Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2014
Μια νόστιμη εμπειρία γαστρονομίας, στην πιο chic γειτονιά της πρωτεύουσας, σε περιμένει με τις καλύτερες επιλογές και στις καλύτερες τιμές. Η Πιάτσα είναι το πρώην Dragon στην Έγκωμη, που άλλαξε κι έγινε ένα σύγχρονο μεζεδοπωλείο! Εδώ απολαμβάνεις τσιμπήματα και κυρίως πιάτα που φτιάχνονται με πολύ μεράκι και αυθεντικές, παραδοσιακές συνταγές. Το μενού είναι πλούσιο και οι επιλογές ιδιαίτερα δελεαστικές! Τα Συκωτάκια Κοτόπουλου, σοταρισμένα με κρεμμύδια και σβησμένα με κόκκινο κρασί είναι μούρλια! Για πρώτο πιάτο, θαυμάσιες είναι και οι Ντομάτες με Αβγά που συνδυάζονται υπέροχα με τα κυρίως. Όλα είναι ένα κι ένα! Οι σπιτικές σεφταλιές είναι ζουμερότατες και νοστιμότατες, ενώ το μαριναρισμένο κοτόπουλο σερβίρεται ακριβώς όπως πρέπει! Αν, βέβαια, κάποιος επιθυμεί μεζέ και όχι a la carte, τότε καλά θα κάνει να έρθει στην "Πιάτσα" πεινασμένος… γιατί θα γεμίσει το τραπέζι του με μια απίστευτη ποικιλία από ορεκτικά, σαλάτες, τσιμπήματα και κρεατικά, με 17 το άτομο. Υπάρχει, βέβαια, και η επιλογή σε ψάρι, για όσους δεν είναι φαν της κρεατοκατάνυξης! Διαλέγεις σολομό ή λαβράκι που σερβίρονται με σοταρισμένα λαχανικά και ρύζι ή πατάτες και φεύγεις το ίδιο χορτάτος! Στην Πιάτσα όχι μόνο θα φας καλά, αλλά θα περάσεις περίφημα! Η όμορφή του ατμόσφαιρα σε χαλαρώνει, η φιλική του εξυπηρέτηση σε… σκλαβώνει και το φαγητό σε απογειώνει με τις μοναδικές μυρωδάτες του γεύσεις και τα αρώματα!
Σχετικά
Ο θρυλικός Billy Walker στην Κύπρο για δύο μοναδικά GlenAllachie Whisky Masterclasses
Δύο events που απευθύνονται τόσο στους αφοσιωμένους λάτρεις του whisky και στους επαγγελματίες του χώρου όσο και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν σε μεγαλύτερο βάθος τη φιλοσοφία πίσω από ένα από τα πιο δυναμικά ανεξάρτητα ονόματα του σημερινού Scotch whisky.
Ανακαλύψαμε μια (απάχικη) κρυμμένη αυλή στη Λευκωσία, που σερβίρει καλοφτιαγμένο μεζέ με €18
Μια μικρή όαση στον Στρόβολο, με δέντρα, λουλούδια και τραπέζια στρωμένα με καρό τραμεζομάντιλα
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ παρουσιάζουν το «Πες Αλεύρι!»
Νέο ψηφιακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα δημοτικά σχολεία
Οι 12 πιο "δυνατές" γαστρονομικές αφίξεις που θα συζητηθούν το φθινόπωρο
Οι πιο hot εστιατορικές αφίξεις του καλοκαιριού στην Κύπρο, που θα συζητηθούν το φθινόπωρο
Vino Cultura Daily: Το καθημερινό food concept του Vino Cultura
Φρέσκο, χειροποίητο φαγητό, φτιαγμένο καθημερινά με έμφαση στην ποιότητα των υλικών.
Το Ιστορικόν: Μια πιο σύγχρονη προσέγγιση στην παραδοσιακή ταβέρνα, με έμφαση στην εξαιρετική πρώτη ύλη και τα cosy φθινοπωρινά πιάτα
Το ταβερνείο που τα έχει όλα: ατμόσφαιρα, αυθεντική γεύση και δροσιά!
Δημοφιλές burgerάδικο επέστρεψε στο χωριό μετά από έξι χρόνια!
Το Παλιομέτοχο τρώει ξανά μπέργκερ από τον Burger Guy
Royal Ris - Margarita: Πενήντα χρόνια γεύσης στην καρδιά των Φοινικούδων
Ένα από τα πιο ιστορικά εστιατόρια στον πολυσύχναστο δρόμο των Φοινικούδων, που αξίζει να επισκεφθείς
Ο Αδάμος έβαλε το Λιοπέτρι στον χάρτη του American-style burger
Ένα food truck που ξεκίνησε από την πλατεία του Λιοπετρίου και φαίνεται πως έχει ακόμη αρκετά χιλιόμετρα να διανύσει.
Το ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ συνεχίζει να γράφει το δικό του κεφάλαιο στο Fig Tree Bay
Με θέα τα κρυστάλλινα νερά του Fig Tree Bay, το εστιατόριο συνδυάζει αυθεντικές γεύσεις, τοπικά προϊόντα και κυπριακή φιλοξενία, σε ένα περιβάλλον που ταιριάζει εξίσου σε ένα χαλαρό μεσημεριανό ή σε μια βραδινή έξοδο
Το Fogo BBQ ξαναστήνει τη φουκού στο κέντρο για δύο steak nights
Ο διάσημος chef Jeffrey Hoffens, που έχει κάνει τάση το ψήσιμο στη φωτιά σε εξωτερικό χώρο, επιστρέφει στη Λευκωσία