει ραντεβού και φέτος με τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές μας και χαρίζει στα βράδια μας τη μαγεία του θερινού σινεμά.
Οι πιο υπέροχες βραδιές του Open Air Cinema σε συνεργασία με τα Rio Premier Cinemas, παρέα με ποτό και φαγητό, βρίσκονται φέτος στο χώρο Plaza του Nicosia Mall και υπόσχονται στιγμές απόλαυσης, ψυχαγωγίας και δροσιάς στην πιο ζεστή εποχή του χρόνου.
Μάθετε όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολής στο https://www.nicosiamall.com/5382-2/ και κάνετε τη κράτηση σας online ή στο ταμείο του θερινού σινεμα. Οι προβολές γίνονται καθημερινά και περιλαμβάνουν νέες διεθνείς κινηματογραφικές ταινίες, παιδικές ταινίες και πολυσυζητημένες πρεμιέρες.
Aπό την Πέμπτη 16 μέχρι την Τετάρτη 22 Ιουνίου δείτε στην προβολή των 20:15 το “Lightyear” και στην προβολή των 22:30 το “TOP GUN:MAVERICK”.

LIGHTYEAR
Το διαστημικό ταξίδι του θρυλικού αστροναύτη Μπαζ Λάιτγιαρ με το πολυπληθές πλήρωμά του καταλήγει, από δικό του σφάλμα, με το διαστημόπλοιό τους καθηλωμένο σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Όσο τα χρόνια περνάνε, ο Μπαζ αναζητά έναν τρόπο να διορθώσει το λάθος του. Όμως, ο χρόνος περνάει για τον καθένα διαφορετικά…

TOP GUN:MAVERICK
Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε». Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ,«Χωρίς Μέτρο»), γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο. Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν!
-
Nicosia Mall
16 Ιουνίου - 22 Ιουνίου 2022
Σχετικά
Η Λεμεσός βλέπει ταινίες κάτω από τ' αστέρια, στο θεατράκι του Μόλου
«Πολιτισμός στο Κύμα» στο Θεατράκι Ηρώων Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου στον Μόλο Λεμεσού.
Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει στην υποκριτική δίπλα στην Κάιλι Μινόγκ για το νέο φιλμ του Τζέιμι Ανταμς
Ο Ταραντίνο αφήνει προσωρινά πίσω τη σκηνοθετική καρέκλα και αναλαμβάνει ρόλο μπροστά από την κάμερα, συμμετέχοντας στο «Tangled Up in Blue», μια νέα παραγωγή του Τζέιμι Ανταμς που συγκεντρώνει ένα εντυπωσιακό διεθνές καστ.
«Τα Κάλαντα» κερδίζουν 3 Βραβεία ΙΡΙΣ 2026
Η επιτυχημένη ελληνική παραγωγή απέσπασε τρία βραβεία στα Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
Βλέπουμε και φέτος (δωρεάν) ταινίες κάτω από τ' αστέρια, σε Λατσιά και Γέρι
Και φέτος δίνουμε ραντεβού στο θερινό σινεμά του Δήμου Λατσιών-Γερίου, σε δύο μάλιστα τοποθεσίες
Δωρεάν cinema κάτω από τ' αστέρια, στη Φανερωμένη
Οι τέσσερις ταινίες που θα δούμε στην πιο γραφική αυλή της πόλης
Spider-Man: Brand New Day: Κυκλοφόρησε το νέο trailer με τον Τομ Χόλαντ
«Ο Τομ Χόλαντ στην καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του» δήλωσε ο πρόεδρος της Sony, Τομ Ρόθμαν
Πέθανε στα 35 της η Ντέιβι Τσέις-Η πρωταγωνίστρια του «The Ring»
Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο του θεάματος η είδηση του θανάτου της Ντέιβι Τσέις (Daveigh Chase) σε ηλικία 35 ετών.
Οι 4 νέες ταινίες της εβδομάδας
Από την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Toy Story και ένα viral horror φαινόμενο, μέχρι μια σκοτεινή μαύρη κωμωδία και τη νέα ταινία του Pedro Almodóvar, οι κινηματογραφικές αίθουσες υποδέχονται τέσσερις ξεχωριστές πρεμιέρες
Οι 28 ταινίες που θα απολαύσουμε φέτος στο Protaras Summer Film Festival
Ανακοινώθηκε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του 12ου Protaras Summer Film Festival
Η νέα ταινία που ετοιμάζουν οι δημιουργοί του «Stranger Things»
Το σκηνοθετικό δίδυμο έχει κάνει συμφωνία με την Paramount - Πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία
Θερινό σινεμά δίπλα στο κύμα στα Μανδριά με δωρεάν είσοδο
Μια καλοκαιρινή κινηματογραφική εμπειρία με φόντο τη θάλασσα και τον νυχτερινό ουρανό της Κύπρου