Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η κυρία Νανά σου ετοιμάζει αυθεντικό, κυπριακό μπούκωμα και φαγητό στο χωριό!

Όλοι μιλάνε για το μπραντζάδικο της κυρίας Νανάς, που δημιουργήθηκε σε έναν πανέμορφο χώρο με φόντο τη φύση!

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2022

Αυτό το σαββατοκύριακο δίνουμε ραντεβού  για υπέροχο μπούκωμα, στις Πλάτρες, λίγα μόνο χιλιόμετρα μακριά από την πόλη, σε ένα αλλιώτικο μέρος, με θέα την πανέμορφη κυπριακή φύση.

Το Nanas Brunch & More λοιπόν θα το συναντήσεις λίγο πιο κάτω από το Forest Park και συγκεκριμένα στις εξοχικές κατοικίες της ΠΟΕΔ (2ος όροφος) μέσα στην καταπράσινη μαγεία του δάσους.

Πρόκειται για ένα χώρο που δημιουργήθηκε μόλις πριν από τρεις μήνες, οπότε και η κυρία Νανά αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Εξάλλου, πρόκειται για μία σεφ που βρίσκεται στο επάγγελμα τα τελευταία 20 χρόνια, από τα οποία μάλιστα τα 10 τα πέρασε στην Αυστραλία, δουλεύοντας σε πολλά εστιατόρια και μαγαζιά από όπου απέκτησε γνώσεις, εμπειρία και δεξιότητες που αφορούν τη μαγειρική! 

Συνομιλώντας μαζί της, μας ανέφερε πως, ζώντας στη Μελβούρνη, σε μια χώρα με έντονη πίεση, φασαρία και κίνηση στους δρόμους, είχε ως αποτέλεσμα την αναζήτηση και τη δημιουργία μιας επιχείρησης κοντά στη φύση και το βουνό.

Εξ ου και αποφάσισε να φτιάξει ένα καφέ-εστιατόριο μέσα στη φύση, όπου εδώ και 3 μήνες σερβίρει νόστιμο brunch και φαγητό αφήνοντας όλους τους επισκέπτες της απόλυτα ικανοποιημένους! 

Στο Nanas Brunch & More ό,τι σερβίρεται φτιάχνεται από τα χεράκια της. Από το ξεχωριστό και πλούσιο σε ποικιλία brunch, αρχίζει στις 08:30 και τελειώνει στις 12:30 και περιλαμβάνει (ανάμεσα σε άλλα) big breakfast, αυγά ποσέ, αλμυρά και γλυκά pancakes, burger, όλα φτιαγμένα με αγνά και φρέσκα υλικά.

Μέχρι και το μεσημεριανό (σερββίρεται από τις 12:30 μέχρι αργά το απόγευμα) που περιλαμβάνει πιάτα όπως η μεγάλη και ζουμερή μπριζόλα JUMBO (750 γραμμάρια) συνοδευμένη με τραγανές πατατούλες, το Texas burger, με διπλό μαλακό μπέργκερ, που είναι ένα από τα best seller πιάτα.

Μια άλλη καλή γευστική πρόταση είναι και η καρμπονάρα με αβοκάντο και φρέσκια κρέμα, το μαριναρισμένο κοτόπουλο σουβλάκι, ψημένο, παραδοσιακά στην φουκού, καθώς και το vegan σουβλάκι που όπως μας είπε η ιδιοκτήτρια το επιλέγει αρκετός κόσμος, λόγω της υγιεινής διατροφής που ακολουθεί. Το vegan σουβλάκι περιέχει οργανικά λαχανικά με κολοκύθα, μανιτάρια, πιπεριές και μελιτζάνες με σπιτική σος ντομάτας, σκόρδο και κρεμμύδι, όλα μαριναρισμένα και ψημένα παραδοσιακά.

Και σαν χορτάσεις και χωνέψεις, η κ. Νανά θα σε περιποιηθεί και με τις γλυκό-λιχουδιές της. Κάθε εβδομάδα στο μενού του μαγαζιού υπάρχουν διαφοροποιήσεις στα γλυκά. Μπορείς όμως να βρεις και κάποιες σταθερές επιλογές όπως η παραδοσιακή μηλόπιτα, το brownies με σοκολάτα, το banoffee, το cheesecake με λευκή σοκολάτα, το γαλακτομπούρεκο με όλο του το σιροπάκι κ.ά.

Σημείωσε και αυτό: Λίγο πριν φύγεις από αυτό το γλυκό και χαριτωμένο μαγαζάκι, μην ξεχάσεις να προμηθευτείς και τις σπιτικές μαρμελάδες της από σύκο, μόσφυλο, μανταρίνι και φράουλα, οι οποίες διατίθενται προς πώληση.

''Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά μου. Από τον καιρό που ανοίξαμε βλέπω ότι ο κόσμος αγκάλιασε το μαγαζί και μέρα με τη μέρα η δουλειά μεγαλώνει.  Παρόλους τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε όλοι. Δεν επαναπαύομαι ποτέ, το κάνω με πολλή αγάπη και μεράκι. Η ανταμοιβή μου είναι ο κόσμος και η θετική ανταπόκρισή του".

(99020115) Αηδονιών 3, Πάνω Πλάτρες, επ. Λεμεσού. Παρ, Σαβ & Κ 08.30-21.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close