Δημοσιεύτηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2025
Η θάλασσα, ο έναστρος ουρανός, το θαλασσινό αεράκι της φθινοπωριάτικης νύχτας θα συνεπάρουν το κινηματογραφόφιλο κοινό στην παραλία του Venus Beach την Κυριακή 7.9.25 στις 20:00 με την προβολή της ταινίας “The Devil Wears Prada” και πρωταγωνίστρια την Μέριλ Στρίπ.
Διοργανωτής το Πετρίδειο ίδρυμα σε συνεργασία με το Venus Bleu Beach που διοργανώνουν για δεύτερη φορά φέτος προβολή σινεμά στην παραλία γιατί το καλοκαίρι.... δεν τελείωσε ακόμα και το σινεμά στην παραλία συνεχίζει να μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές.
Πρόκειται για μια βραδιά γεμάτη γέλιο, κομψότητα και… την Μέριλ Στριπ! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πιάσουν το αγαπημένο τους μαξιλάρι ή καρέκλα και να ζήσουν τον κινηματογράφο κάτω από τα αστέρια!
Ο διάβολος φοράει Prada “The Devil Wears Prada” είναι αμερικανική κωμωδία παραγωγής 2006 σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φράνκελ. Είναι ελαφρώς βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Λόρεν Γουεϊσμπέργκερ.
Πρωταγωνιστεί η Αν Χάθαγουεϊ στο ρόλο της Άντρια Σακς, μίας προσφάτως απόφοιτης κολεγίου, η οποία πηγαίνει στη Νέα Υόρκη και πιάνει δουλειά ως βοηθός της δυναμικής και απαιτητικής διευθύντριας ενός περιοδικού μόδας Μιράντα Πρίστλεϊ, την οποία υποδύεται η Μέριλ Στριπ. Στην ταινία επίσης συμμετέχουν οι Έμιλι Μπλαντ και Στάνλεϊ Τούτσι.
Η ερμηνεία της Μέριλ Στριπ απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και έλαβε πολλές υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Α΄ Γυναικείου Ρόλου. Η αποδοχή της ταινίας από τους κριτικούς ήταν πιο μετριασμένη αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να γίνει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, αποφέροντας 326,7 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην καριέρα της Στριπ, πίσω από το Mamma Mia! και την πέμπτη στην καριέρα της Χάθαγουεϊ, πίσω από τις ταινίες ο Σκοτεινός Ιππότης : Η Επιστροφή (The Dark Knight Rises),η Αλίκη στην Χώρα των θαυμάτων (Alice in Wonderland),Οι Άθλιοι (Les Misérables) και Rio.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σχετικά
Τρέιλερ «Leviticus»: Η queer horror ταινία της χρονιάς έρχεται το καλοκαίρι
Η ταινία τρόμου του Έιντριαν Τσιαρέλα ενθουσίασε το Φεστιβάλ του Σάντανς και κυκλοφορεί στις αίθουσες το καλοκαίρι από τη ΝΕΟΝ
Οι κριτικοί κατακεραυνώνουν την ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον, ανάμεσα στα βιογραφικά φιλμ με τη χειρότερη βαθμολογία
Απλοϊκή, άτολμη και γεμάτη κραυγαλέες παραλείψεις, γράφουν για το Michael
Το «Miami Vice» επιστρέφει στη δεκαετία του ’80 με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και τον Όστιν Μπάτλερ
Η Universal επιβεβαίωσε επίσημα το «Miami Vice ’85», με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και τον Όστιν Μπάτλερ στους ρόλους του Ρίκο Ταμπς και του Σόνι Κρόκετ
3ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ταινίας Μικρού Μήκους για Παιδιά και Νεαρά Άτομα: Οι νικητές
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος 2026
Η Ναόμι Γουότς γίνεται Μαργκότ Φοντέιν σε ταινία για τον πιο θρυλικό έρωτα του μπαλέτου
Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο «Margot & Rudi», το νέο ρομαντικό δράμα του Άντονι Φάμπιαν, που αφηγείται τη θυελλώδη καλλιτεχνική και προσωπική σχέση της Μαργκότ Φοντέιν με τον Ρούντολφ Νουρέγιεφ
Σοφοκλής: Κυπριακή ταινία που αναφέρεται στο άνοιγμα των οδοφραγμάτων κάνει πρεμιέρα στο διαδίκτυο
Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο YouTube ανήμερα της επετείου του ανοίγματος των οδοφραγμάτων του νησιού το 2003
Τέσσερις μεγάλες πρεμιέρες στις αίθουσες – Ξεχωρίζει το "Michael" για τον Βασιλιά της ποπ
Από τη συγκλονιστική βιογραφία του Michael Jackson μέχρι δράση, animation και ευρωπαϊκό σινεμά, οι νέες ταινίες καλύπτουν κάθε γούστο
Με αρκετή μαγεία με δόσεις νοσταλγίας έρχεται το πρώτο τρέιλερ του «Practical Magic 2»
Περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία, οι αδελφές Οουενς επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, φέρνοντας μαζί τους μια νέα ιστορία γεμάτη μυστήριο, συναίσθημα και ακαταμάχητη κινηματογραφική μαγεία.
Η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε για τον πάπα Φραγκίσκο κάνει πρεμιέρα στο Βατικανό
Η ταινία θα προβληθεί για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του ποντίφικα
Το θρυλικό «Scary Movie» επιστρέφει με μία έκτη ταινία
Οι αδελφοί Γουέιανς και η Άννα Φάρις παρουσίασαν στο CinemaCon νέο υλικό από την έκτη ταινία της σειράς, γεμάτο αιχμηρή σάτιρα για τη σύγχρονη ποπ κουλτούρα.
Τρέιλερ: Η επιστροφή του «Street Fighter»
Το ομότιτλο βιντεοπαιχνίδι μεταφέρεται ξανά στον κινηματογράφο, πάνω από τριάντα χρόνια ύστερα από την αποτυχημένη μεταφορά της δεκαετίας του ’90.
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει ως Maverick στη συνέχεια του "Top Gun"
Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας βρίσκεται επίσημα σε στάδιο παραγωγής