Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2025
Με χαρά το Cyprus Classic Car Touring Club ανακοινώνει ότι η έκθεση «Classics in the City III», μια εντυπωσιακή Έκθεση Κλασικών Αυτοκινήτων, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Λευκωσίας, κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου. Η Λέσχη διοργανώνει αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, με τη συμμετοχή και την υποστήριξη της αδελφής Λέσχης ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ.
Πιστοί στο Πνεύμα των Χριστουγέννων, στρέφουμε τη σκέψη μας στα παιδιά της Παιδιατρικής Ογκολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ΄ και τους αφιερώνουμε αυτή την Έκθεση. Για κάθε κλασικό αυτοκίνητο που συμμετέχει στην Έκθεση, η Λέσχη μας θα συνεισφέρει 10€ στο κοινό ταμείο για την αγορά χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά.
Ελάτε μαζί μας για μια μέρα γεμάτη με διαχρονικά αυτοκίνητα, κοινοτικό πνεύμα και οικογενειακή διασκέδαση. Είτε είστε παθιασμένος λάτρης των αυτοκινήτων αυτών, είτε απλώς ψάχνετε για μια συναρπαστική εκδήλωση για να απολαύσετε την εορταστική περίοδο, η έκθεση «Classics in the City III» υπόσχεται κάτι για όλους.
Κάντε μια βόλτα ανάμεσα σε όμορφα αναπαλαιωμένα και συντηρημένα κλασικά αυτοκίνητα, γνωρίστε τους ιδιοκτήτες τους, άλλους λάτρεις, συλλέκτες και θαυμαστές τους και ζήστε τη ζωντανή ατμόσφαιρα της εμβληματικής Λεωφόρου Μακαρίου της Λευκωσίας. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους και η είσοδος είναι δωρεάν. Σημειώστε στα ημερολόγιά σας την 21η Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και μην χάσετε αυτή τη μοναδική γιορτή της ιστορίας και του πολιτισμού της αυτοκινητοβιομηχανίας στην καρδιά της πόλης μας!
Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τα επίσημα κανάλια μας και μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις.
Σχετικά
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Το Κόκκινο Γράμμα» για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η παράσταση συνδυάζει θεατρική δράση, αρχειακό υλικό, γράμματα, ντοκουμέντα και τα μελοποιημένα ποιήματα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη
Η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» έρχεται στον πάγο σε 4 πόλεις της Κύπρου
Πατινάζ, εναέρια ακροβατικά και μουσική ζωντανεύουν το παραμύθι του Λιούις Κάρολ, από τις 4 έως τις 7 Δεκεμβρίου.
Ο «Καρυοθραύστης» φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε 3 πόλεις της Κύπρου
Το Grand International Classic Ballet παρουσιάζει το αγαπημένο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο
Ο Λουβαράς γίνεται χριστουγεννιάτικο χωριό για μια μέρα
Παιδική και μουσική σκηνή, χριστουγεννιάτικη αγορά, φαγητό και ποτό μάς περιμένουν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.
Το Limassol Greens υποδέχεται το Movember με μια ξεχωριστή εκδήλωση στις 31 Οκτωβρίου
Γκολφ, ψυχαγωγία και δράσεις για καλό σκοπό, σε μια ανοικτή εκδήλωση αφιερωμένη στην υγεία των ανδρών
Ακυρώνεται η γιορτή για τα 12 χρόνια της Golden Donkeys Farm
Η ανακοίνωση των διοργανωτών
Accessibility Is the Aesthetic: Όταν η προσβασιμότητα γίνεται μέρος της τέχνης
Τρεις καλλιτεχνικές δημιουργίες από Κύπρο, Ελλάδα και Εσθονία παρουσιάζονται σε μια ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου P.A.I.R.
CYBERNESS: THE DARK WEB — Το Halloween καταλαμβάνει την Κόλλα, στη Λεμεσό
Για δύο ημέρες, η Κόλλα θα μεταμορφωθεί σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από το Halloween
Εκπαίδευση, αθλητική απόδοση και υγεία στο επίκεντρο του 3ου Παγκύπριου Επιστημονικού Συνεδρίου Αθλητικής Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής
Το Συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης για την ακαδημαϊκή κοινότητα, τους εκπαιδευτικούς, τους επαγγελματίες του αθλητισμού και τους επιστήμονες υγείας
Μια δωρεάν βόλτα μάς συστήνει ξανά την παλιά Λευκωσία
Το «Γνωρίζω την πόλη μου» επιστρέφει στις 7 Νοεμβρίου με μια περιήγηση σε ιστορικά σημεία, μνημεία και γειτονιές εντός των τειχών.
Λόγια που Ανθίζουν στην Κάτω Μονή
Αποκορύφωμα της εκδήλωσης, το γλέντι στις 22 Νοεμβρίου με παραδοσιακή μουσική και χορούς
Νοέμβριος στο Θέατρο Ριάλτο: Όλα όσα θα δούμε και θα ακούσουμε
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεχωριστές μουσικές και θεατρικές προτάσεις, την έναρξη των προβολών NT Live και το Flash Festival