Δημοσιεύτηκε στις 02 Οκτωβρίου 2025
Η πολυαναμενόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ της Amazon MGM Studios φέρεται ότι «φλερτάρει» έντονα με ένα νέο... μνηστήρα που θεωρείται υπολογίσιμο φαβορί για τον ρόλο του 007.
Αυτό έρχεται λίγο καιρό αφότου το στούντιο έκανε γνωστό ότι το κάστινγκ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο πρόκειται να αργήσει λίγο και πως δεν θα περιλαμβάνει κάποιο από τα γνωστά ονόματα που έχουμε ακούσει κατά καιρούς, καθώς ο σκηνοθέτης του reboot, Ντενί Βιλνέβ προτιμάει ένα φρέσκο πρόσωπο.
Τώρα, μέσω του World of Reel, μαθαίνουμε ότι η Amazon MGM Studios φέρεται να «πιέζει διακριτικά» τον ηθοποιό του Euphoria, Τζέικομπ Ελόρντι, για τον πρωταγωνιστικό του Τζέιμς Μποντ. Αν και υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά μας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ελόρντι ενδέχεται να κάνει δοκιμαστικό για τον ρόλο την επόμενη χρονιά.

Θυμίζουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Ελόρντι πρωταγωνιστεί για το κάστινγκ του Τζέιμς Μποντ. Προηγουμένως είχε αναφερθεί ότι ο Αυστραλός ηθοποιός, μαζί με τον Τομ Χόλαντ και τον Χάρις Ντίκινσον, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του στούντιο με τους ηθοποιούς που θα μπορούσαν ενδεχομένως να διαδεχθούν τον Ντάνιελ Κρεγκ.
Το στούντιο αναμένεται να λάβει την τελική απόφαση κάποια στιγμή το 2026, καθώς η παραγωγή φέρεται να ξεκινά το 2027.
Όπως έχει ανακοινωθεί και επίσημα, το σενάριο της επόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ θα έχει την υπογραφή του Στίβεν Νάιτ που είναι ο δημιουργός των Peaky Blinders.
Η ταινία προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2028. Σε μια προηγούμενη συνέντευξη, ο Νάιτ αποκάλυψε τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές του Τζέιμς Μποντ από την επόμενη ταινία 007, προαναγγέλλοντας μια «καλύτερη, πιο δυνατή και περισσότερο τολμηρή» ιστορία που διαφέρει από τις προηγούμενες.
Σχετικά
To «Κράτα με» της Μυρσίνης Αριστείδου βάζει πλώρη για τα Όσκαρ
Η επίσημη επιλογή της Κύπρου για τα Όσκαρ
Το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου επιστρέφει στο Θέατρο Ριάλτο
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.
Οι Rolling Stones ετοιμάζουν τη δική τους κινηματογραφική ιστορία
Eνα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στην ιστορία της ροκ ετοιμάζεται να μεταφέρει την πολυτάραχη διαδρομή του στη μεγάλη οθόνη.
Ολική επαναφορά: Πρώτες πληροφορίες για το (νέο) reboot του «Star Trek»
Η νέα ταινία του δημοφιλούς franchise θα διαθέτει νέους χαρακτήρες και το ύφος θα είναι επηρεασμένο από ταινίες όπως το «Training Day» και το «Crimson Tide»!
Το βραβευμένο στο Sundance “Hold Onto Me” (Κράτα Με) συναντά το κοινό της Κύπρου
Από τις sold-out προβολές και το Audience Award του Sundance, στις μεγάλες οθόνες της Κύπρου. Από τις 17 Σεπτεμβρίου, στους κινηματογράφους K-Cineplex σε όλη την Κύπρο
«La Bola Negra»: Η πολυσυζητημένη ταινία των Καννών έρχεται στο Netflix – Με φόντο τη ζωή και τον θάνατο του Λόρκα
Οι δύο δημιουργοί της ταινίας, γνωστοί ως «Los Javis», κέρδισαν το Βραβείο Σκηνοθεσίας του φεστιβάλ.
Αυτές είναι οι 4 κυπριακές ταινίες που πάνε στο 49ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας
Στο φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα προβληθούν συνολικά 157 ταινίες μικρού μήκους
Λίαμ Νίσον: Κινηματογραφική επιστροφή με το θρίλερ δράσης «Κωδικός Τεχεράνη»
Το κυνήγι του χρήματος οδηγεί σε μια νέα επικίνδυνη αποστολή
4 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους
Αγωνία σε ιλιγγιώδες ύψος, σκοτεινός Πινόκιο, προϊστορικές περιπέτειες και ένας σπουδαίος Willem Dafoe συνθέτουν το κινηματογραφικό μενού
Στην όμορφη αυλή του Έρμα για θερινό σινέμα και τον Σεπτέμβριο
Τις Δευτέρες του Σεπτέμβρη το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει υπέροχες ταινίες, με ελεύθερη είσοδο
EXPLICIT: Το νέο τριήμερο κινηματογραφικό αφιέρωμα του Ριάλτο
Θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2026 και θα περιλαμβάνει ταινίες που τόλμησαν να ανοίξουν νέους δρόμους στη γλώσσα του σινεμά
Tο σίκουελ του «Once Upon A Time in Hollywood» με τον Μπραντ Πιτ απέκτησε τίτλο και ημερομηνία πρεμιέρας
Ο Cliff Booth, ο θρυλικός κασκαντέρ και βετεράνος πολέμου που χάρισε στον Μπραντ Πιτ το πρώτο του Όσκαρ ερμηνείας στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη