Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ανακαλύψαμε ένα νέο εστιατόριο στο χωριό για vegan brunch και μεζέ, δίπλα στο τζάκι

Στάση για φαγητό σε ένα καλό εστιατόριο στην ύπαιθρο!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2022

Το εστιατόριο O Linos είναι μία πρόσφατη και φωτεινή άφιξη σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά του νησιού μας, την Ίνεια της Πάφου, το οποίο –όπως όλα δείχνουν- θα αποτελέσει το ιδανικό σημείο για στάση για καλό (υγιεινό) φαγητό. Βρίσκεται δίπλα στο καφενείο στην κεντρική πλατεία του χωριού και θα το προσέξεις γιατί είναι απλό, μοντέρνο, πράσινο και φιλόξενο.

Διαθέτει μια βεράντα με θέα στην πλατεία του χωριού, η οποία τα πρωινά απολαμβάνει τη ζεστασιά του ήλιο, έναν υπέροχο κήπο με κληματαριά, ένα στεγασμένο εξωτερικό χώρο, ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, καθώς και μία άνετη τραπεζαρία με τζάκι, στον εσωτερικό πετρόκτιστο χώρο.

Ο Linos λοιπόν, δημιουργήθηκε από τη Lyndsey (μαζί με τη βοήθεια του συζύγου της), η οποία είχε στο μυαλό της να φτιάξει κάτι με ουσία και απλότητα. Και από ό,τι φαίνεται τα κατάφερε θαυμάσια, αφού από την πρώτη στιγμή που θα περάσεις την πόρτα της, θα νιώσεις τόσο οικεία, παρεΐστικα και ευχάριστα! 

Το εστιατόριο, το οποίο λειτουργεί μόνο τρεις μέρες τη βδομάδα (Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα και μόνο με κρατήσεις) προσφέρει αποκλειστικά vegan κουζίνα, φτιαγμένη με τοπικά προϊόντα, μιας και ό,τι προσφέρεται, παράγεται στην περιοχή.  Προσφέρει πρόγευμα, brunch, μεσημεριανό και δείπνο. Πιο συγκεκριμένα στο μενού τους θα βρεις κυπριακά φαγητά, με κυπριακές πρώτες ύλες, κυπριακά κρασιά, μπύρες και μηλίτη. Προς το παρόν υπάρχουν κρασιά από την No1 Διαδρομή Κρασιού, της περιοχής δηλαδή, αλλά σιγά-σιγά η λίστα θα εμπλουτίζεται.  

 Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν online, μέσω του website (olinosvegan.com) τους και είναι σημαντικό να σημειωθούν τυχόν αλλεργίες. Εννοείται πως στο εστιατόριό μας είναι ευπρόσδεκτα όλα τα κατοικίδια.

(96207351) Ελευθερίας 24, Ίνεια, επ. Πάφου. Σ-Δ 09.00-21.00. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close