Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2025
Πάμε να γιορτάσουμε μαζί τη λήξη του τρύγου στο Οινοποιείο Ζαμπάρτας στον Άγιο Αμβρόσιο. Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου έχουν ετοιμάσει το End of Harvest Party, μια αξέχαστη βραδιά για να απολαύσουμε τον φθινοπωρινό αέρα, εκλεκτό κρασί και εξαιρετική ζωντανή μουσική.
Κάτω από τα κλήματα, με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε το αστέρι του Φεστιβάλ «Φέγγαρος» 2023 & 2024: τον εμβληματικό Κύπριο τραγουδιστή Μιχάλη Ττερλικκά μαζί με το jazz-rock συγκρότημα Fuzz Bus στο μοναδικό τους πρόγραμμα «Έξω που τα νερά μας» (Out of Our Comfort Zone).
Αυτό το ξεχωριστό σετ φέρνει φρέσκες εκδοχές από κυπριακά παραδοσιακά τραγούδια όπως τα Τρεις Ελιές τζιαι μια Τομάτα, Η Βράκα, Ασιεροβασμα, επαναφαντασμένα χωρίς παραδοσιακά όργανα και ερμηνευμένα με ντραμς, μπάσο, κιθάρα και πλήκτρα. Πριν και μετά από αυτή τη μία ώρα εμφάνισης, οι Fuzz Bus θα κρατήσουν την ενέργεια στα ύψη με τον σύγχρονο soul, jazz και funk ήχο τους.
Μαζί με τη μουσική, θα μπορείτε να απολαύσετε ποικιλία από κρασιά στο ποτήρι ή στη φιάλη, κυπριακό παγωμένο τσάι, νερό, ξηρούς καρπούς, πατατάκια και ένα απολαυστικό πιάτο από το food station μας.
Πέρα από τη μουσική, το End of Harvest Party είναι μια γιορτή για όλα όσα αγαπάμε στην Κύπρο: τη γη, τους ανθρώπους, τις παραδόσεις και τη δημιουργικότητα που κρατά ζωντανή την κουλτούρα μας. Είναι μια βραδιά για να απολαύσουμε τα μικρά και τα μεγάλα, να τιμήσουμε το τοπικό και να χαρούμε την απλότητα του «μαζί».
Ας υψώσουμε το ποτήρι μας στον τρύγο, ας χορέψουμε κάτω από τα κλήματα και ας καλωσορίσουμε μαζί τη νέα εποχή.
Εισιτήρια:
Ενήλικες €30 – περιλαμβάνει τις ζωντανές εμφανίσεις, ένα ποτήρι κρασί, ένα χαραγμένο ποτήρι κρασιού για να το κρατήσετε, καθώς και την επιλογή σας από gyros κοτόπουλο, pulled pork bun ή vegetarian Chana Saag curry.
Παιδιά €20 – περιλαμβάνει τις ζωντανές εμφανίσεις, χυμό, την επιλογή από gyros κοτόπουλο, pulled pork bun ή vegetarian Chana Saag curry, καθώς και παιδικά παιχνίδια.
Σημαντικό: Η είσοδος γίνεται μόνο με προαγορασμένα online εισιτήρια. Δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στην είσοδο.
Πρόγραμμα
17:00 – Υποδοχή
18:00–18:45 – Fuzz Bus
19:00–20:00 – Μιχάλης Ττερλικκάς & Fuzz Bus
20:15–21:00 – Fuzz Bus
22:00 – Λήξη εκδήλωσης
>> Σάββατο 1 Νοεμβρίου, Οινοποιείο Ζαμπάρτας, Γρηγόρη Αυξεντίου 39, 4710 Άγιος Αμβρόσιος, επαρχία Λεμεσού, 17:00–22:00. Πληρ. 25 94 24 24.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο – παρακαλούμε φορέστε άνετα παπούτσια και φέρτε μια ζακέτα ή μπουφάν.
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω κακών καιρικών συνθηκών, τα εισιτήρια θα επιστραφούν στους κατόχους.
Σχετικά
Πρώτες εικόνες από τη νέα άφιξη που έρχεται να ταράξει τα νερά της Λεμεσού
Το νέο beach restaurant της Λεμεσού, με boho αισθητική, βελτιώνει την εμπειρία της ξαπλώστρας, της μουσικής και της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας στο νησί
Η νέα άφιξη -πάνω στη θάλασσα- είναι άκρως εντυπωσιακή
Ένα από τα -πιο πάνω στο κύμα- εστιατόρια του νησιού, ανανεώθηκε κι έγινε κούκλα
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AMARA: Ένα εμβληματικό διήμερο με τον Chef Nobu Matsuhisa
Ο σεφ πίσω από τη μαγειρική «μαγεία» του Matsuhisa θα βρίσκεται ο ίδιος στην Κύπρο
Ανοίγει ξανά το πιο καλοκαιρινό μεζεδοπωλείο της Λευκωσίας δίπλα στην πισίνα
Mια ξεχωριστή εμπειρία δείπνου δίπλα στην πισίνα, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.
Καμπαναρκό: Εκεί που τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν γεύση και οι αναμνήσεις γεννιούνται γύρω από ένα τραπέζι
Η γεύση της Κύπρου, η ψυχή του καλοκαιριού.
Η επιστροφή του 7Skies Roof bar στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν
To απόλυτο rooftop destination του Πρωταρά, άνοιξε πρόσφατα ξανά τις πόρτες του
Τρεις οθόνες, παγωμένες μπύρες και ειδικό menu: Εδώ θα δεις το Μουντιάλ στη Λεμεσό
Εσύ έκλεισες τραπέζι; Το Maison Anemi μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ
Οι 15 pubs που θα «παίζουν» μπαλίτσα όλο το καλοκαίρι
Μεγάλες οθόνες, δυνατός ήχος, απολαυστικό φαγητό, παγωμένες μπίρες και τη σωστή παρέα. Όλα όσα χρειάζεσαι για ένα καλοκαίρι γεμάτο Μουντιάλ βρίσκονται σε αυτά τα 15 pubs
Ένα αυθεντικό, ζεστό και παρεΐστικο μαγαζί για λαχταριστό οφτό και μεζέδες
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό φαγητό, τις γενναιόδωρες μερίδες και τη γνήσια κυπριακή φιλοξενία.
Κρασί, premium steaks και live cooking: Ο viral chef Jeffrey κατεβαίνει στη Λεμεσό
Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο καλό φαγητό, το κρασί και τη ζωντανή μουσική, στο Winecase
Burger Nights με ζουμερά burgers και καλοκαιρινά cocktails, στον «μυστικό κήπο» της Λευκωσίας
Το απόλυτο σημείο συνάντησης για φαγητό και ποτό
10 ταράτσες, κήποι και αυλές στη Λευκωσία, για νόστιμο summer in the city
Οι τοποθεσίες που πρέπει να βάλεις στη λίστα σου για απόδραση από τη ζέστη, νοστιμιά και δροσιά