Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2014
Την εμφάνισή τους έκαναν πριν από 2-3 μέρες στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα επί της πολυσύχναστης οδού Θεμιστοκλή Δέρβη, τα "The Boys". Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι αυτά τα "Τhe Βoys", θα σου πω απλά πως πρόκειται για τον Κωνσταντίνο και τον Γιώργο, οι οποίοι θέλησαν καλοκαιριάτικα να ανανεώσουν τη Λευκωσία και να γλυκάνουν τους ουρανίσκους μας!
Το νέο μαγαζί είναι υπέροχα στημένο. Το έχουν επιμεληθεί άλλωστε οι ιδιοκτήτες μαζί με την interior design Ταμάρα Σαάτι. Στη βιτρίνα τους, αρχικά, θα θαυμάσεις κάποια από τα illustrations του Κωνσταντίνου Κουγιάλη, πριν εισέλθεις στο μικρό, μα τόσο χαριτωμένο χώρο τους, όπου θα απολαύσεις γεύσεις σπιτικές, καθαρές και πολύ νόστιμες! Από τη σπιτική τάρτα λεμόνι, μέχρι το κλασικό cheesecake, το quiche lorraine και τη σπανακόπιτα, όλα σερβιρισμένα σε σερβίτσια βγαλμένα από το χρονοντούλαπο της γιαγιάς και όμορφα βαλμένα στο κουκλίστικο μπουφέ! Σαν να βρίσκεσαι στο ζαχαρόσπιτο του Χάνσελ και της Γκρέτελ ένα πράμα!
Στους τοίχους του μαγαζιού φιλοξενούνται έργα Κυπρίων καλλιτεχνών, τα οποία διατίθενται μάλιστα προς πώληση. Πίνακες και φωτογραφίες των Χάρη Κυπριανού, Νικόλα Χασαπόπουλου και Στέλιου Ερμογενίδη μαγνιτίζουν τα βλέμματα, ενώ εδώ θα βρεις και προσεγμένα κομμάτια, επίσης προς πώληση, απ’ το concept shop "Draw Collective".
Μάθαμε, τέλος, ότι στόχος των ιδιοκτητών είναι με τον καιρό να φιλοξενηθούν στο μενού, πέραν των βασικών sandwiches και ορισμένα "signature sandwiches", τα οποία θα είναι φτιαγμένα από… οποιονδήποτε ξέρει να τα φτιάχνει καλά. Γι’ αυτό όσοι πιστοί, έμπειροι και ικανοί, επαγγελματίες και μη… προσέλθετε! Η κουζίνα τους είναι ανοικτή και σας περιμένει! Και εσάς αλλά και εμάς για να τα απολαύσουμε!
The Boys (96304425) Θεμιστοκλή Δέρβη 5, Λευκωσία, 07.00-18.00.
www.facebook.com/theboyscyprus
Σχετικά
Όταν η κουζίνα του Αθηναγόρα Κωστάκου συναντά στη Λευκωσία τη Νάπολη του Francesco Granata
Καθίσαμε στο SCALE και ζήσαμε μια γαστρονομική εμπειρία ανάμεσα σε δύο σεφ και δύο κουζίνες, δοκιμάζοντας από καπνιστό ταραμά και γιουβέτσι με γαρίδες μέχρι αυθεντική Bufalina και linguine alla Nerano
Το roll into sunset έφερε το απόλυτο καλοκαιρινό vibe στη Μαρίνα Λεμεσού
Γιατί, οι καλύτερες καλοκαιρινές στιγμές είναι αυτές που μοιράζεσαι
Από food truck έγινε μαγαζί: Το αγαπημένο street food spot της πόλης ανοίγει σήμερα το εστιατόριό του
Το Feedos μετακόμισε κι από σήμερα μας περιμένει στη νέα του διεύθυνση!
Νέα άφιξη στον Πρωταρά: Το «ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ» άνοιξε με θέα το Fig Tree Bay
Στόχος του να φέρει την αυθεντική κυπριακή κουζίνα δίπλα στη θάλασσα
Ξέρουμε πού θα φας ψάρι οφτό στον ξυλόφουρνο
Κάθε Δευτέρα ο ξυλόφουρνος γεμίζει με το πιο νόστιμο οφτό ψάρι
Η νύκτα πέφτει στ’ Αγρίδια: Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία κάτω απο τον έναστρο ουρανό του Τροόδους
Το εστιατόριο Alley ενώνει δυνάμεις με το Αστεροσκοπείο Τροόδους και το Οινοποιείο Τσιάκκας
Small bites. Big flavour: Η απόλυτη sushi εμπειρία στα wagamama
H αυθεντική ιαπωνική έμπνευση συναντά τη φρεσκάδα, την ποιότητα και τη δημιουργικότητα
Η ομάδα του επιτυχημένου Sentio στήνει νέο μαγαζί στη Λευκωσία
Αποκλειστικό sneak peek από τη νέα άφιξη της πρωτεύουσας
7 μαγαζιά στην Κύπρο που ξέρουν από καλή μπριζόλα
Ζουμερές κοπές, σωστό ψήσιμο και κρέατα που αξίζουν κάθε μπουκιά
11 κυπριακά οινοποιεία σε κερνούν κρασί στο Πισσούρι
Στην έκθεση κυπριακού οίνου Πισσούρια 2026
Το καλοκαίρι αποκτά ιταλική γεύση
Το Ristorante Locatelli στο AMARA παρουσιάζει το νέο καλοκαιρινό μενού, μια γαστρονομική εμπειρία εμπνευσμένη από τη La Dolce Vita και τη μαγεία της Μεσογείου
Τάκος, φαχίτας, εντσιλάδας, μπουρίτος κ.ά. στο μεξικάνικο που κάνουμε στάση κάθε καλοκαίρι
Κάποιοι μετράνε τα καλοκαίρια σε μέρες... στον Πρωταρά τα μετράνε σε tacos, burritos και παγωμένες μαργαρίτες