29 August 2026
Φεστιβαλ

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που θα μας διασκεδάσει στο 5ο Φεστιβάλ ψαριού στο Ζύγι

Το Ζύγι φοράει τα γιορτινά του και σας προσκαλεί σε μια γιορτή αφιερωμένη στη θάλασσα, το φρέσκο ψάρι και τις αυθεντικές κυπριακές γεύσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Αυγούστου 2026

Το 5ο Φεστιβάλ Ψαριού Ζυγίου επιστρέφει το Σάββατο 29 Αυγούστου, από τις 17:00 μέχρι αργά το βράδυ, με ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, δίπλα στο κύμα.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται γαστρονομικές εμπειρίες και live cooking από τους σεφ Χρήστο Χριστοδούλου και Σάββα Σάββα, μαζί με την τηλεμαγείρισσα Χρύσω Λέφου, δωρεάν γευσιγνωσία φρέσκου ψαριού, δραστηριότητες εμπνευσμένες από τη ζωή του ψαρά, περίπτερα με τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές γεύσεις, καθώς και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά.

Τη μουσική βραδιά θα απογειώσει ο αγαπημένος Γιώργος Τσαλίκης, με τη συμμετοχή της Γεωργίας Βρανά, ενώ από τις 18:00 έως τις 20:00 θα υπάρχει live link από τον χώρο του φεστιβάλ με τον Ρίκκο Ιωάννου και τη Φρειδερίκη Μενελάου.

Μια ξεχωριστή γιορτή γεμάτη γεύσεις, μουσική, παράδοση και θαλασσινή αύρα σας περιμένει στο Ζύγι!

psariou.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
August 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close