Εστιατόρια

Παραγάδι

Θαλασσινές γεύσεις και αρώματα στο κέντρο της Λευκωσίας!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλίου 2014

Οι καλοκαιρινές νύχτες στη Λευκωσία έχουν άλλο αέρα, γεύση και ποιότητα... ιδιαίτερα αν τις απολαύσεις στη βεράντα του εστιατορίου Παραγάδι!

 

Το Παραγάδι λοιπόν, η μεσογειακή ψαροταβέρνα της Κύπρου, που βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, σε περιμένει σ' ένα καταπράσινο ειδυλλιακό περιβάλλον που παραπέμπει σε νησιωτικό τοπίο, όπου και θα σου προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις, που όχι μόνο θα ενθουσιάσουν τους απαιτητικούς ψαροφαγάδες αλλά και όλη σου την παρέα!

 

Επίλεξε γεύσεις κλασικές και αγαπημένες, βγαλμένες από τη θάλασσα, χωρίς ωστόσο να παραλείψεις να δοκιμάσεις και τις νέες καλοκαιρινές προσθήκες του μενού, που δεν είναι άλλες από την καραβιδόψυχα, το γόνο καλαμαριού και την αθερίνα, πιάτα που θα δέσουν άψογα με ένα παγωμένο ποτήρι κρασί και το βραδινό αεράκι της πρωτεύουσας. Συνέχισε με μια καταπληκτική γαριδομακαρονάδα, με ονειρεμένη γεύση και αρώματα που θα μαγέψουν τον ουρανίσκο σου.

 

Για το τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μη σου προτείνουμε τη λαχταριστή λάβα σοκολάτας, η οποία θα φτάσει κοντά σου με συνοδευόμενη από εκλεκτό παγωτό βανίλιας το οποίο λιώνει στο πιάτο, έτσι γιατί σου αξίζει μια νύχτα απόλαυσης στο Παραγάδι!

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close