Δημοσιεύτηκε στις 30 Οκτωβρίου 2025
Πέθανε στα 42 του χρόνια ο Φλόιντ Ρότζερ Μάγιερς Τζούνιορ, ο ηθοποιός που είχε υποδυθεί τον Γουίλ Σμιθ σε νεαρή ηλικία στη δημοφιλή σειρά «Fresh Prince of Bel-Air» της δεκαετίας του 1990.
Όπως δήλωσε η μητέρα του, Ρενέ Τράις, στο «TMZ», ο Μάγιερς υπέστη καρδιακή προσβολή το πρωί της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου στο σπίτι του στο Μέριλαντ, έχοντας επιβιώσει από τρία καρδιακά επεισόδια τα τελευταία τρία χρόνια.
‘Fresh Prince of Bel-Air’ actor dies after years of battling heart issues https://t.co/mIe2bRgmOU pic.twitter.com/t7ktlMyttF
— New York Post (@nypost) October 30, 2025
Ο Φλόιντ Ρότζερ Μάγιερς ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 1992 στη σειρά «The Fresh Prince of Bel-Air», όπου ενσάρκωσε τον νεαρό Γουίλ, χαρακτήρα που υποδυόταν ο Γουίλ Σμιθ. Την ίδια χρονιά συμμετείχε και στη μίνι σειρά του ABC «The Jacksons: An American Dream», όπου έκανε τον Μάρλον Τζάκσον, δίπλα σε γνωστά ονόματα όπως η Άντζελα Μπάσετ, η Βανέσα Γουίλιαμς και ο Μπίλι Ντι Γουίλιαμς.
Η τελευταία του εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν το 2000, σε ένα επεισόδιο της εφηβικής σειράς «Young Americans» του δικτύου WB, που προβλήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα.
Μετά την καριέρα στην υποκριτική σε μικρή ηλικία, ο Μάγιερς αφιερώθηκε στην κοινωνική δράση. Συνίδρυσε τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Fellaship Men’s Group, με στόχο την ενίσχυση της ψυχικής υγείας των αντρών.
Η οργάνωση αποχαιρέτησε τον Μάγιερς με μια ανάρτηση στο Instagram: «Αναπαύσου εν ειρήνη, αδερφέ μας. Έφυγες, αλλά ποτέ δεν θα ξεχαστείς. Η αποστολή θα συνεχιστεί προς τιμήν σου. Η επόμενη συνάντηση αντρών θα είναι ξεχωριστή, όπως είχαμε πει. Σ’ αγαπάμε αδερφέ, ξεκουράσου. Ο μεγάλος αδερφός θα αναλάβει από εδώ και πέρα».
Δείτε την ανάρτηση
Σχετικά
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει ως Maverick στη συνέχεια του "Top Gun"
Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας βρίσκεται επίσημα σε στάδιο παραγωγής
Η Ιζαμπέλ Ιπέρ γράφει «Παράλληλες Ιστορίες» στη νέα ταινία του Ασγκάρ Φαραντί
Πρώτες εικόνες από τη νέα «γαλλική» ταινία του Ιρανού σκηνοθέτη.
«The Hunt for Gollum»: Ποιος είναι ο νέος Άραγκορν στο πρίκουελ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί μία μεγάλη συζήτηση γύρω από την παραγωγή σχετικά με τις σκηνοθετικές ικανότητες του Άντι Σέρκις.
Lord of the Rings: Eπιστρέφουν και επίσημα Γκάνταλφ και Φρόντο
Η Warner Bros αποκαλύπτει τα πρώτα ονόματα του καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας «The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum»
Ανακοινώθηκε ο επίσημος τίτλος της κινηματογραφικής επιστροφής του «Game of Thrones»
Το πολυσυζητημένο πέρασμα του «Game of Thrones» στη μεγάλη οθόνη αρχίζει να αποκτά σχήμα, καθώς αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά ο τίτλος της ταινίας στο CinemaCon.
Κάννες 2026: Το μικρού μήκους «Free Eliza» της Κύπριας Αλεξάνδρας Ματθαίου στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών
Η νέα μικρού μήκους ταινία της Κύπριας σκηνοθέτη θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών.
Στην ισπανική ταινία «Deaf»το βραβείο LUX 2026 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απένειμε το βραβείο LUX στην ταινία «Deaf» (Κωφή) της Ισπανίδας σκηνοθέτιδας Eva Libertad και της ηθοποιού Miriam Garlo, οι οποίες αναπαρήγαγαν στη μεγάλη οθόνη τη βαθιά και ιδιαίτερη σχέση τους
Ο Τζέρεμι Στρονγκ γίνεται Μαρκ Ζάκερμπεργκ στο πρώτο τρέιλερ του νέου φιλμ του Άαρον Σόρκιν
Ο Άαρον Σόρκιν παρουσίασε στο CinemaCon τα πρώτα πλάνα από το The Social Reckoning, τη νέα ταινία που επιστρέφει στον κόσμο του The Social Network.
Το «Hunger Games: Sunrise on the Reaping» φέρνει την ανατολή των φονικών αγώνων
Τρέιλερ για το νέο κεφάλαιο του σύμπαντος των «Αγώνων Πείνας», που λειτουργεί ταυτόχρονα ως πρίκουελ αλλά και συνέχεια του «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes»
Πλούσιο και φέτος το πρόγραμμα του 79ου Φεστιβάλ των Καννών
Γνωστοί, καθιερωμένοι auteur δημιουργοί, αλλά και νέοι και ανεξάρτητοι σκηνοθέτες, περιλαμβάνονται στο φετινό, πλούσιο και συναρπαστικό πρόγραμμα
Between Worlds: Προβολή ταινιών στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Το κοινό προσκαλείται σε μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς οι προβολές πραγματοποιούνται σε δύο χώρους της Πινακοθήκης