22 September 2025
Συνεχίζονται

Προβολή της ταινίας "I'm Still Here"

Από την Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2025

Ο Rubens Paiva είναι πολιτικός μηχανικός και μένει με τη γυναίκα του Eunice και τα πέντε παιδία του σε ένα παραλιακό σπίτι προνομιούχας περιοχής του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Είναι όμως και πρώην βουλευτής της Εργατικού Κόμματος, που διατηρεί μυστικά επαφή με εξόριστους αντιφρονούντες της στρατιωτικής δικτατορίας της Βραζιλίας. Μετά τη σύλληψη και την επακόλουθη εξαφάνισή του, η Γιούνις στρέφεται και η ίδια πλέον ανοιχτά της δικτατορίας σε έναν ανυποχώρητο αγώνα για δικαίωση του Rubens και των άλλων θυμάτων της δικτατορίας.

Πρώτη προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Λεμεσού για τη φετινή σεζόν, η ταινία του Walter Salles απέσπασε μεταξύ άλλων το Όσκαρ Καλύτερης Ξένης Ταινίας, τη Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου και Βραβείο Σεναρίου στο Φεστιβάλ Βενετίας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22/09/2025 – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΡΙΟ 3, ΩΡΑ 8:15 Μ.Μ.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close