Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2026
Η Lady Gaga και η Doechii συνεργάζονται σε ένα νέο πρωτότυπο τραγούδι με τίτλο «Runway», το οποίο θα ακουστεί στην επερχόμενη ταινία «Ο Διάβολος Φοράει Prada 2».
Στη νέα ταινία, η Μέριλ Στριπ επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο της Μιράντα Πρίστλι, της ισχυρής αρχισυντάκτριας του περιοδικού Runway. Η ιστορία την βρίσκει να προσπαθεί να προσαρμοστεί στις μεγάλες αλλαγές που αντιμετωπίζει η έντυπη δημοσιογραφία, καθώς ο κλάδος περνά μια δύσκολη περίοδο.
Ταυτόχρονα, έρχεται αντιμέτωπη με τον χαρακτήρα που υποδύεται η Έμιλι Μπλαντ, την πρώην βοηθό της, η οποία πλέον έχει εξελιχθεί σε ισχυρό στέλεχος ενός μεγάλου ομίλου πολυτελών προϊόντων και διαχειρίζεται πολύτιμα διαφημιστικά κονδύλια που η Πρίστλι χρειάζεται απεγνωσμένα.
Σε συνέντευξή της πέρσι στο British Vogue, η Lady Gaga μίλησε με ενθουσιασμό για τη συνεργάτιδά της, Doechii, γνωστή και από το τραγούδι «Anxiety».
«Δεν βλέπεις συχνά έναν καλλιτέχνη να εμφανίζεται από την αρχή με γραφή που μοιάζει ήδη θρυλική. Αυτό είναι η Doechii για μένα. Ερωτεύτηκα τη μουσική της και τη βαθιά προσωπική της οπτική», ανέφερε.
Η Gaga θα εμφανιστεί επίσης και στην ίδια την ταινία, αφού γύρισε τις σκηνές της πέρσι, ανάμεσα στις στάσεις της περιοδείας Mayhem Ball Tour. Το «Ο Διάβολος Φοράει Prada 2» σηματοδοτεί τη νέα της κινηματογραφική εμφάνιση μετά το «Joker:Τρέλα για Δύο», ενώ πρόσφατα έκανε και ένα σύντομο πέρασμα από τη σειρά «Wednesday» του Netflix.
Η αρχική ταινία «Ο Διάβολος Φοράει Prada», βασισμένη στο μυθιστόρημα της Λόρεν Βάιζμπεργκερ, αφηγείται την ιστορία της νεαρής δημοσιογράφου Αντρέα «Άντι» Σακς, την οποία υποδύεται η Αν Χάθαγουεϊ. Όταν προσλαμβάνεται στο περιοδικό Runway, βρίσκεται αντιμέτωπη με τις απαιτήσεις και την αυστηρή προσωπικότητα της Μιράντα Πρίστλι, σε έναν κόσμο μόδας γεμάτο πίεση και φιλοδοξία.
Το βιβλίο θεωρείται roman à clef, καθώς η συγγραφέας είχε εργαστεί για σύντομο διάστημα ως βοηθός της Άννα Γουίντουρ στη Vogue.
Δείτε το νέο τρέιλερ εδώ:
Σχετικά
Ο Πίτερ Κλάφι γίνεται ο νέος Beast στο κινηματογραφικό reboot των X-Men
Ο πρωταγωνιστής του «A Knight of the Seven Kingdoms» φέρεται να επιλέχθηκε για τον ρόλο του Χανκ ΜακΚόι στη νέα ταινία των X-Men, η οποία θα σηματοδοτήσει την επιστροφή των μεταλλαγμένων στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.
Το «Free Eliza» της Κύπριας σκηνοθέτριας Αλεξάνδρας Ματθαίου κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο στο φεστιβάλ του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου
Το Μεγάλο Βραβείο στο AFI FEST 2026, ανοίγει παράλληλα τον δρόμο για τη διεκδίκηση μιας υποψηφιότητας για Όσκαρ.
Ντέιβιντ Μπόουι: Η χαμένη συναυλιακή ταινία του 1978 επιστρέφει το 2027
Ο σκηνοθέτης του «Moonage Daydream» αποκαθιστά σπάνιο υλικό από την περιοδεία «Isolar II», το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ως ολοκληρωμένη παραγωγή σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους.
Η Ζεντάγια διεκδικεί το πρώτο της Οσκαρ με το «Dune: Part Three»
Η Warner Bros. ετοιμάζεται να προωθήσει τη Ζεντάγια στην κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου για το τρίτο μέρος του «Dune», σε μια απόφαση που αποκαλύπτει πολλά για τη θέση της Τσάνι στην πολυαναμενόμενη ταινία του Ντενί Βιλνέβ.
Χαβιέρ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ στο ψυχολογικό θρίλερ «Bunker»
Στη νέα ταινία του Φλοριάν Ζελέρ, μια αμφιλεγόμενη επαγγελματική πρόταση δοκιμάζει τον γάμο ενός ζευγαριού ύστερα από 17 χρόνια κοινής ζωής.
Η Charli XCX στην επόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Η ποπ σταρ εντάσσεται στο καστ του «What Happens at Night», ενός γοτθικού ψυχολογικού θρίλερ με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Τζένιφερ Λόρενς.
Τα γυρίσματα του «Heat 2» μεταφέρονται για το 2027
Ο Μάικλ Μαν καθυστερεί την έναρξη της παραγωγής του πολυαναμενόμενου σίκουελ, το οποίο φιλοδοξεί να επιστρέψει στον κόσμο του «Heat» με ένα εντυπωσιακό καστ και προϋπολογισμό 165 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στην τελική ευθεία για τον νέο Τζέιμς Μποντ: Τέσσερις ηθοποιοί διεκδικούν τον ρόλο
Αν και το ακριβές χρονοδιάγραμμα για την οριστική απόφαση δεν έχει γίνει γνωστό, δεν αποκλείεται οι επίσημες ανακοινώσεις να γίνουν πριν από το τέλος του έτους
Γκουίνεθ Πάλτροου: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μια ιστορία για την απώλεια και την εκδίκηση
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά «The Apology» του Netflix, σε σκηνοθεσία Τόμας Βίντερμπεργκ.
Οι 3 νέες ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στο σινεμά
Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας δίνουν αφορμή για μια έξοδο μπροστά στη μεγάλη οθόνη.
Οι Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις επιστρέφουν με το «The Mummy: The Book of the Dead»
Η τέταρτη ταινία του franchise αποκτά επίσημο τίτλο και προγραμματίζεται για τις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2027, με το αρχικό πρωταγωνιστικό δίδυμο να επιστρέφει για πρώτη φορά μαζί μετά δεκαέξι χρόνια.
Το «Hold Onto Me» της Μυρσίνης Αριστείδου στη Shortlist των European Film Awards 2027
Μια ακόμη σημαντική διεθνής διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, με την ταινία να συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στον διεθνή κινηματογραφικό χάρτη.